Du och Osby Bowlingsällskap får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 9 730 SEK
Intjänat till alla föreningar : 50 048 943 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook...


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 655 butiker
  Tjäna pengar till föreningen

  Tjäna pengar till föreningen - Anmäl er idag

  Ja, jag vill veta mer om hur min förening kan tjäna pengar när våra medlemmar handlar från välkända nätbutiker!

  Sponsorhuset - Tjäna pengar till föreningen

  Är du ute efter att tjäna pengar till föreningen så har du hittat rätt. - Vi på Sponsorhuset har som ambition att hjälpa er att tjäna pengar till föreningen, laget, skolklassen eller välgörenhetsorganisationen på enklast möjliga sätt. Vad kan då vara enklare att kunna stödja föreningen på ett nätköp man ändå skulle ha gjort, utan att det kostar personen något extra? Det finns idag 655 välkända nätbutiker att välja mellan och alla skänker pengar till vald förening om man handlar via Sponsorhuset. Tiotusentals lag tjänar pengar till sin förening via Sponsorhuset. vilket har inneburit att vi fått in 50 048 943,31 kr till Svenskt föreningsliv.

  Tjäna pengar till föreningen med Sponsorhuset

  Så här funkar det

  • 1

   Över 600 butiker

   Sponsorhuset har gjort avtal med massor av kända nätbutiker som vi samlar på en egen sida som vi skapar åt föreningen. Varje butik ger tillbaka en del av köpet, oftast en procentsats, varje gång du handlar från butiken. Man ser tydligt vad varje butik ger för ersättning.

  • 2

   Handla som vanligt

   När du ska handla från en butik så går du först in på Sponsorhuset och klickar sedan vidare till butiken du ska handla från. Då kommer du till butikens vanliga sida där du handlar precis som vanligt. Det blir aldrig dyrare att handla från butiken även om du går via Sponsorhuset, så det kostar inget extra för den som handlar. Det gäller bara att alltid gå via Sponsorhuset när du ska handla.

  • 3

   Pengar till både föreningen och den som handlar

   När du slutfört ditt köp från butiken så får du ett mejl från Sponsorhuset som visar hur mycket pengar du har fått tillbaka för ditt köp. Pengarna som du får tillbaka delas alltid lika mellan föreningen och personen som handlar. Pengarna till föreningen betalas ut kvartalsvis till föreningens konto.

  • 4

   Pengar till dig

   Du kan välja att tjäna pengar till föreningen och dig själv samtidigt. i de fallet delar du och föreningen på gåvan. För dom som handlar mycket så kan man tjäna tusentals kronor. Detta gör att engagemanget ökar bland medlemmarna och fler köp genomförs. Så kom igång och tjäna pengar idag.

  Min förening Hult IBK som har 20 medlemmar har på två år fått in drygt 30000 kr på köp våra medlemmar ändå skulle ha gjort. Mitt egna företag beställer dessutom alla våra resor och hotell via Sponsorhuset. Med en omsättning på ca 35000 kr per år har dessa pengar betytt väldigt mycket för oss i tuffa ekonomiska föreningstider.

  Martin Glenvik, eldsjäl i Hult IBK

  Detta är ju nästan löjligt bra och enkelt! Tänk att alla som handlar på nätet kan stödja oss på ett köp man ändå har planerat att göra. Det kostar ju inget extra för den som handlar så vad finns det att förlora? Vi skall jobba hårt för att sprida informationen om denna möjlighet till våra medlemmar, vänner och familj!

  Jörgen, Vittsjö GIK

  Jag har ensam dragit in flera 1000-lappar genom att använda Sponsorhuset när jag reser och handlar genom mitt jobb

  Joseph, Julles IF

  "Smidigt och enkelt"
  "Massor av bra erbjudanden samlade på ett ställe"
  "Lätt att hitta rätt förening! Nu tar jag alla julklappsköp via Sponsorhuset"
  "Gott att tjäna pengar på köp man redan har tänkt att göra"

  Antal medlemmar
  99 047 st

  Intjänade pengar
  50 048 943 kr

  Bild på Tobias Myhre

  Är du ute efter att tjäna pengar till föreningen så har du hittat rätt.

  "Vår vision på Sponsorhuset är att hjälpa föreningar, skolklasser, lag och välgörenhetsorganisationer att tjäna pengar till sin verksamhet på så enkelt och smidigt sätt som möjligt.

  Tiotusentals lag tjänar pengar till föreningen via Sponsorhuset. vilket har inneburit att vi fått in 50 048 943,31 kr till Svenskt föreningsliv.

  Stort tack för ert engagemang!"

  Tobias Myhre, föreningsansvarig och engagerad fotbollspappa