Du och din förening får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 0 SEK
Intjänat till alla föreningar : 70 918 432 SEK

Logga in

Kom ihåg mig


Glömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg mig


Glömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill handla genom Sponsorhuset!

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


 

Fantastiska 100 kr för varje box ni säljer

När ni har sålt en Föreningspall har ni tjänat 18 400 kr.

Kom igång direkt

Använd Smakis och Sponsorhusets väletablerade plattform för att enkelt sälja Smakis Plus+ ekologiska funktionsjuicer som era medlemmar kommer att älska.

 • Kvalitetsprodukter

  Smakis Plus+ är speciellt framtagen för att säljas av föreningar och skolklasser. Smakis Plus kommer i tre populära smaker. Smakis har producerat kvalitetsprodukter sedan 1972.

 • All försäljning online

  Ni får en egen webbshop där ni enkelt säljer produkterna. Alla som säljer kan göra det direkt från mobilen med säkra online-betalningar för alla kunder.

 • Webbshop

  Ni får tillgång till ett adminverktyg där ni kan följa försäljningen, beställa merförsäljning och kommunicera med alla era kunder som beställt. Ni behöver aldrig hantera några pengar

 • 18 400 kr!

  För varje såld Föreningspall från Smakis Plus+ har ni tjänat fantastiska 18 400 kr. Detta är en aktivitet som passar att göra många gånger per år och ni kan använda samma webbshop vid varje tillfälleSälj genom egen webshop

Kom igång direkt

Så här mycket tjänar ni

Hur många är ni som säljer?

Hur många föreningspallar?

Antal boxar per säljare:

Så mycket tjänar ni:

Ekologiska närproducerade funktionsjuicer

 • Lifehack #1

  God Juice som Gör Gott med 98% rödbeta och 2% citron. Perfekt för dig som inte hinner odla, gräva, plocka, rensa, riva, rosta, koka, pressa, mixa eller buteljera.

 • Lifehack #2

  Juice med lite extra riv. Frisk och fräsch smak från den uppskattade ingefäran. Juicen är framtagen för dig som vet vad du vill ha – en ekologisk juice med tydligt råvaruinnehåll.

 • Lifehack #3

  En perfekt blandning av Tranbär och Granatäpple. Börja dagen med en ekologisk naturprodukt för att möta dagens alla utmaningar!

Läs mer om våra produkter

Vad säger våra föreningar?

 • Vi tjänade nästan
  200 000 kr på 3 veckor

  Vi i ESK Ungdom sålde i somras funktionsjuicer och är mycket nöjda med försäljningen. De är lättsålda och vi har redan fått förfrågningar från folk i efterhand som ville ha mer juicer.

  Ulrika Jonsson
  Enköpings SK Ungdomsklubb

 • Fantastisk support!

  Hösten 2016 startade jag upp en sida för min sons fotbollslag och har varit admin för den sedan dess. Vi har lyckats dra in runt 10000 kr om året. Uppskattar verkligen Sponsorhusets support, de förslag och erbjudanden man får genom den personliga kontakten.

  Håkan Jonasson
  Irsta IF Fotboll P06

Smakis Plus+ ovansida
är er uppsida

Tjäna mer pengar via Sponsorhuset

Ovansidan av varje box innehåller information hur man enkelt kan stötta sin förening varje gång man ska boka hotell eller handla på nätet. Sponsorhuset har delat ut över 65 miljoner kronor till svenskt föreningsliv och genom att sälja Smakis Plus+ så informerar man samtidigt medlemmarna att börja använda Sponsorhuset.

Läs mer om Sponsorhuset

 

Smakis är stolt sponsor av Friends sedan 2008

Bland det värsta som finns är mobbning. Därför stödjer Smakis Friends arbete för att barn ska vara trygga.” till ” Smakis tycker att bland det värsta som finns är mobbning. Därför stödjer Smakis Friends arbete för att alltid agera mot mobbing, så att barn ska vara trygga

 

Smakis är kampanjpartner till Naturskyddsföreningen

"Naturskyddsföreningen är naturligt då våra Smakisar kommer från naturen. Operation: Rädda bina är på så sätt avgörande för att vi ska kunna tillverka Smakis. Inga bin – Ingen Smakis. Så enkelt, eller allvarligt är det ju faktiskt."

Mats Lindberg, VD Smakis

Smakis är samarbetspartner till Naturskyddsföreningen sedan 2014.

Smakis stödjer Plogga

Plogga är en växande organisation och folkrörelse grundad i Sverige, där du plockar skräp när du joggar, paddlar, åker skateboard eller vad du vill göra för att röra på dig

 
Har du frågor? Kontakta support