Du och Solgläntans Katthem får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 8 033 SEK
Intjänat till alla föreningar : 75 987 894 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill handla genom Sponsorhuset!

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker nu bland 629 butiker
Om Sponsorhuset

Allmänna villkor

1. Medlemskap på Sponsorhuset.se (fysiska och juridiska personer)

Sponsorhuset värnar om dina personuppgifter! Sponsorhuset kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till en tredje part. Du väljer själv om du vill bli mottagare av Sponsorhusets nyhetsbrev där vi sammanställer kampanjer från våra partners.

Följande allmänna villkor gäller för användning av www.sponsorhuset.se. Genom att bli medlem på Sponsorhuset.se så godkänner och accepterar du [fysisk eller juridisk person] som användare de allmänna villkoren för Sponsorhuset.se. Medlemskapet är helt GRATIS och helt utan förpliktelser! Vi förbehåller oss rätten att neka medlemskap eller att avsluta medlemskap utan förvarning.

2. Medlemskap på Sponsorhuset.se (Förening)

Genom att anmäla sin förening hos Sponsorhuset blir föreningen automatiskt medlem. Ett medlemskap innebär att bägge parterna har rätt att använda varandras varumärken i tryck och skrift i sin marknadsföring. Genom att föreningen aktiveras på Sponsorhuset godkänner föreningen att de kan synas och marknadsföras tillsammans med alla de partners som Sponsorhuset väljer att samarbeta med. Sponsorhuset äger rätt att skänka pengar till föreningen via olika aktiviteter och event. Ett medlemskap är kostnadsfritt och kan avslutas när som helst av behörig person i föreningens styrelse. Sponsorhuset äger rätt att utan förbehåll avsluta föreningens medlemskap om misstanke av misskötsel av Sponsorhusets tjänster finns. Sponsorhuset äger rätt att ej betala ut pengar till föreningen om medlem i föreningen missbrukar Sponsorhusets tjänster för att erhålla ekonomiska fördelar på ett icke avsett sätt. Sponsorhuset äger även rätt kräva tillbaka utbetalda pengar om missbruk visar sig i efterhand. En administrationsavgift (för närvarande upp till 32 kr/mån) tas från intjänade pengar. Använder inte föreningen Sponsorhusets tjänster kostar det inget. Föreningen är själv ansvarig för att det finns ett bankkonto eller giro anmält som är i bruk. Pengar som inte kunnat betalas ut inom 24 månader förfaller.

Föreningar som främjar våld, pornografi eller rasistiska åsikter är inte välkomna att medverka hos Sponsorhuset.

3. Ersättning (Mina Sidor)

Som medlem på Sponsorhuset.se kommer du att få tillbaka pengar när du handlar via de nätbutiker som är listade hos oss. Nätbutikerna väljer mellan att betala en fast summa per beställning eller en procentsats på ordervärdet. Hur mycket nätbutikerna betalar framgår tydligt innan du lagt din beställning. 50% av beloppet tillfaller föreningen och 50% tillfaller dig. Undantag gäller närvarande för Cint, där 1 kr per undersökning går till den besvarar undersökningen och resten till föreningen. På Svenska Spel går all ersättning till föreningen. Sponsorhuset förbehåller sig rätten att närhelst lägga till eller dra ifrån företag från listan som endast ger föreningen ersättning.

Notera att ett köp sker som vanligt mellan medlemmen och den aktuella butiken. Från tid till annan kan de olika butikerna ändra sin ersättning upp eller ned. Vi gör allt vi kan för att all information på Sponsorhuset.se är aktuell men tar inget ansvar för ej uppdaterad information. När ett köp är genomfört och vi spårat detta till en medlem hamnar den på dennes konto, det kan ibland ta upp till en vecka. Köpet räknas som genomfört efter det att betalningen skett och i vissa fall efter det att utcheckning skett. Pengarna kan hämtas ut tidigast 30 dagar efter att köpet gjorts. Om transaktionen av någon anledning bedöms som avbruten (t ex retur av vara, köpet hävs mm) kommer den att bli avvisad. Ersättning kan endast erhållas genom att du är inloggad på Sponsorhuset.se som medlem och klickar på produktlänkarna/butikslänkarna som finns markerade innan du gör ett köp i vald butik. Du måste klicka på varje unik butikslänk på Sponsorhuset.se för att vi ska kunna ge dig ersättning. I de fall som butiker inte kan rapportera dina köp till oss är vi inte ansvariga för att hantera det. Butikerna bestämmer själva om de vill förmedla ersättning och bedömer om trafiken/köp är äkta och enligt intentionen med den ersättning de ger. Dessa regler är inte alltid publicerade och kan beslutas i efterhand av butiken. Vid fel och problem kan vi driva krav på ersättning från butiken men vi kan även avsluta sådan aktivitet när vi vill och beslutet från butiken och oss är slutgiltigt. Intjänade ersättning kan lösas ut i upp till 2 år från och med utdelningsdatumet. Därefter förfaller pengarna. Ersättningen som kund och förening delar på är normalt baserat på ordervärdet före moms. Kringprodukter som försäkring, frakt, faktureringsavgifter eller köp av presentkort ger i normalfallet ingen ersättning. Köp som betalas med presentkort eller andra värdecheckar ger ingen ersättning.

I de fall kund använder rabattkoder som ej erhållits från Sponsorhuset vid sitt köp, finns en risk att köpet inte längre kan härledas från Sponsorhuset. I dessa fall går ersättningen förlorad. De rabatter och rabattkoder som presenteras av Sponsorhuset kan oftast inte kombineras med andra erbjudanden. De kan ofta vara förknippade med särskilda villkor och undantag och gäller vid onlineköp via Sponsorhuset. Mer information om villkoren återfinns på butikens hemsida. Flera rabattkoder kan inte kombineras.

Alla frågor om den ersättningen du förväntar dig för ditt köp hanteras av personalen hos Sponsorhuset. Vänd dig inte till butiken om detta. Alla frågor om ditt köp, leveranser, returer, kontaktuppgifter mm hanteras av butiken. Sponsorhuset har ingen information om detta.

4. Uthämtning av pengar

Du bestämmer själv när du vill hämta ut dina intjänade pengar. Man behöver endast få in 50 kr för att kunna ta ut pengar. Vid uttag av pengar betalas dessa ut inom en tiodagarsperiod. Pengar som finns på ett konto som avslutas kommer att förfalla.

5. Konto på Sponsorhuset

Ett konto som är inaktivt mer än ett år betraktas som avslutat och kommer att tas bort. Din senaste inloggning på Sponsorhuset.se är det datum används för att bedöma inaktiva konton. Du godkänner även att Sponsorhuset.se kan skicka relevanta nyhetsbrev till dig.

6. Nyhetsbrev och marknadsföring

Du som medlem hos Sponsorhuset kan under "mina sidor" hantera dina inställningar och vilka utskick du vill ta emot.
När du registrerar dig som ny medlem så får du välja om du vill ta emot vårt allmänna nyhetsbrev.
Alla våra nya medlemmar får våra introduktionsmejl som består av några utvalda kampanjer. Du får också våra tackmejl som du får när du har gjort ett köp via Sponsorhuset. Utöver detta har vi ett utskick från vår julkalender med en ny lucka varje dag i december fram till julafton och även våra prio-mejl som vi skickar ut vid enstaka tillfällen, dessa kan du stänga av under "mina sidor". SMS-marknadsföring skickar vi ut om du har registrerat ditt mobilnummer hos Sponsorhuset. SMS kan du enkelt avsluta genom att följa instruktionerna i våra SMS.

7. Ändringar av allmänna villkor

Vi kan ändra de allmänna villkoren när det bedöms nödvändigt. Vi informerar användaren om vi bedömer att det behövs.

8. Integritetspolicy

Vi behöver samla in data om dig för att kunna erbjuda dig våra tjänster men även för att kunna ge dig en god upplevelse av dessa tjänster samt för att få möjlighet att ge dig personliga erbjudanden. Sponsorhuset AB org.nr. 556831-3109 är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som lagras. Våra databasservrar är placerade i Sverige. Vi skyddar dina uppgifter, i enlighet med dataskyddsförordningen, genom att hela tiden jobba aktivt med vår IT-säkerhet.

Personuppgifter som du lämnat till oss är namn, mobilnummer, e-postadress samt vilken förening du vill stödja och ett registreringsdatum för ditt medlemskap. Dessa uppgifter behöver vi för att kunna administrera ditt medlemskap. Vi har kvar dessa uppgifter tills du säger upp ditt medlemskap. Om du har använt våra tjänster kan vi behöva spara uppgifterna i ytterligare tre år tills våra åtagande mot dig är helt över. Den lagliga grund vi sparar uppgifterna på är att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig enligt avtal.

Du kan även ha lämnat födelsedatum och kön. Tillsammans med uppgifter kring dina inköp och din aktivitet på våra sidor använder vi dessa för marknadsföringsändamål riktade mot dig. Vi kan komma att spara dina personuppgifter för marknadsföringsändamål upp till tre år efter det att ditt kundförhållande med oss har upphört. Vi ser dig som kund hos oss så länge som du loggar in hos oss eller använder några av våra applikationer. Vår grund av att spara dessa uppgifter är för ett berättigat intresse som består av att anpassa våra tjänster till förmån för dig. Om du anmäler dig för undersökningar från Cint vill de även veta din utbildningsnivå, sysselsättning, yrkesroll samt hemmavarande barn under 18 år. Dessa uppgifter lagrar vi en kortare tid tills vi vet att de är ordentligt överförda.

När du använder våra tjänster lagrar vi IP-nummer, vilken butik du besöker samt när detta sker. Detta gör vi för att kunna spåra köp som inte blivit rapporterat korrekt samt för att förhindra missbruk av våra tjänster. Dessa uppgifter lagras under sex månader. Vi använder oss av ett spårningssystem som skapar ett unikt transaktionsnummer när du går genom oss. Vi lämnar inte ut några uppgifter om dig till butikerna när du handlar. Butikerna har alla sin egen integritetspolicy och lagrar data utifrån sina behov. I vissa fall länkas du via en tredje part, de kan då se och lagra ditt IP-nummer och en del annan data som din dators webbläsare ger ifrån sig. Någon data mer än transaktionsnummret får de ej från oss men de kan ta del av de uppgifterna butikerna återrapporterar. Vi lagrar detaljer om ditt köp, ordervärde, ordernummer, tidpunkten för köpet samt i vissa fall varugrupp. Detta görs för att kunna ge dig och din förening korrekt provision. Vi visar även dina köp på din föreningssida. Du kan ändra inställningarna för detta under ”Mina sidor -Inställningar”. Här ändrar du också om du inte vill ha mejl där ditt senaste köp redovisas. Om du rapporterar ett saknat köp lagrar vi även dina kommentarer tills ärendet är avklarat. Laglig grund för detta är att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig enligt avtal.

För att utvärdera, utveckla och förbättra vårt system lagrar vi även vilken webbläsare, vilken slags dator eller mobil samt operativsystem du använder för att kunna förbättra våra tjänster i framtiden. Laglig grund här är berättigat intresse.

När du tar ut pengar från oss lagrar vi även bankkontonummer och belopp. Dessa uppgifter har vi en laglig skyldighet att spara och det görs i upp till åtta år för att uppfylla bokföringslagen.

Vi använder Google Analytics för att samla in allmän besöksstatistik. Det gör att vi delar data med Google Inc. Vi erbjuder även inloggning via Facebook Connect.

De samtycken du lämnat till oss kan du återkalla om du vill. Om du har frågor om de data vi har om dig, radera eller ändra någon uppgift i registren eller ditt konto hör av dig till info@sponsorhuset.se. Du kan även kontakta Datainspektionen om du vill framföra klagomål avseende vår behandling av personuppgifter.

9. Cookies

Sponsorhuset.se använder cookies. För att kunna använda Sponsorhuset.se måste du slå på funktionen cookies i din webbläsare och stänga av eventuella ytterligare funktioner på datorn som kan blockera cookies. Utan det kommer vi inte att kunna ge dig poäng. Cookies är en liten textfil som lagrar information på din hårddisk och är ofarlig. Standard är att cookies är påslagen i din webbläsare.

10. Copyright

Sponsorhuset.se är skyddad av copyright. Du kan använda Sponsorhuset.se för det avsedda syftet. Du kan inte reproducera, kopiera eller på annat sätt hantera material/delar av Sponsorhuset.se utan skriftligt tillstånd från oss. Kommersiellt utnyttjande av sajten för annat än att få poäng anmäls. Detta avser ej vanlig marknadsföring av reklamkampanjer i form av banners, reklamtexter eller loggor.

11. Ansvarsfrihet

Du godkänner att Sponsorhuset AB kommer att hållas ansvarslöst för eventuella förluster, krav, skada, utgifter eller andra förpliktelser och ansvar som kan uppstå från användande av Sponsorhuset.se. Vi tar ansvar för att den information vi publicerar är aktuell och korrekt, men ger inga garantier. Vi accepterar inga former av krav på grund av felaktig information. Vi på Sponsorhuset.se gör allt vi kan för att tillhanda exakt, korrekt och fungerande teknisk lösning till dig. Du godkänner att www.sponsorhuset.se tillhandahålls dig i befintligt skick och utan garantier på information eller teknisk lösning. Vi kan inte hållas ansvariga för fel på någon del av Sponsorhuset.se vare sig information, teknisk lösning eller annat som kan resultera i eventuella förluster, krav, skada, utgifter eller andra förpliktelser och ansvar. Dessa villkor är styrda av svensk lag och dispyter hanteras av svenska domstolar. Om någon del av villkoren inte kan appliceras enligt svensk lag kommer resterande del av villkoren fortfarande att gälla.

12. Länkar till externa webbplatser

Sponsorhuset.se länkar till flera länkar till flera externa webbplatser. Dessa är utanför vår kontroll och vi kan inte ta ansvar för material som finns på dem. Länkning i sig är ingen acceptans av en annan webbplats innehåll. Vi kan inte garantera att alla länkar på Sponsorhuset.se fungerar då vi inte kan kontrollera tillgänglighet på butiker eller annat som kan påverka länkarna. Om du tycker att någon länk leder till någon webbplats som innehåller stötande material eller inte fungerar så meddela oss gärna så kan vi agera.

13. Länkar från externa webbplatser

Användaren är ej tillåten att modifiera länkar och använda för eget bruk på externa webbplatser. Sponsorhusets länkar får endast användas i samband med besök via www.sponsorhuset.se, dess systersajter samt via produkter och applikationer byggda eller licensierade av Sponsorhuset. Missbruk av detta beivras och kan leda till avstängt användarkonto och fruset saldo, eller t om raderade köp.

14. Felaktig användning av Sponsorhuset.se

Om Sponsorhuset.se på något sätt bedöms användas felaktigt eller att den används på ett onormalt sätt kan vi avsluta ditt konto. Detta innebär att inga pengar betalas ut samt att även intjänade pengar kan komma att krävas åter om missbruk uppdagas i efterhand. Du accepterar att vår bedömning är slutgiltig.

Har du frågor? Kontakta support