Intjänat till Sveriges föreningar:
60 153 209,47 kr
SPONSORHUSET
Du och föreningen får pengar tillbaka på dina nätköp.

Logga in

Kom ihåg mig


Glömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg mig


Glömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Skapa nytt konto

  Vi hittade inget konto kopplat till din Facebookprofil, men kommer att skapa ett med nedanstående uppgifter.

  - Se över dina uppgifter och klicka OK.
  - Du kommer loggas in automatiskt.
  - Nästa gång kan du Logga in med Facebook
  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Facebook

  Kopplar ihop ditt konto på Sponsorhuset med ditt Facebook-konto...


  Bearbetar


  Tjäna pengar till klubben med Sponsorhuset!

   

  Så tjänade Martin 30 000 kr till sin innebandyklubb!

  När säsongerna drar i gång i Sveriges alla idrottsföreningar så blir ofta klubbarnas eldsjälar påminda om hur resurskrävande en förening är. Trots alla ideella krafter så kommer saker och ting att kosta klubben pengar. Pengar som klubbarna ut i landet mer än ofta saknar.

  Martin Glenvik och sin innebandyklubb Hult IBK bestämde sig för att det var dags att hitta ett smidigt sätt att få in pengar till klubben, utan att behöva knacka dörr eller sälja strumpor i fikarummet.

  "Det är ju så roligt att samlas och ha en förening ihop, men hur man än gör så kommer man till en punkt där man måste hitta sätta att tjäna pengar till klubben, samtidigt så får det inte kräva allt för mycket av medlemmarna. Jag hade hört talas om Sponsorhuset, men hade inte riktigt kopplat att man kunde använda det även på jobbet."

  Sponsorhuset är en verksamhet som hjälper idrottsklubbar och föreningar att tjäna pengar till klubbkassan via en internettjänst. Tjänsten fungerar så att man som föreningsmedlem genomför de nätköp som man ändå hade tänkt att göra via Sponsorhuset. Som tack för att du handlar av just den nätbutiken så skänker butiken pengar tillbaka till den klubb som du vill stödja.

  Klubben tjänar på det

  Efter att Martin hade anmält sin klubb så blev han kontaktad av Sponsorhuset som hjälpte honom att komma igång. Efter par enkla steg så var alla i klubben medlemmar på Sponsorhuset och satte i gång att botanisera bland butiker och erbjudanden. Fanns det något som man ändå alltid köper? Det var när Martin såg att Hotels.com låg bland alla erbjudanden som en viktig pollett trillade ned i hans medvetande.

  "Jag bokar alla företagets hotellvistelser via Hotels.com! Nu får jag dessutom rabatt OCH klubben tjänar på det. För bra för att vara sant? Tydligen inte."

  Sagt och gjort så började Martin handla alla sina tjänsteresor via Sponsorhuset och pengarna började öka inne på deras klubbkonto.

  "Otroligt bra att tjäna 30 000 Kr till klubben utan att behöva göra något mer än att gå via Sponsorhuset när jag handlar, konstaterar Martin Glenvik. Jag rekommenderar de till alla som vill tjäna enkla pengar till klubben."

   

  Martins tips hur du tjänar pengar till klubben

  Hitta ditt guldkorn

  Gå igenom listan på butiker på Sponsorhuset.se Sök efter någon butik som ditt företag ändå handlar ifrån. Då det inte kostar mer, utan många gånger mindre, så är det inget att diskutera utan bara att gå via Sponsorhuset vid nästa inköp.

  Sök bland dina medlemmar

  Om det inte finns någon medlem som genomför inköp på jobbet så finns det ofta någon förälder som är inköpare eller egenföretagare. Fråga vad de brukar handla deras förbrukningsmaterial? Var köper de datorer, bläckpatroner, flygresor och så vidare. Sponsorhuset har samarbeten med exempelvis HP, inkclub och SAS.

  Förbered inför högtider

  Vill du se snabba resultat i klubbkassan så håll utkik efter högtiderna. Då handlas det mycket både privat och för företag så var ute i god tid och tipsa om att göra inköpen via Sponsorhuset.

  Följ Facebooksidan

  Den stora utmaningen är att få medlemmarna att minnas att gå via Sponsorhuset innan de ska göra ett nätköp. Genom att bjuda in dem att följa Sponsorhusets Facebooksida får de kontinuerligt erbjudande i deras flöde.

  Få bonus på bonus

  Ibland ger företag sina anställda ett presentkort som en bonus efter årets slut. Sponsorhuset har samarbete med exempelvis PresentkortTorget.se. Om du påminner klubbens medlemmar, familj och vänner om detta så kommer de ge trevlig slant tillbaka till klubben.

  Födelsedagar och kalas

  Ge en present till klubben på allas födelsedagar. Finns det en ungdomsverksamhet så finns det barnkalas. Finns det barnkalas så handlas det presenter. Sponsorhuset har exempelvis Lekmer.se, CDON och Tidningskungen som partners vilket är optimalt för presentinköp. Uppmuntra medlemmarna att sätta i rutin att alltid köpa presenter via Sponsorhuset så stödjer de samtidigt klubben utan att de kostar dem något extra.

  Har du frågor? Kontakta support