Du och SAIK Bandy får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 55 677 SEK
Intjänat till alla föreningar : 47 276 920 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook...


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Du och föreningen får riktiga pengar tillbaka!

  Du och föreningen får alltså riktiga pengar tillbaka när du handlar från över 500 välkända nätbutiker.

  Det är helt gratis att bli medlem.  Bli medlem


  Bearbetar


  Sponsring på köpet

  Anmäl ditt företag eller företaget du jobbar på till "Sponsring på köpet". En möjlighet att sponsra genom de nätköp ni ändå skall göra.

  Företagets namn kommer vi att lyfta fram på olika sätt så att det syns att ni engagerar er.

  Tack för ert stöd!


  Söker bland nu bland 676 butiker
  Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

  Tidigare inlägg

  Spela här och stöd din förening

  Spela hos Svenska Spel via sponsorhuset så går 3% av spelat belopp till din förening.

  Lycka till!

  Direktlänkar till spel

   
  Oddset
   
  Lotto
   
  Matchen

  Om Tipshörnan

  Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

  Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

  I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

  Skottland - England

  Stöd SAIK Bandy och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan. Varför inte lägga en rad på Stryktispet och öka spänningen hela kvällen.

  Prestigemöte på Hampden Park 
   
  Skottland ligger fyra i grupp F efter halva VM-kvalet och skulle verkligen behöva en seger för att kunna utmana i toppen av gruppen. De har inte slagit England sen 1999 och har en tuff uppgift framför sig även den här gången.
   
  England leder gruppen i stor stil på 13 poäng och bakom jagar Slovakien, Slovenien och Skottland med 9, 8 respektive 7 poäng. Det ser ut som England kommer ta sig till sitt sjätte raka VM-slutspel och lagen bakom får göra upp om andraplatsen.
   
  Hemmalaget Skottland ser hemmamatchen mot Three lions som den största matchen de spelar under det här kvalet. Alla spelare vill bli hjälten som sänker storebror. Truppen består av spelare som hör hemma i bottenklubbarna av PL och i Championship. Deras främsta spelare är Robert Snodgrass (West Ham), Matt Ritchie (Newcastle) och Leigh Griffiths (Celtic). Tränaren Gordan Strachan är en otroligt noggrann tränare som varierar mellan en defensiv 4-4-2 eller 4-5-1 i lagets matcher. Senast förlorade laget med 3-0 mot England på Wembley efter att engelsmännen kontrollerat matchen fullständigt med ett effektivt kortpassningsspel. (England vinner: 1,65*)
   
  I den här matchen lär vi få se en hel del dueller. Det brukar smälla ordentligt i dessa brittiska möten. I senaste 3-0 matchen på Wembley var det få klara målchanser och matchen var i långa stunder en hård kamp på mitten. Skottland kommer fortsätta ligga på kontringar trots hemmaplan och vara bekväma med att England har bollen. England har under detta VM-kval hållit nollan i samtliga matcher och åker till Skottland med ett imponerande försvar. (Under 2,5 mål: 2,57*)
   
  Hampden Park i Glasgow kommer koka på lördag. Kommer skottarna bäras fram till en skrällseger eller blir England för svåra?
   
  Match: Skottland - England
  Tävling: VM Kval
  Plats: Hampden Park
  Tid: 18.00
  TV: Kanal 9
  Odds: 1) 5,25 X) 3,43 2) 1,65*
  Över 2,5 mål: 2,28 Under 2,5 mål: 1,57*

  Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

  *Oddsen är semifasta och kan ändras

  • England
  • Skottland
  • #VM kval