Du och Föreningen Dackegymnasterna får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 8 636 SEK
Intjänat till alla föreningar : 71 569 969 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill handla genom Sponsorhuset!

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 646 butiker
Julshoppen
  • Alla
  • Till honom
  • Till henne
  • Till barnen

Alla Hjärtans Dag kampanj!

25% rabatt vid köp över 400kr - Gäller ej på recept, förbrukningsartiklar inom läkemedelsförmånen eller presentkort.

Apotek Hjärtat ger 3% tillbaka

Nu lanseras Samsung Galaxy S23

En av Samsungs största och mest spännande produkter - Dubbel lagring på köpet + upp till 1500 kr extra inbytesvärde + extra rabatt med abonnemang. Värde upp till 5 000 kr. Gäller utvalda produkter från Galaxy S23-serien.

Samsung ger 1,5% tillbaka

Alla Hjärtans Dag kampanj!

Romantisk 3-rätters middag, bubbel, övernattning och frukost - Den perfekta Alla hjärtans dag-presenten! För vad är väl bättre än att skämma bort den eller de du håller kär lite extra, nu när årets mest romantiska dag närmar sig.

Nordic Choice Hotels ger 3,5% tillbaka

Alla Hjärtans Dag kampanj!

Kärleken firas bäst med blommor och choklad. Gör din favoritperson glad med en vacker bukett på Alla hjärtans dag. Vem får ditt hjärta att banka?

Euroflorist ger 5% tillbaka

Alla Hjärtans Dag kampanj!

Bokrean 2023 startar den 21 februari men redan nu kan du förboka dina böcker! Fynda romaner, deckare, kokböcker, biografier, barnböcker, böcker på engelska pocket och mycket mer. Använd vår meny för att söka bland böckerna eller låt dig guidas av våra bästa boktips från bokrean.

Adlibris ger 3% tillbaka

Alla Hjärtans Dag kampanj!

Vare sig du är en teaterälskare som vill se Broadway-uppsättningar med prisvärda semestererbjudanden till New York, en soldyrkare som letar efter billiga reseerbjudanden till Dubai eller en historieentusiast som är intresserad av att boka semestererbjudanden till Aten har Expedia det du söker.

Expedia ger upp till 2% tillbaka

Alla Hjärtans Dag kampanj!

Överraska med något unikt - Säg det med en memmo på Alla hjärtans dag!

Memmo ger 5% tillbaka

Alla Hjärtans Dag kampanj!

Medlemmar i Hotels.com Rewards sparar 10% i snitt på tusentals hotell världen över. Så bli medlem hos oss och köp en resa inför alla hjärtans dag till någon du tycker om.

Hotels.com ger 2,5% tillbaka

Nu börjar Love Weeks

Fynda massor av skönhet, parfym, hudvård och hårvård till kampanjpriser. Gäller inte på WOW-produkter.

Cocopanda ger 1,5% tillbaka

Alla Hjärtans Dag är snart här!

Hos You.se hittar du den perfekta presenten för att överraska din partner, vän eller dig själv. You.se har dessutom höjt sin ersättning.

You.se ger 6% tillbaka

Vintererbjudande!

Spara minst 15% rabatt på din hotellbokning - Vistelsedatum: 1/1-2023 – 31/3-2023. Passa på att boka ditt första äventyr för 2023.

Booking.com ger 3% tillbaka

Zupergift är den perfekta julklappen!

Där mottagaren får välja och vraka bland en mängd kända varumärken. Valfriheten gör presentkortet till en uppskattad gåva för alla målgrupper vid alla tillfällen. Ger 5% av ordervärdet när du köper presentkort i Sponsorhuset Shop.

Zupergift ger 5% tillbaka

Elgiganten på Sponsorhuset!

Nu kan du köpa presentkort från Elgiganten som ger 5% till föreningen. Presentkorten kan du använda både online och i fysiska butiker

Elgiganten ger 5% tillbaka

Swedol finns nu på Sponsorhuset

Vi är multispecialisten inom verktyg, yrkeskläder och skydd för den professionella användaren. Köp presentkort så går det 5% till föreningen. Använd ditt presentkort som betalning i någon av Swedols butiker som finns i hela landet.

Swedol ger 5% tillbaka

NetOnNet på Sponsorhuset

Köp digitala presentkort som du använder både online och i din Lagershop. Du hittar presentkorten i Sponsorhuset Shop - 5% till föreningen.

NetOnNet ger 5% tillbaka

McDonalds är med på Sponsorhuset

Köp ett presentkort från McDonalds som du smidigt använder när du ska beställa mat. Presentkortet levereras digitalt och du kan välja flera storlekar.

McDonalds ger 5% tillbaka

Ticket finns nu på Sponsorhuset

Gör någon riktigt glad och ge bort ett presentkort på resor. 5% går till föreningen.

Ticket ger 5% tillbaka

Granngården på Sponsorhuset

Dags att fixa i trädgården? Granngården är det naturliga valet för alla som älskar djur, odling och trädgård. Köp presentkort som du sedan använder i de fysiska butikerna (gäller ej online).

Granngården ger 5% tillbaka

Ving finns nu på Sponsorhuset

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till ca 400 resmål i över 60 länder. Ving arrangerar charterresor samt säljer kryssningar och flexibla paketresor med reguljärflyg. Köp presentkort för din resa så går 5% till föreningen.

Ving ger 5% tillbaka

Att Voia är enkelt och roligt!

Du välj det belopp du vill Voia för. Koden anges sen i Voi-appen. När du köper värdekoder för Voi så går 5% till föreningen.

Voi ger 5% tillbaka

Lekmer finns nu på Sponsorhuset

Köp digitala presentkort så går 5% till föreningen. Vi har ett stort utbud av leksaker, barnkläder, babyprodukter, barnvagnar, bilbarnstolar och inredning för barnrummet.

Lekmer.se ger 5% tillbaka

Feetfirst finns nu på Sponsorhuset

Köp digitala presentkort som ger 5% till föreningen. Presentkorten kan användas i butikerna DinSko, NilsonShoes, Skopunkten och FEETFIRST samt online på FEETFIRST.se.

Feetfirst ger 5% tillbaka

Köp presentkort hos oss!

På Akademibokhandeln hittar du inspirerande läsupplevelser för livets alla skeden. Du hittar också spel, pyssel och mycket annat. Presentkortet kan användas i både fysiska butiker och online. Ger 5% av ordervärdet när du köper presentkort i Sponsorhuset Shop.

Akademibokhandeln ger 5% tillbaka

Rituals finns på Sponsorhuset 

Är det svårt att hitta en passande gåva? Med Rituals presentkort kan mottagaren själv välja den perfekta gåvan från ett brett sortiment av exklusiva produkter för hem, bad, hudvård och kroppsvård. Ger 5% av ordervärdet när du köper presentkort i Sponsorhuset Shop.

Rituals ger 5% tillbaka

Zalando finns med på Sponsorhuset

Nu har vi lanserat Zalando på Sponsorhuset vilket redan blivit en succé. Köp presentkort som du ger bort eller använder när du handlar från Zalando. 5% till föreningen.

Zalando ger 5% tillbaka

Bastard Burgers på Sponsorhuset!

Köp ett presentkort från Bastard Burgers. Presentkortet levereras digitalt. Vi är en snabbt växande streetfoodkedja. Här serveras prisbelönta burgare och Sveriges största veganska utbud.

Bastard Burgers ger 5% tillbaka

Har du frågor? Kontakta support