Du och Hammarby IF Ishockeyförening får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 51 387 SEK
Intjänat till alla föreningar : 70 971 200 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill handla genom Sponsorhuset!

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


 

Vanliga frågor

PLANERING

Kostar det någonting att få en webshop?

Nej det kostar ingenting. Ni får en gratis webshop att sälja ifrån. Den kan ni anpassa med er egen logga och era profilfärger för att profilera er.

Vad kostar dessa produkter i butik?

Smakis Plus+ säljs bara genom föreningar och skolklasser, så det är svårt att säga, men vi är inte dyrare än andra märken med likvärdigt innehåll och kvalitet.

Vem kan sälja?

Alla föreningar och skolklasser som kan hantera försäljningen av en Föreningspall är välkomna.

Hur gammal måste vår kontaktperson vara?

Er kontaktperson måste vara minst 18 år gammal för att kunna ta ansvar för kampanjen.

Varför ska vi välja Smakis Plus+?

Ni får både en attraktiv produkt och fantastiska 100 kronor per såld juicebox. Ni får en gratis webshop som ni använder för att marknadsföra och sälja boxarna.

Hur kommer vi i gång?

Ni loggar in och aktiverar er shop. Svårare än så behöver det inte vara.

Kan vi få mer hjälp?

Självklart! Klicka här för att någon från vårt team ska kontakta er för hjälpa er att komma igång.

PRODUKTER

Kan man köpa Smakis Plus+ i butik?

Nej, Smakis Plus+ säljs bara genom föreningar och skolklasser.

Hur lång hållbarhet har juiceboxarna?

En oöppnad box håller i minst 7 månader. Öppnad box ca 4-6 veckor i kylskåp.

BETALNING

När betalas pengarna ut?

Först hamnar betalningen i ”karantän” i trettio dagar. Efter det kan ni begära att en utbetalning görs.

Behöver vi betala för produkterna innan vi säljer dem?

Nej, när ni beställer en Föreningspall fyller vi på er webshop med 184 ”virtuella” boxar”. Ni kan börja sälja direkt. När ni kommit förbi 60 sålda boxar, och betalning kommit in, kan ni välja att få pallen med de verkliga boxarna levererade. Har ni event då ni vill sälja direkt på plats väljer ni en tidig leverans så snart ni är förbi 60 sålda boxar. Föredrar ni att avvakta till pallen är slutsåld går det bra det också. I båda fallen betalar ni ingenting, utan bara kunderna betalar.

Behöver vi hantera kontanter?

Nej, alla betalningar sker genom er webshop.

LEVERANS

Hur lång tid tar det för produkterna att komma?

När ni har sålt 60 juiceboxar och de är betalda kan ni välja att på er Föreningspall levererad. De tar i normalfallet 3-5 arbetsdagar innan leveransen når er. Ni kan även vänta med leveransen, kanske för att ni vill avvakta och se vilken smak som säljer bäst, eller om ni har svårigheter med förvaring. Föredrar ni att avvakta med leverans till alla 184 juiceboxar är sålda går det också bra. Ni väljer det som fungerar bäst för er försäljning, förvaring och distribution.

Hur mycket väger en pall?

Pallen väger 613 kg inkl pall. Måtten är (CM) : H105, B80, L120

Hur får vi rätt mängd av de smaker vi vill ha?

Ni kan alltid beställa en ”standardpall” med en tredjedel av varje smak. Eftersom pallen levereras först då ni sålt minst 60 juiceboxar kan ni justera innehållet baserat på hur försäljningen går hos just er. Er administratör kan välja att öka eller minska mängden av en smak Shopen justerar mängden så att summan hela tiden blir korrekt.

Vad kostar leveransen?

Leveransen kostar ingenting extra.

FÖRSÄLJNING

Vad händer om vi inte säljer alla juiceboxar?

Osålda juiceboxar påverkar hur mycket pengar ni tjänar. Det hanteras automatiskt av er webshop.

Hur mycket tjänar man om man säljer en pall?

Säljer ni en hel pall tjänar ni 18 400 kronor!

Hur går försäljningen till?

Alla köp och betalningar genomförs via er webshop. Ni väljer själva hur ni använder shopen. Ni kan till exempel sälja genom att visa webshopen för kunder. Ni kan sprida en länk till er webshop via e-post, sociala medier eller genom affischer o dyl. Vill ni sälja på plats så ser ni till att det finns någon på plats som är uppkopplad mot shopen. Ni väljer det sätt som passar er bäst, eller alla sätt om ni vill.

Måste vi sälja en hel pall?

Ja! För att kunna ge er fantastiska 100 kronor i provision för varje såld juicebox måste vi hålla nere våra kostnader. Ni beställer kompletta Föreningspallar, men kan själva påverka hur många av varje sort ni vill ha på er pall.

Kan vi sälja året runt?

Självklart. Vår partner Smakis har kapacitet att leverera pallar så det räcker för att ni ska kunna sälja allt vad ni orkar året runt.

Finns det bilder vi kan använda för att annonsera vår kampanj?

I er webshop hittar ni bilder ni kan ladda ned och använda fritt för att annonsera er kampanj.

Vad händer om vi måste avbryta vår kampanj?

Fram till leveransen av Föreningspallen hanterar systemet återbetalning till kunderna. Efter leverans går det i princip inte att avbryta kampanjen, men vi tittar på varje enskilt fall för sig.

FÖRENINGSPALLEN & SPONSORHUSET

Vad är en föreningspall?

En föreningspall består av 184 boxar från Smakis. Just nu innehåller pallarna Smakis Plus+ och ni kan välja mellan smakerna Rödbeta, Ingefära och Tranbär & Granatäpple. Sponsorhuset och Smakis kommer att lansera nya smaker och produkter som ni kan sälja via samma webshop. Innehållet kan ändras, men själva Föreningspallen förblir densamma. Allt för att göra det så enkelt och lönsamt som möjligt för er att samla in pengar till er verksamhet.

Vilka är Smakis?

Smakis är ett familjeföretag som sedan 1972 försett Sverige med olika kvalitetsprodukter inom livsmedel. Sedan 1993 produceras och säljs SMAKIS fruktdrycker, juicer och smoothies med högt fruktinnehåll, nya produkter utan tillsatt socker med ett ekologiskt och miljövänligt tänk. Sedan 2008 stödjer Smakis organisationen Friends i kampen mot mobbning. Läs mer på www.smakis.se

Hur fungerar Sponsorhuset?

Sponsorhuset har som ambition att hjälpa föreningar och skolklasser att på enklast möjliga sätt samla in pengar. De erbjuder möjligheten att sälja produkter som Föreningspallen mot en så bra provision som möjligt. Sponsorhuset har även automatiserade system som föreningar kan använda sig av för att tjäna pengar på sina medlemmars köp av varor och tjänster. Vill du veta mer om hur ni blir en partner till Sponsorhuset, klicka här.

WEBSHOPPEN

Kostar det någonting att få en webshop?

Nej, vi vill inte tjäna pengar på att sälja någonting som ni inte tjänar pengar på. Ni behöver en webshop för att kunna sälja Smakis Plus+ så ni får webshopen gratis.

Hur fungerar webshopen?

När du skapat ett konto finns det instruktioner (text och video) som hjälper dig att använda webshopen. Behöver ni ytterligare hjälp är vår support tillgänglig.

Kan vi använda webshopen till att sälja andra produkter?

Det är vår förhoppning att vi tillsammans kan fortsätta att fylla webshopen med både mer Smakis Plus+ och framöver även andra spännande produkter från Sponsorhuset. För tillfället kan ni inte fylla er webshop med egna produkter.

Har ni fler frågor

Har ni fler frågor eller någonting nu undrar över innan ni tar steget och påbörjar er försäljning. Vill ni bli kontaktade av oss för en genomgång?

Jag har frågor

Har du frågor? Kontakta support