Du och Östers IF får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 267 082 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 149 577 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Östers IF får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Stryktipset 7 oktober


Spela Stryktipset här och du skänker 3% av spelat belopp till Östers IF.

VM-kvalet rullar vidare med sju matcher på Stryktipskupongen. Självklart är de tre första matcherna de mest intressanta ur svensk synvinkel. Om Bulgarien kan skrälla mot Frankrike, samtidigt som Sverige slår Luxemburg finns det en möjlighet att knipa förstaplatsen i gruppen. Annars handlar det bara om att hålla Nederländerna bakom sig. Kupongen avslutas med sex matcher från League One där både match åtta och tio lottas.

1. Sverige - Luxemburg 1
Sverige har efter ett mycket starkt kval positionerat sig fint inför avslutningen. Just nu innehas en andraplats, endast en poäng bakom ledande Frankrike. Ännu viktigare är att Nederländerna är tre poäng bakom. Dessutom har Sverige klart bättre målskillnad. Då vilka som tar andraplatsen kan avgöras på just målskillnad vill Sverige garanterat ösa på så mycket det bara går mot Luxemburg. Men det krävs koncentration. Luxemburg fick senast 0-0 borta mot Frankrike och där var lilleputtnationen bara ett stolpskott från att ta alla tre poäng. Varning härmed utfärdad. Med det sagt, gör Sverige en normal prestation kommer det bli seger här. ETTAN SPIKAS ÖVERALLT.

2. Bulgarien - Frankrike 2
Frankrike gick mot en säker förstaplats i grupp A innan självaste Luxemburg kom i vägen. 0-0 på hemmaplan i den matchen har satt Frankrike i ett läge där det krävs vinst borta mot Bulgarien. Det är inte alltid så lätt, fråga bara Sverige och Nederländerna. Med Sverige jagandes endast en poäng bakom känner säkert fransmännen flåset. Ett inspirerat och fullt påslaget Frankrike är dock ett av världens bästa lag. Bulgarien är inte ens i närheten. Tvåan ska således definitivt med. Men det finns en möjlighet att det låser sig för storfavoriterna. Bulgarien är inte alls dåliga hemma i Sofia. Det finns visst värde i att gardera. X2 på stora system.

3. Vitryssland - Nederländerna 2
Det ska till ett smärre mirakel för att Nederländerna ska få uppleva den ryska sommaren 2018. Nederländerna måste vinna med minst lika många mål borta mot Vitryssland som Sverige gör hemma mot Luxemburg, för att det ska räcka med en 3-0 vinst i sista matchen mot just Sverige för att nå andraplatsen. Räkna med ett Nederländerna som åtminstone ger det ett ärligt försök. Det lär med andra ord bli full fart framåt redan från start. Vitryssland har bara förlorat en match på hemmaplan under kvalet, men mot ett motiverat Nederländerna på måljakt finns det ingenting att sätta emot. Räkna med att Nederländerna kör över Vitryssland fullständigt. SPIK!


4. Bosnien - Belgien 1

Belgien gör ett helt magiskt kval med 22 poäng på åtta matcher. Gruppsegern är redan klar och därmed kan vi se fram emot att få se stjärnor som Hazard och Lukaku i Ryssland. Frågan är om vi får se dem på lördag. Lukaku dras med en mindre skada och José Mourinho vill garanterat inte att det chansas med hans guldklimp i en för Belgien betydelselös match. Bosnien ligger för närvarande tvåa i gruppen och behöver förmodligen sex poäng för att kunna behålla den positionen kvalet ut. Värsta konkurrenten Grekland har nämligen kvar att möta Cypern och Gibraltar. Belgien har ett klart, klart bättre lag och vann hemmamatchen med 4-0. Men här kan det vara ett av de tillfällen där motivation slår klass. Det ska dock garderas direkt på alla system. 1/2 blir bra då oavgjort är värdelöst för Bosnien.

5. Cypern - Grekland 2
Cypern skrällde till rejält i senaste samlingen när ö-nationen vände 0-2 till 3-2 hemma mot Bosnien. Under samma samling åkte de sedan på stryk borta mot Estland. Det är helt enkelt ganska svårt att veta vart man har Cypern. Grekland har ett bra bortafacit under kvalet. Åtta poäng på fyra matcher innebär att de fortfarande är obesegrade. Nu är de piskade att vinna om det ska finnas ens en mikroskopisk chans att nå VM i Ryssland. Det avgör matchen. Grekland har mest av både motivation och klass och dessutom är Konstantinos Mitroglou åter tillgänglig. X2 ENDAST PÅ STORA SYSTEM.   

6. Färöarna - Lettland 1
I match nummer sex hittar vi omgångens stora fajt. Eller kanske inte. Färöarna mot Lettland låter inte så sexigt, men det finns saker av intresse att ta med sig. Färöarna gör ett fantastiskt bra kval. Åtta poäng på åtta matcher var säkerligen mer än vad som hade förväntats. Lettland å andra sidan har gjort ett uselt kval och ligger faktiskt för närvarande sist i tabellen, till och med slagna av Andorra. Första gången lagen möttes i kvalet vann Färöarna med 2-0 i Riga. De ska vara favoriter även här mot håglösa balter. Dock lär det bli en väldigt tät match så gardera helst med samtliga tecken. 


7. Schweiz - Ungern 1

Schweiz är ett av det lag som imponerat mest i hela kvalspelet. Åtta raka segrar! Bara Tyskland har samma facit. Men bakom Schweiz har Portugal gjort ett nästan lika starkt kval med sju segrar. Nu ska bara Schweiz möta Ungern, medan Portugal tar sig an Andorra innan vi får en ren gruppfinal i sista omgången i Lissabon. Ungern dras med tre avstängningar varav en är på stjärnan Dzsudzsak. Räkna med att Schweiz vilar en del nyckelspelare, framför allt Dzemaili. Han är nämligen bara en varning från att bli avstängd och det vore katastrof om han skulle missa Portugal-matchen. Det kan finnas läge att rotera på fler positioner då oavgjort funkar precis lika bra som seger för Schweiz. Ettan ska därför garderas. 1X!

8. Charlton - Peterborough 1
De lägre divisionerna rullar på under landslagsuppehållet, men FA har som regel att om ett lag saknar tre eller flera spelare på grund av landslagsuppdrag kan klubben ansöka om att skjuta upp matchen. Så är fallet för Charlton och därför kommer matchen lottas. 12-2-2 är fördelningen och därför bör matchen tippas rent matematiskt. Procentfördelningen bör vara 75-12,5-12,5. Är den inte det måste de understreckade tecknen garderas.

9. Milton Keynes Dons - Bradford 2
Bradford har varit ett topplag i League One i några år nu. I fjol var de snubblande nära att gå upp till Championship, men Millwall satte stopp på Wembley. Nya tag i år där Bradford börjat säsongen mycket fint. 23 inspelade poäng på de första elva matcherna är riktigt bra i en sådan jämn liga som League One. MK Dons har en klart uppåtgående formkurva, men brukar ha förtvivlat svårt mot just Bradford. På de sex senaste mötena i seriespelet har Bradford vunnit fem och en har slutat oavgjord. Bradford håller sviten levande här. TÄNKBAR VÄRDESPIK.


10. Oldham - Bury 1

Precis samma förutsättningar som match åtta. Oldham har tre spelare iväg på landslagsuppdrag och därför lottas matchen. Även här efter 12-2-2.

11. Oxford - AFC Wimbledon 1
Det finns en hel del svenskkopplingar till Oxford United. Laget tränas av spanjoren Pep Clotet Ruiz som många kanske minns från tiden han tränade Halmstads BK. Dessutom återfinns två svenskar i truppen. Ivo Pekalski blev tyvärr skadad direkt när han kom, men den rögade ålen Agon Mehmeti är hel. I senaste vinstmatchen mot Peterborough (4-1) hoppade Mehmeti in i 79:e minuten och gjorde mål i den 82:a. Kan ex-malmöiten få starta nu? AFC Wimbledon har en väldigt tuff säsong och ligger fast i botten. De får svårt att ta några poäng här. ETTAN ÄR STARK.

12. Plymouth - Fleetwood 2
Nykomlingen Plymouth har fått en katastrofstart på säsongen. De har faktiskt förlorat sju av de senaste åtta matcherna. Den åttonde spelade de oavgjort. Det gör att Sydkustlaget ligger fast förankrat på jumboplatsen. Fleetwood visar inte upp någon vidare form de heller med sina tre förluster på de fem senaste fajterna. Men de har ett klart bättre lag och dessutom mer rutin från den här nivån. TVÅAN ÄR URSTARK OCH KAN SPIKAS.

13. Rochdale - Rotherham 1
Helt oviss match mellan två lag som borde kunna prestera mer än de visat inledningsvis. Det känns som Rochdale börjar komma igång med bara två förluster på de senaste åtta ligamatcherna. Rotherham, som kom sist i Championship 16/17, spelar stundtals fantastisk fotboll. På hemmaplan. Borta har det gått betydligt tyngre. Men fem segrar på senaste sju ligamatcherna imponerar. Räkna med en målrik, svängig tillställning som kan sluta hur som helst. Ettan först på grund av hemmafördel, men det ska helgarderas.


Spiken utom fara!


Nederländerna
Nederländerna jagar Sverige och måste vinna här om drömmen om VM ska finnas kvar. De måste inte bara vinna utan de måste dessutom göra det stort. Det kommer de också att göra. Ett pressat Nederländerna kör över ett omotiverat Vitryssland.

Kupongens drag!

Ungern
Schweiz har betydligt sämre målskillnad än Portugal, vilket gör att det inte finns någon chans att de kan säkra förstaplatsen redan här i matchen mot Ungern. Kryss och seger funkar lika bra båda två. Räkna med att Schweiz inte tar ut sig fullt ut. Krysset rensar bra.

Lilla systemet - 72 rader

1.Sverige - Luxemburg 1
2.Bulgarien - Frankrike 2
3.Vitryssland - Nederländerna 2
4.Bosnien-Hercegovina - Belgien 12
5.Cypern - Grekland 2
6.Färöarna - Lettland 1X2
7.Schweiz - Ungern 1X
8.Charlton - Peterborough 1
9.Milton Keynes Dons - Bradford X2
10.Oldham - Bury 1
11.Oxford - AFC Wimbledon 1
12.Plymouth - Fleetwood 2
13.Rochdale - Rotherham 1X2

Stora systemet - 648 rader

1.Sverige - Luxemburg 1
2.Bulgarien - Frankrike X2
3.Vitryssland - Nederländerna 2
4.Bosnien-Hercegovina - Belgien 12
5.Cypern - Grekland X2
6.Färöarna - Lettland 1X2
7.Schweiz - Ungern 1X
8.Charlton - Peterborough 1
9.Milton Keynes Dons - Bradford 1X2
10.Oldham - Bury 1
11.Oxford - AFC Wimbledon 1
12.Plymouth - Fleetwood 2
13.Rochdale - Rotherham 1X2


      Har du frågor? Kontakta support