Du och Östers IF får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 266 794 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 030 234 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Östers IF får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Europatipset 24 april

Tippa Europatipset här och Östers IF får 3% av spelat belopp. Lycka till!
Tisdagens kupong är fullmatat med fotboll från de brittiska öarna. The Championship, League One och League Two står på schemat där det finns gott om värde att tälja på högmotiverade lag. Men vi börjar på Anfield där en semifinal i Champions League ska spelas mellan Liverpool och Mohamed Salahs gamla klubb Roma.

Spelstopp: 20.44
Tippa här >>>

1. Liverpool - Roma 1
Få hade nog inför säsongen väntat sig att antingen Liverpool eller Roma skulle att lösa en finalbiljett i Champions League. Faktum är att italienarna aldrig tidigare nått en semifinal sedan turneringen bytte namn. Engelsmännen har presterat på en något jämnare nivå sett till hela säsongen och målas således upp som favoriter att lösa finalbiljetten. Gästerna ska naturligtvis inte underskattas men sett till både den här säsongen och ur ett historiskt perspektiv så har Roma haft enorma problem på resande fot i Europa. Klopps mannar är i sin tur obesegrade på Anfield i både Champions League och Premier League den här säsongen. Släkten är värst? Mohamed Salah blir den avgörande faktorn? Ettan tas ut först till en ganska fin procent.

2. Derby - Cardiff X
Viktiga poäng på spel i toppen av The Championship där både Derby och Cardiff jagar en plats i Premier League kommande säsong. Derby sladdar lite för tillfället med tre raka förluster vilket har gjort att laget halkat ur topp 6 (playoff-platserna). Men det är bara en poäng upp till sexan Millwall, så chansen att nå playoff-spel finns fortfarande. Cardiff kan mer eller mindre säkra andraplatsen (direktplats till Premier League) vid seger. The Bluebirds streckas runt 45 procent vilket är ett par punkter för högt. Gästerna har under säsongen varit betydligt bättre hemma i Wales och här bör man vara relativt tillfreds med delad pott med tanke på tabelläget. Utgå från krysset.

3. Nottingham - Barnsley 2
Med tre omgångar kvar av The Championship har Barnsley två poäng upp till säker mark, med en match mindre spelad. Nottingham Forest har i sin tur redan säkrat kontraktet och således inget mer än hedern att spela för. Motivationen talar med andra ord helt klart för gästerna, men så även formen. Barnsley har förvisso bara plockat fem poäng på de fem senaste matcherna. Men Nottinghams form är ännu mer dyster. Fyra förluster på de fem senaste matcherna är inga starka papper! Lägg därtill att lagets bästa målskytt Daryl Murphy är tveksam för spel. Värdetvåan plockas utan tvekan ut först.

4. Bradford - Milton Keynes Dons 1
Vi förflyttar oss ett hack ner i seriesystemet till League One. Bradford befinner sig i ett ingenmansland i tabellen. Det finns förvisso fortfarande en minimal chans att nå playoff men då krävs det mer eller mindre idel segrar samtidigt som andra resultat går Bradfords väg. Milton Keynes Dons sliter med näbbar och klor för att klara sig kvar i League One. Avståndet upp Oldham som ligger ovanför nedflyttningsstrecket är fem poäng, så det vill nog till att MK Dons går för seger här. Bra läge att gardera ettan med tanke på att motivationen bör vara något högre hos gästerna. Utgå från ettan men gardera tidigt då Bradford ser ut att bli högt streckade.

5. Bristol Rovers - Wigan 2
Bristol Rovers har bara vunnit en av sina åtta senaste matcher och känslan är att laget mer eller mindre checkat ut. Inte helt konstigt kanske med tanke på att The Pirates ligger i mitten av tabellen och bara har ett fåtal placeringar kvar att spela om. Efter 4-0 i lördags mot Fleetwood Town stod det klart att Wigan kommer att spela fotboll i The Championship kommande säsong. Baksmälla hos gästerna? Inte omöjligt. Tvåan ska garderas på större system.

6. Doncaster - Blackburn 2
Blackburn Rovers dängde dit Peterborough senast med 3-1, vilket innebar den trettonde raka matchen utan förlust. Vid seger mot Doncaster säkrar Blackburn uppflyttning till The Championship. Doncaster förlorade i sin tur senast hemma mot Oxford United, men det spelade mindre roll då kontraktet redan är säkrat. Motivation och klass talar helt klart för gästerna, därför plockar vi tvåan utan större fundering. Lägg därtill att Blackburn får två dagars mer vila inför den här matchen eftersom matchen mot Peterborough spelades i torsdags. Spika tvåan!

7. Oldham - Southend 1
Oldham Athletic är obesegrade i sex raka matcher, men de fem senaste har slutat oavgjort. Laget krigar i botten av League One och har bara en poäng tillgodo på Rochdale som ligger under nedflyttningsstrecket. Southend säkrade i sin tur kontraktet efter helgens 4-0 seger mot MK Dons. Känslan är att Oldham är befogade favoriter här. Hemmalaget lär vara fullt fokuserade och motiverade samtidigt som Southend inte har speciellt mycket kvar att spela för. Dessutom saknar gästerna fyra mer eller mindre ordinarie spelare på grund av skador, tre av dessa i backlinjen. Ettan spikas till en hyfsad procent.

8. Rochdale - Plymouth 1
Viktiga poäng på spel i Rochdale! Plymouth slåss om playoff-platserna och Rochdale krigar för förnyat kontrakt i League One. Rochdale är dock laget med formen på sin sida. The Dale var mer eller mindre helt uträknade för en tid sedan men nu har Rochdale bara förlorat en av sina åtta senaste matcher, och det var mot serieledarna Wigan. Men det vill till att Rochdale fortsätter ånga då det är fortsatt en poäng upp till säker mark. Ettan streckas i skrivande stund till 45 procent vilket är på tok för lågt. Runt 55 procent hade varit mer rimligt. Fin värdespik således.

9. Shrewsbury - Peterborough 1
Shrewsbury placerar sig som trea i tabellen inför tisdagens omgång och allt talar för att laget hamnar där och således når playoff-spel. Men trots den fina tabellplaceringen så visar laget upp en rent ut sagt usel form. Endast två poäng har Shrewsbury spelat in på de fyra senaste matcherna. Knappast godkänt för ett topplag med ambitioner om att ta steget upp till The Championship. Gästande Peterborough har tre raka förluster och säsongen är mer eller mindre över vilket gör att den här matchen känns något oviss. Men visst bör det här vara ett ganska okej läge att hitta formen igen för Shrewsbury? Ettan först.

10. Coventry - Lincoln 2
Ovisst möte på Ricoh Arena i Coventry med tre blytunga poäng på spel. Båda lagen ligger på playoff-platserna med samma poäng och tre matcher kvar att spela. Gästande Lincoln City ligger placeringen före med ett mer plusmål. Båda lagen visar dessutom bra form, inte minst gästerna som bara förlorat en av sina tio senaste fighter. Ettan blir, något obefogat, högt streckat hos det svenska folket. Helgardera istället och jobba in skrällen!

11. Morecambe - Cambridge X
Svag form i Morecambe som har sju raka matcher utan seger. Avståndet till nedflyttningsplatserna är nu bara fyra poäng så det vill nog till att Morecambe steppar upp i de tre återstående matcherna för att slippa degradering. Cambridge visar klart bättre form med två raka segrar och sex gjorda mål på dessa matcher. Gästerna har dock ingenting att spela mer än hedern så hemmalaget bör vara mer desperata här. På hemmaplan känns Morecambe som befogade favoriter med tanke på matchens betydelse, men Morecambe oförmåga att vinna fotbollsmatcher gör att krysset plockas ut först.

12. Newport City - Accrington Stanley X
Accrington Stanley har gjort en strålande säsong och det står redan nu klart med tre matcher kvar att spela att de kommer att spela i League One till hösten. Laget har snudd på felfri form och toppar tabellen med sex poäng. Så allt som krävs för att säkra ligatiteln är en poäng eftersom tabelltvåan Luton Town bara har två matcher kvar att spela. Newport City placerar sig i mitten av tabellen och visar klart sämre form. Hemma i Wales är dock Newport väldigt svårslagna. Tvåan blir alldeles för högt streckad och eftersom ett kryss räcker för att säkra ligatiteln så plockas krysset med på alla system som en fin kupongrensare.

13. Yeovil - Forest Green X
Yeovil Towns form är minst sagt bedrövlig med endast en inspelad poäng på de fem senaste matcherna. Lyckligtvis räcker det med att ta en poäng i de återstående tre matcherna för att säkra nytt kontrakt. Här möter man Forest Green som står på samma poäng och med samma utgångsläge, men med klart bättre form. Ett problem hos gästerna under säsongen har dock varit bortaspelet där man endast tagit tre segrar på 21 matcher. Upplagt för kryss? Känslan är så. Det räcker som sagt med delad pott i båda lägrena för att säkra nytt kontrakt. Alltid kryss i match 13!

Spiken utom fara!

Blackburn
Blackburn har en 13 matcher lång förlustfri svit och vid seger mot Doncaster säkrar man uppflyttning. Således bör man vara fullt motiverat och mot ett utcheckat Doncaster ska man ha toppchans!

Kupongens drag!

Barnsley
Barnsley krigar för kontraktet och kommer att sälja sig dyrt. Tacksamt läge att möta Nottingham Forest i ingenmansland och som förlorat fyra av sina fem senaste fighter. Riktigt bra värde som dukas upp på tvåan!

Lilla Systemet - 72 rader

1. Liverpool - Roma 1
2. Derby - Cardiff X2
3. Nottingh. - Barnsley 2
4. Bradford - Milton K 1X2
5. Bristol R - Wigan 2
6. Doncaster - Blackburn 2
7. Oldham - Southend 1
8. Rochdale - Plymouth 1
9. Shrewsbury - Peterb. 1
10. Coventry - Lincoln 1X2
11. Morecambe - Cambridge 1X
12. Newport - Accrington X2
13. Yeovil - Forest Green X

Stora Systemet - 648 rader

1. Liverpool - Roma 1
2. Derby - Cardiff 1X2
3. Nottingh. - Barnsley 2
4. Bradford - Milton K 1X2
5. Bristol R - Wigan X2
6. Doncaster - Blackburn 2
7. Oldham - Southend 1
8. Rochdale - Plymouth 1
9. Shrewsbury - Peterb. 1X
10. Coventry - Lincoln 1X2
11. Morecambe - Cambridge 1X2
12. Newport - Accrington X2
13. Yeovil - Forest Green X

      Har du frågor? Kontakta support