Du och Rystad BK får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 253 950 SEK
Intjänat till alla föreningar : 65 355 380 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 598 butiker
  Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

  Tidigare inlägg

  Spela här och stöd din förening

  Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

  Rystad BK får 3% av spelat belopp.

  Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

  Direktlänkar till spel

   
  Oddset
   
  Lotto
   
  Matchen

  Om Tipshörnan

  Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

  Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

  I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

  Ångestmöte för 1860 Munchen

  Stöd Rystad BK och njut av dramatiken, när den är som störst. När du spelar hos Svenska spel via Tipshörnan så går det 3% av spelat belopp till Rystad BK. Lycka till!

  Ångestmöte för 1860 Munchen
   
  Det är tungt att vara 1860 Munchen supporter just nu. Det klassiska laget som en gång i tiden var större än Bayern spelar nu ett riktigt ångestladdat dubbelmöte mot uppstickaren Regensburg för att få stanna kvar i Zweite Bundesliga, tysklands andradivision.
   
  Regensburg hittar vi cirka 11 mil norr om Munchen, i tysklands östra delar i ölregionen Bavaria. Klubben är ett klassiskt “Jojo-lag” och har under hela sin historia hoppat mycket mellan regionalliga, Oberligan och Zweite de senaste åren. Efter finansiella problem 2005 så har ändå laget stått för en imponerande resa. Laget har redan varit i Zweite gång och nu har man återigen chansen att ta sig upp.
   
  Den här säsongen har Regensburg varit skickliga offensivt och gjort flest mål i tredjedivisionen. Lagets målskytt Marco Gruttner har gjort en fin säsong och stått för tretton av målen. Han är erfaren och har varit med i dessa typer av kvalmatcher tidigare. Den dubbelfotade strikern kommer behöva spela på topp om Regensburg ska ha bra vinstchans över två matcher. I hemmamötet har tränaren Heikko Herrlich, som några kanske minns från hans långa sejour i Borussia Dortmund som spelare, poängterat vikten av att få med sig ett bra resultat inför returen i Munchen på svårspelade Allianz Arena. Hemma på Continental Arena har Regensburg vunnit 10 av 19 matcher den här säsongen och siktar på ytterligare en seger här i säsongens viktigaste match (Regensburg vinner 2,77)

  I 1860 Munchen är läget mer dystert. I sista omgången såg 1860 ut att klara kontraktet utan något kvalspel men Heidenheim sena kvittering gjorde att klubben nu befinner sig i en position att åka ur Zweite. Den här säsongen har 1860 ett snitt på 2,3 mål per match på bortaplan och i detta viktiga dubbelmöte kommer deras approach till matchen vara defensiv. Laget siktar sedan på att avgöra framför ett fullsatt Allianz Arena (Under 1,5 mål 2,73)
   
  Kan uppstickaren Regensburg fälla självaste 1860 Munchen eller ska det forna storlaget klara pressen och sätta sig i en bra position att vinna det här mötet? Dramat inleds på Continental Arena på fredagkvällen!
   
  Plats: Continental Arena
  Tid: 18.00
  TV: Eurosport 2


  *Oddsen är semifasta och kan ändras

  • 1860 Munchen
  • Regensburg
   Har du frågor? Kontakta support