Du och Svenska Pokerförbundet får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 2 801 SEK
Intjänat till alla föreningar : 75 984 741 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill handla genom Sponsorhuset!

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Svenska Pokerförbundet

Föreningen är för tillfället inaktiverad hos Sponsorhuset.
Prova gärna vår Bonusstege eller hör av dig till oss

Sparad×
Sparad×
Sparad×
Sparad×

Bearbetar


Söker nu bland 629 butiker
Frågor och Svar

Ja, när du trycker på knappen "Besök butik" så skickas automatiskt information till företaget du går till om att du kommer från sponsorhuset.se. Och därmed vet dom även att pengar ska betalas ut.

Nätbutikerna väljer mellan att betala en fast summa per beställning eller en procentsats på ordervärdet. Hur mycket nätbutikerna betalar framgår tydligt innan du lagt din beställning. 50% av beloppet tillfaller föreningen och 50% tillfaller dig.

Undantag:
Vid "köp" från Svenska Spel går hela summan till föreningen.

Nej, självklart inte! Detta är nätbutiker som vill synas i samband med svenskt föreningsliv och detta är ett bra sätt för dem att marknadsföra sitt varumärke.
Du gör köpen på företagens vanliga hemsida, så allt är som vanligt.

Nej, det kostar inget för föreningen att ha en egen sida på Sponsorhuset.

Varje månad tar vi ut en administrationskostnad på 32 kr. Dock tar vi endast ut en avgift på föreningens intjänade pengar under månaden. Det vill säga, om föreningen inte nyttjar Sponsorhuset och inte fått in några pengar så kostar det heller inget.

Numera kan man även anmäla sitt lag till Sponsorhuset. Då får laget en helt egen sida hos oss och kan börja tjäna egna pengar på direkten. Om föreningen skapar egna sidor åt sina lag på Sponsorhuset så får föreningen en bonus på 20% av allt som lagen tjänar.

Nätbutikerna väljer mellan att betala en fast summa per beställning eller en procentsats på ordervärdet. Hur mycket nätbutikerna betalar framgår tydligt innan du lagt din beställning. 50% av beloppet tillfaller föreningen och 50% tillfaller dig.

Spel på Svenska Spel ger dock endast pengar till föreningen.

För att du skall få dina 50% behöver du vara medlem på Sponsorhuset och vara inloggad när du gör köpet. Du kan själv välja om du vill behålla dina pengar eller skänka din del till föreningen.

Först måste ditt köp bli godkänt vilket tar 30 dagar. När du sen tar ut dina pengar betalar vi ut dem den första vardagen kommande månad. Därefter tar det upp till 3 bankdagar innan pengarna finns på ditt konto. Du behöver minst ha fått in 50 kr för att kunna ta ut dina pengar.

Dina pengar finns tillgängliga i två år räknat från det datum köpet registrerades.

Minst en månad innan pengarna "förfaller" visas det genom att pengarna visas i en mörkröd nyans i listan över intjänade pengar.

Ja, du har två val. Sätt in pengarna på ditt konto eller skänk dem till din förening. Detta val görs varje gång du gör ett uttag från bankomaten.

Nej, det ses som en rabatt som du fått på ditt egna köp.

Nej det kostar ingenting. Det är helt gratis att vara medlem. Du klickar på "Bli medlem" och fyller i dina uppgifter. När du har bekräftat ditt konto är du redo att få tillbaka egna pengar när du handlar. Du kan alltid se ditt saldo under "Mina sidor". Du behöver vara inloggad för att du ska kunna få tillbaka din del. Vissa butiker på Sponsorhuset ger alla pengar till föreningen.

Detta kan bero på butikens hemsida, så prova igen senare. Kvarstår problemet får du hemskt gärna kontakta support så kan vi hjälpa till att ta reda på vad det beror på.

Vanliga anledningar till att köp saknas - och därmed "går förlorade":

Du gick inte genom Sponsorhuset när du besökte butiken. Detta måste du göra för att nätbutiken skall kunna härleda köpet från Sponsorhuset.

Du var inte inloggad på Sponsorhuset när du gjorde köpet. Om du inte var inloggad på Sponorhuset när du gjorde ditt köp så har endast föreningen fått sina pengar, men inte du. Kontakta i så fall oss på support@sponsorhuset.se så kan vi lösa det i efterhand.

Du har betalat med presentkort eller använt en rabattkod som inte kommer från Sponsorhuset.

Använder man andra rabattkoder finns det stor risk att köpet inte längre kan härledas till Sponsorhuset. Detsamma gäller vid användande av presentkort.

Du har betalat med faktura. Nätbutiken brukar inte betala ut ersättning förrän de fått betalt. Så om du betalade med faktura så kommer ersättningen när fakturan är betald.

Du har bokat en resa som ännu inte är utförd. Många resebolag väntar med att betala ut ersättning tills resan är utförd.

Du har besökt andra sidor mellan Sponsorhuset.se och att själva köpet gjordes.

Om du klickar dig runt på andra sidor mellan Sponsorhuset.se och själva köpet finns det stor risk att spårningen försvinner. Detta gäller framför allt om du besöker pricerunner.se och prisjakt.se.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.

Glöm aldrig att gå via Sponsorhuset igen

Aktivera tillägget Handla Smart i din webläsare så påminns du varje gång du besöker en nätbutik som medverkar på Sponsorhuset. Det tar knappt en minut och är väldigt enkelt.Läs mer om Handla smart

Har du frågor? Kontakta support