Du och Rystad BK får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 254 016 SEK
Intjänat till alla föreningar : 65 378 084 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 598 butiker
  Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

  Tidigare inlägg

  Spela här och stöd din förening

  Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

  Rystad BK får 3% av spelat belopp.

  Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

  Direktlänkar till spel

   
  Oddset
   
  Lotto
   
  Matchen

  Om Tipshörnan

  Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

  Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

  I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

  Västkustderby

  Kan den "tolfte" spelaren lyfta fram Änglarna till en seger?

  Spela hos Svenska Spel via Tipshörnan och 3% av spelat belopp går till Rystad BK. Lycka till!

  Viktig västkustmatch ikväll!
   
  IFK Göteborg och Elfsborg ställs i en viktig sexpoängsmatch under söndagen på Gamla Ullevi. Båda lagen tog en seger senast och vill nu bygga momentum inför det stundande sommaruppehållet. Vilket lag vinner?
   
  IFK Göteborg och Elfsborg tog båda storsegrar i måndags och kommer in till detta möte med en viktig seger i ryggen. Här handlar det om att bygga vidare på det man gjorde bra senast och minimera försvarsmisstagen som varit alldeles för många från båda lagen så här långt.
   
  IFK Göteborg reste upp till Sundsvall och match mot Giffarna på Norrporten. Det är en match göteborgarna haft svårt i under de senaste åren men nu visade laget upp en fin effektivitet och kunde vinna komfortabelt med 4-0. Siffrorna var däremot i överkant och det var inte en så imponerande insats som siffrorna kanske antyder från änglarna. Tre viktiga poäng bärgades hur som helst och självförtroendet höjdes i truppen. Nu väntar motstånd lagets trivs mot. I de senaste tio matcherna mot Ellos har IFK vunnit vid sex tillfällen och aldrig förlorat (IFK vinner: 1,77*)
   
  I Elfsborgslägret rapporteras det om att 21 av 22 spelare har samarbetssvårigheter med huvudtränaren Magnus Haglund. Klubbikonen Anders Svensson har kallats ned på träningarna den senaste veckan för att träna med laget och höra hur spelarna resonerar kring tränarfrågan. I veckan lyckades laget i alla fall ta en seger med 3-0 hemma mot J-Södra i en match som offensiva kreatören Issam Jebali dominerade. Att hålla nollan var efterlängtat för Boråsarna som släppt in näst flest mål i årets allsvenska. Laget snittar 1,8 mål insläppta per match så här långt och det skulle inte förvåna om de återigen var inblandade i en målrik historia med deras offensivt balanserade spel (Över 3,5 mål: 2,50*)
   
  Det lär bli en riktigt sevärd match på söndag mellan två lag som behöver gå för segern. Kan IFK fortsätta trivas hemma mot Ellos eller kan Boråsarna skrälla?
   
  Match: IFK Göteborg - IF Elfsborg
  Tävling: Allsvenskan
  Plats: Gamla Ullevi
  Tid: 17.30
  TV: Cmore Sport


  *Oddsen är semifasta och kan ändras

   • #IFK Göteborg
   Har du frågor? Kontakta support