Du och Östers IF får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 267 082 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 154 706 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Östers IF får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Stryktipset 11 november

Tippa Stryktipset och Östers IF får 3% av spelat belopp. Lycka till!

Det är en väldigt svår omgång som väntar denna lördag. Nio matcher hämtas från League One där tyvärr tre matcher måste lottas, då de fått ställas in efter att tre eller fler spelare är iväg på landslagsuppdrag. De sista tre matcherna kommer från League Two. Det är i match 1 vi hittar veckans stormatch: Danmark mot Irland i ett stekhett playoff-möte på parken. 

1. Danmark - Irland 1
Danmark är i vansinnigt bra form och kommer skölja över irländarna i våg efter våg hemma på Parken. Men det är inget lätt motstånd vårt grannland stöter på. Irland har ett lag fullt av Premier League-krigare som säkert kommer sätta defensiven först och främst för att sedan försöka komma i kontringslägen. Här tror vi dock inte det räcker till. Danmark har en riktigt stark offensiv med Tottenhams Eriksen, Celta Vigos Sisto och Atalantas Cornelius i spetsen. VM-klara Polen fick känna på precis hur tuffa Danmark var på Parken när de slogs tillbaka med hela 4-0. Finns ettan till under 60 procent ska den spikas. 

2. Blackpool - Portsmouth 1
Blackpool mot Portsmouth låter som en match som lika gärna kunde hämtas från Premier League eller åtminstone Championship. Det är helt klart två klubbar som hör hemma högre upp i seriesystemet. Men det verkar bli en säsong i mittens rike för båda klubbarna. Blackpool har sett bra ut på hemmaplan där de tagit 16 poäng på sju spelade matcher. Dock pekar formkurvan nedåt efter två raka ligaförluster mot Wigan och Northampton. I veckan åkte de dessutom ur FA-cupen mot lilleputtlaget Boreham Wood, som mest är kända för att deras hemmaplan används av Arsenals ungdomslag. Ettan ska garderas upp med krysset fortast möjligt.    

3. Bradford - Plymouth 1
Vi kunde lika gärna hittat Bradford i Championship denna säsong. Men det räckte inte hela vägen fram. Det blev förlust i playoff-finalen mot Millwall. Nu verkar det som de tänker ge sig själva ett nytt försök. Efter 16 spelade omgångar är de trea i League One. Plymouth är jumbo och har bara vunnit en enda match på bortaplan på hela året. Andra vinsten kommer inte här. Ettan känns helt given. Spik!

4. Gillingham - Bury 1
Gillingham och Bury har båda börjat säsongen på sämsta möjliga sätt och befinner sig under nedflyttningsstrecket. Det verkar dock ha vänt för Gillingham som lyckats plocka sju poäng på sina senaste fyra matcher. I Bury pekar däremot alla formpilar rakt nedåt efter fyra raka torsk. Gillingham har även haft det lätt för Bury på senare år. Ettan är väldigt vettig.

5. Milton Keynes Dons - Fleetwood 2
Fleetwood kom fyra i förra årets League One och åkte ut i semifinalen av playoff med minsta möjliga marginal mot Bradford. Men nytt år - nytt försök. Även i år är Fleetwood med i toppskiktet av tabellen. Milton Keynes Dons är ett riktigt mittenlag som kommer plocka poäng lite här och där. Men på senare tid har det inte plockats speciellt många poäng, nämligen endast två på de senaste fem matcherna. Fleetwood är ett bättre lag i grunden och ska ha utgångstipset. Men helst alla tecken.  

6. Oxford - Northampton 1
Oxford åkte mycket överraskande ut mot Port Vale i FA-cupen. Därmed får svenskbekantingen Pep Clotets lag fokusera helt och hållet på ligan. Och där har de varit väldigt starka, speciellt på hemmaplan där det bara blivit en förlust. Tyvärr har det blivit alldeles för många oavgjorda resultat för att Oxford ska tillhöra den absoluta toppen av League One. Northampton ligger på nedflyttningsplats men har spelat upp sig mot slutet. Här behövs alla tecken!  

7. Rochdale - Wigan 2
Matchen lottas med fördelningen 2-2-12. Det är bara att gå helt och hållet efter procenten. Är tvåan streckad till under 75 procent ska den spikas. 

8. Scunthorpe - Bristol Rovers 1
Scunthorpe hade en jättechans att gå upp till Championship föregående säsong, men hamnade fyra poäng från direktuppflyttning. I playoff blev sedan Millwall för svåra. Kan detta istället bli säsongen när Scunthorpe tar klivet upp. Det har åtminstone börjat bra. För tillfället ligger Scunthorpe på tredjeplats. Bristol Rovers hamnade i mitten av serien förra säsongen och lär hamna i mitten även denna gång. Scunthorpe är helt enkelt för bra. Ettan spikas.  

9. Shrewsbury - Charlton 1
Matchen lottas med fördelningen 9-3-4. Är ettan streckad under 56 procent ska den spikas. 

10. Southend - Oldham 1
Lottas med fördelningen 12-2-2. Är ettan streckad till under 75 procent ska den spikas. 

11. Cambridge United - Accrington X
Match mellan två lag som aldrig varit högre upp i det engelska seriesystemet än League Two. Men i år ser det bra ut, speciellt för Accrington Stanley som efter 16 spelade omgångar ligger tvåa i serien. Cambridge återfinns något längre ner, men på hemmaplan har de spelat ihop 16 av 24 möjliga poäng. Det är med andra ord en av ligans tuffaste uppgifter som väntar topplaget Accrington. Krysset först men visst bör alla tecken åka med.   

12. Cheltenham - Luton 2
Luton är en riktig institution i engelsk fotboll. The Hatters, som de kallas för, grundades redan 1885. Nu kan de vara på väg upp i serierna igen. Denna säsong har börjat riktigt bra. Med sina 31 poäng ligger Luton på tredjeplats, bara två poäng från serieledning, inför den sjuttonde omgången. De är väldigt svårslagna även på bortaplan där det bara blivit en förlust på åtta fajter. Det blir lite upp till bevis nu för lördagens motståndare Cheltenham är urstarka på hemmaplan där de tagit 15 av 24 möjliga poäng. Luton har högre kapacitet och ska tippas. Men helst X2. 

13. Stevenage - Notts County 1
Stevenage är i sällsynt dålig form med fyra förluster på de senaste fem matcherna. Det lär inte bli speciellt mycket lättare nu när serieledarna Notts County från Nottingham kommer på besök. Men det finns saker som talar för dem. Notts County är inget vidare på bortaplan där de bara tagit en poäng på de senaste tre försöken. Stevenage däremot må vara i dålig form men de trivs bra hemma. Där har de bara förlorat två matcher och gjort 16 mål på åtta matcher. Vi går för skrällen. Ettan först men det ska helgarderas.

Spiken utom fara!

Bradford
Plymouth gick upp från League Two förra säsongen men League One har visat sig vara svårare än de hade hoppats på. Bradford är ett av seriens bästa lag och kommer visa det med all önskvärd tydlighet.

Kupongens drag!

Stevenage
Notts County är riktigt bra men på bortaplan har de visat sig klart mänskliga. Stevenage är inte alls chanslösa här och då lockar ettan mest. 

Lilla systemet - 72 rader

1. Danmark - Irland 1
2. Blackpool - Portsmouth 1X
3. Bradford - Plymouth 1
4. Gillingham - Bury 1
5. MK Dons - Fleetwood 1X2
6. Oxford - Northampton 1X
7. Rochdale - Wigan 2
8. Scunthorpe - Bristol R 1
9. Shrewsbury - Charlton 1
10. Southend - Oldham 1
11. Cambridge - Accrington X2
12. Cheltenham - Luton 2
13. Stevenage - Notts Co 1X2

Stora systemet - 648 rader

1. Danmark - Irland 1
2. Blackpool - Portsmouth 1X
3. Bradford - Plymouth 1
4. Gillingham - Bury 1
5. MK Dons - Fleetwood 1X2
6. Oxford - Northampton 1X2
7. Rochdale - Wigan 2
8. Scunthorpe - Bristol R 1X
9. Shrewsbury - Charlton 1
10. Southend - Oldham 1
11. Cambridge - Accrington 1X2
12. Cheltenham - Luton X2
13. Stevenage - Notts Co 1X2


      Har du frågor? Kontakta support