Du och Simrishamns Brukshundklubb får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 5 836 SEK
Intjänat till alla föreningar : 76 012 772 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill handla genom Sponsorhuset!

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker nu bland 629 butiker

Tjäna pengar till laget

Den ultimata guiden för er som vill få en överblick hur ni snabbt och enkelt kan få in pengar till laget.

Tjäna pengar till laget - Så här gör ni för att lyckas!

Det kanske är dags för ett träningsläger, nya bollar eller ett nytt matchställ. Man frågar sig hur man kan tjäna pengar till sitt lag. När det gäller svenskt föreningsliv så vet vi av egen erfarenhet hur svårt det är att få in pengar i tuffa föreningstider. Ja, det var faktiskt bättre förr! Förr sålde man allt som man kommer över, man pantade burkar och bakade kakor på löpande band. Med ett allt stressigare samhälle där man knappt hinner lämna och hämta barnen på träningen har engagemanget minskat för att ta på sig ansvaret att sälja lotter och kalendrar. Men trots allt, detta behövs för att föreningarna skall orka driva sin verksamhet år efter år.

Vi på Sponsorhuset har därför som målsättning att förenkla er tillvaro genom att ta tillvara på era medlemmars naturliga köpvanor på nätet, inget tvång eller måsten, utan man stödjer helt enkelt föreningen på ett nätköp man ändå skulle ha gjort. 8000 föreningar är idag anslutna och över 21 miljoner kronor har hamnat på våra medverkande föreningarnas konton, något vi är väldigt stolta över. Vårt mål är istället skall kunna lägga fullt fokus på träningar, glädjen och det fullständiga engagemang som svenskt föreningsliv innebär.

Dock så föreslår vi ändå att ni utöver att anmäla er till Sponsorhuset har minst en aktivitet till inom föreningen som ger att ni tjänar än mer pengar till laget eller föreningen. Det kan vara svårt för ansvariga för sålla mellan alla alternativ. Därför valde vi på Sponsorhuset att sammanställa en guide för hur man kan tjäna pengar till sitt lag eller förening och hoppas ni finner något som passar er. Lycka till med att börja tjäna pengar till laget och föreningen redan idag!

Handla från kända nätbutiker med Sponsorhuset

Tjäna pengar till laget

Först vill vi berätta om Sponsorhusets lösning som är det enklaste sättet att snabbt komma igång och tjäna pengar till laget. Sponsorhuset hjälper idag över 8000 svenska föreningar och organisationer med att stärka deras ekonomi. Bland våra föreningar hittar du lag i Allsvenskan, superettan, elitserien och hockeyallsvenskan tillsammans med de allra minsta idrotterna i de lägsta divisionerna. Här finns även skolklasser, scoutföreningar och hjälporganisationer. Alla som behöver hjälp med att tjäna pengar på enklast möjliga sätt är välkomna att anmäla er utan kostnad till Sponsorhuset.

Idén bygger på att hela föreningens spelare, supportrar, medlemmar eller föräldrar stöttar ert lag och förening genom att göra de nätköp man ändå tänk att göra via Sponsorhuset.se. Det finns 533 nätbutiker att handla ifrån och några av dessa är CDON, Bokus, Ellos, Svenska Spel, Inkclub, Lenson, SAS, Gymgrossisten och Hotels.com,

Det kostar inget att anmäla sig till Sponsorhuset och det finns heller inga krav eller förpliktelser så det finns inget att förlora.

Så här funkar Sponsorhuset

 1. Ni får en egen hemsida där varje köp ger laget/föreningen pengar
 2. Det finns 533 nätbutiker att handla ifrån
 3. Vid varje köp får du och föreningen pengar tillbaka
 4. Det kostar inget extra att handla via Sponsorhuset.

Välkomna att anmäla er redan idag - Imorgon börjar ni tjäna pengar till laget!

Fyll i era uppgifter nedan så kontaktar vi dig och hjälper er att komma igång! Det kostar inget att anmäla en förening, lag eller skolklass och ni förbinder er inte till någonting.

Anmäl din förening - Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till laget i 6 steg

1 Sätt upp ett mål

Man är laddad och vill komma igång och tjäna pengar till laget i denna stund. Det är lätt att man skenar iväg och springer på alla bollar. Men som med allt annat är det bra att sätta upp ett realistiskt mål. Ett tips är att gå efter den gamla målsättningsmetoden S.M.A.R.T som står för att målen skall vara:

Specifikt | Det ska vara lätt och konkret vad som ska uppnås.

Mätbart | Redan då man sätter målet ska det beslutas om hur ni mäter att ni lyckats. Är det x antal kronor, det där träningslägret eller är det en årlig summa pengar per år som är målet.

Accepterat | De som ska sälja och vara med och uppfylla målen måste ”vara med på tåget” annars blir motivationen låg och risken för att målet inte uppfylls ökar. Delaktighet i målsättningen är väldigt viktigt.

Realistiskt | Det ska vara rimligt att ni kan uppnå målet. Känns det för långt borta försvinner motivationen. Om det uppstår diskussion är det viktigt att vara lyhörd och komma fram till en rimlig summa som alla är med på.

Tidsbundet | Är det fram till anmälningsdatumet till den cupen, eller är det till sommaruppehållet som är slutdatumet för målet. Precis som ute på planen gäller det att ha fokuset inställt. Sedan är det bara att sätta upp delmål, exempelvis 1000 Kr per person och månad och glöm inte att fira och uppmärksamma när ni uppfyller delmålen.

2 Involvera så många aktiva som möjligt

I varje förening finns det eldsjälar. I och med att du läser det här så är troligtvis du en också en sådan. Börja med att prata med dom som alltid är engagerade och få med dem att vara med på din plan. Involvera dem så dom känner sig delaktiga. Sedan är det att jobba nedåt i leden. Desto fler som känner sig delaktiga kommer vara med på tåget och uppmuntra dem i sin tur att prata för ändamålet ändå ut till grannar, föräldrar osv.

3 Överväg era alternativ och fokusera

Som sagt så finns det många sätt att tjäna pengar till laget. Försök fokusera på en eller ett par aktiviteter. Det är lite olika strategier för att sälja strumpor än att jultidningar. För att kunna bli en bra säljare så måste man kunna sin produkt. Blir det för många olika produkter så är det lätt att man tappar fokus och plötsligt så tappar man sitt engagemang.

4 Ge dina medlemmar en kort säljintroduktion

De flesta leverantörer av produkter som har föreningsaktiva som säljkanal har guider för hur man bäst säljer deras produkter. Skriv ut guiden, men nöj dig inte med det. Varför inte gå igenom guiden tillsammans och göra lite exempel där medlemmar kan testa på varandra.

5 Försäljning två och två inom rimliga tider

Ambitiösa barn kan lätt glömma av tiden när försäljningen flyter på. Avtala alltid en tid när barnen och ungdomarna ska komma hem, vilket område de får sälja i och låt dem inte sälja ensamma.

6 Säljtävling som sporre

Tävlingar och priser kan sporra ungdomarna till att komma ut och sälja. När de kommer igång så kommer de tycka det är roligt och så rullar det på. Tänk dock på att alla ska känna sig delaktiga och duktiga även om man inte lyckas lika bra. Ha därför ett gemensamt pris där laget kämpar mot ett gemensamt mål istället för att det blir en vinnare och flera förlorare.

Tjäna pengar till föreningen med Sponsorhuset - Läs mer >>>

Säljtips för dig som vill tjäna pengar till laget

 1. Det räcker långt med att vara glad och trevlig när man pratar med folk.
 2. Det är bra om ni har något exempel på produkten med er, som personen kan känna på.
 3. Fundera på vilka tider du tror mest folk är hemma och har tid att prata.
 4. Ta med produkterna till vänner och släkt.
 5. Ta reda på dom vanligaste frågorna och lär dig svara på dom.
 6. Om en person bestämt sig att köpa, var inte rädd för att fråga om det finns något mer dom kan tänka sig.
 7. Be dina föräldrar ta med sig produkterna till sitt jobb.
 8. Var alltid vänlig mot era potentiella kunder oavsett om de bestämmer sig för att köpa eller inte.

Tjäna pengar till föreningen med Sponsorhuset - Läs mer >>>

Tips på företag som hjälper er att tjäna pengar ert lag

Finsmakarna - Tjäna pengar till laget

Finsmakarna

"Sälj ekologiska lättsålda delikatesser som finns i varje hem! Belgisk choklad, olivolja, kaffe, te, honung m.m som dessutom innehar rättvisemärkningar såsom KRAV, ekologiskt, UTZ och/eller Fairtrade. Över 37.000 nöjda kunder! Tjäna pengar till laget eller föreningen med Finsmakarna och gör dessutom gott för miljön."

finsmakarna.se

Fikakassan

Fikakassan

"Bäst i test 2020! Sälj Sveriges kanske mest lättsålda produkt: kaffe! Vad kan vara mer synonymt med föreningslivet än kaffekoppen? Fikakassan erbjuder svenskt kaffe som rostas i Göteborg. Kaffet är certifierat med KRAV, Fairtrade och/eller UTZ. Fikakassan utvaldes som favorit i tre stora jämförelsesajter under 2020. Tjäna pengar till laget eller föreningen med Fikakassan och tjäna snabbt ihop till ert mål."

fikakassan.se

Kryddskafferiet

Kryddskafferiet

"Vi tror att det är enklare att sälja produkter som man vet är av hög kvalitet, som gör att mat och bakverk smakar så mycket bättre och som man använder varje dag. Därför har vi valt en produkt som i praktiken säljer sig självt, en unik ask med exklusiv saffran från La Mancha i Spanien. Ni beställer av oss och säljer direkt utan att först behöva ta upp förhandsbeställning på ett enkelt, roligt och effektivt sätt."

kryddskafferiet.se

NordicDays Ljusförsäljning

NordicDays Ljusförsäljning

"Vi har lättsålda och populära ljusprodukter som är både enkla och roliga att sälja. Det gör det möjligt för er att tjäna pengar till klubben på ett sätt som inte bara är snabbt, utan även riskfritt. Hur då? Dels är det kostnadsfritt och ni får en stor del av försäljningen direkt till kassan.

Det tillsammans med vår snabba leverans gör det möjligt för er att börja tjäna pengar till laget redan idag."

nordicdays.se

Freshab

Freshab

"NordicDays ger er möjlighet att tjäna pengartill din klass, ditt lag eller din förening genom att sälja våra populära värmeljus, lyktor till ljus och oljelampor. Detta helt riskfritt."

freshab.se

Newbody

Newbody

"Planerar ni en klassresa eller att åka på en spännande resa med laget eller föreningen? Fyll på i lagkassan på ett enkelt sätt. Genom att sälja våra lättsålda strumpor och underkläder samlar ni in tiotusentals kronor enkelt och effektivt."

newbody.se

Kakservice

Kakservice

"Skolklasser och föreningar har sedan 1984 sålt våra populära och välkända produkter."

kakservice.se

Hedlunds of Sweden

Hedlunds of Sweden

"Säljer ni julpapper och band från Hedlunds kan ni lätt tjäna ihop extra pengar till laget eller klassen. Kanske skall ni på klassresa eller cup? Alla behöver julpapper till julen. Väldigt lättsålda produkter! Med julpapper från Hedlunds gör ni julens finaste paket med papper av högsta kvalitet."

saljajulpapper.se

E-wear

E-wear

"Skolor och ideella föreningar har idag begränsade resurser. Vår affärsidé är att via försäljning av våra produkter kunna skapa förutsättningar för ekonomiskt bidrag till lag, föreningar och skolklasser. Härmed gör vi det möjligt för dessa att gemensamt utvecklas och nå sina mål."

ewear.se

TjänaMera.nu

TjänaMera.nu

"Vi riktar oss till skolklasser och föreningar som vill tjäna extra pengar så att de kan uppfylla sina drömmar. Det kan vara att förverkliga ett idrottsläger, en skolresa eller en annan gemensam aktivitet. Med oss är det enkelt och blir lätt att förverkliga."

tjanamera.com

Teamrullen

Teamrullen

"Teamrullen är ett koncept där lag, föreningar och klasser tjänar pengar genom försäljning av toalettpapper och hushållspapper."

teamrullen.se

Dugnaden

Dugnaden

"Till idrottslag, föreningar och skolklasser. Ska ni åka på cup, klassresa eller göra något roligt i föreningen? Enklaste sättet att tjäna pengar är att sälja produkter som folk verkligen behöver och ändå skulle köpa. Vad sägs om toalettpapper, hushållspapper, LED-lampor och kaffe? Det är 500 kronor förtjänst direkt till er på en och samma kund! Sedan är det roligt när grannen ringer upp efter 2 månader och behöver fylla på!"

dugnaden.se

SäljDirekt.se

SäljDirekt.se

"Med SäljDirekt har ni alltså produkterna i handen och ni kan då visa upp dem för er potentiella köpare. Det blir endast en kontakt med köparen och därför är detta ett uppskattat tillvägagångssätt som försäljning för föreningar och skolklasser."

saljdirekt.se

Randborstkungen

Randborstkungen

"Vi erbjuder skolklasser och föreningar ett lätt, trevligt och riskfritt sätt att tjäna pengar till klassen eller laget, sälj tandborstar!"

tandborstkungen.se

Ölandsplast

Ölandsplast

"Att sälja fryspåsar som används i många hem är ett perfekt sätt att tjäna pengar till laget och klassen!"

olandsplast.com

DTD

DTD

"Tjäna pengar snabbt och lätt med tvättmedel!"

dtd.nu

BästaSäljet.se

BästaSäljet.se

"Sälj kryddlådor!"

bastasaljet.se

Tjäna pengar till föreningen med Sponsorhuset - Läs mer >>>

Har du frågor? Kontakta support