Du och Östers IF får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 267 066 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 130 989 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Östers IF får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Final i Turkiska Cupen

Stöd Östers IF och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan. Lycka till!

I Europas märkligaste cupformat är vi tillslut framme i final och vi kan redan konstatera att det inte blir Galatasaray som tar sin fjärde raka cuptitel det här året. I årets final möts mer okända lag för allmänheten, Istanbul Basaksehir och Konyaspor, två klubbar som båda suktar efter sin första stora titel.
 
Istanbul Basaksehir har gjort en strålande säsong i Turkiet och kommer få kvala in till Champions League i slutet på sommaren efter sin andraplats i ligan. Nu har de chansen att kröna en fin säsong med att ta den åtråvärda cuptiteln. 
 
Klubben är relativt ny och nådde Süper Lig för första gången så sent som säsongen 2007/08 och har nu etablerat sig på allvar bland Turkiets främsta klubbar. I truppen hittar vi bland annat svensken Samuel Holmen och Arsenalfavoriten (eller inte) Emmanuel Adebayor. I ligan ligger Basaksehir 27 poäng före Konyaspor och det speglar väldigt bra styrkeförhållandena mellan dessa klubbar. Istanbul-laget har en förlust på sina femton senaste och har presterat starkt under hela våren. Laget har dessutom överväldigande statistik mot finalmotståndet som de inte förlorat mot på de senaste elva matcherna. När lagen möttes i höstas krossade Istanbul, på bortaplan, Konyaspor med hela 3-0. (Istanbul Basaksehir vinner 1,98*)
 
Konyaspor kommer från staden Konya i Turkiets inland. Laget gjorde en strålande säsong 15/16 och slutade trea i ligan, något som gjorde att man kvalificerade sig för Europa Leagues gruppspel. Europaspelet verkar dock ha satt sina spår den här säsongen för klubben har inte riktigt levt upp till förväntningarna. Konyaspor ligger i mitten av tabellen och har den senaste tiden stått för blandade insatser. Matcherna har varit målrika och försvarsspelet har i stunder sett väldigt darrigt ut. (Över 2,5 mål: 2.12*)
 
Vilket lag ska ta sin första stora titel? Svaret får vi på Eskisehir Arena ikväll!
 
Match: Istanbul Basaksehir - Konyaspor
Tävling: Final turkiska cupen
Plats: New Eskisehir Stadium
Tid: 20.30
TV: TV3 Sport


*Oddsen är semifasta och kan ändras


  • Istanbul Basaksehir
  • Konyaspor
  • Svenska Spel
  • Turkiska cupen
    Har du frågor? Kontakta support