Du och Rystad BK får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 257 464 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 039 576 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Rystad BK får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Blir det vulkanfirande i Reykjavik?

Tippa matchen här och stöd Rystad BK. Lycka till!

Blir det vulkanfirande i Reykjavik?
 
Islands vulkan och framgång var en av de fina sagorna från sommarens EM. Nu har Lars Lagerbäck lämnat sitt uppdrag men öborna fortsätter köra och siktar nu på att ta sig till sitt första VM någonsin.
 
Det här är ett möte mellan ettan och tvåan grupp I. Kroatien toppar gruppen på 13 poäng med den imponerande målskillnaden 11-1 och Island skuggar bakom med 10 poäng. Island lär gå hårt för segern här för att komma upp på samma poäng som kroaterna inför de fyra avslutande matcherna.
 
Att slå Kroatien är däremot ingen enkel uppgift. I sommarens EM slog laget välförtjänt Spanien i gruppspelet men åkte sedan ut direkt i åttondelen mot EM-mästarna Portugal efter förlängning. Kroatien var totalt sett ett av de absolut bästa lagen i hela turneringen och hade de lyckats vara lite mer kliniska mot Portugal hade de säkert kunnat gå hela vägen. Laget utmärks av ett fantastiskt mittfält med Modric, Rakitic och Kovacic men har dessutom klasspelare på nästan varje position i övrigt. Island har en enorm kämpaglöd, framförallt hemma på ön men laget bör tillslut väga för lätt mot ett mycket mer spelskickligt kroatiskt lag. (Kroatien vinner: 1,94*)
 
Den förväntade matchbilden är ett Kroatien med mycket boll och ett Island som ligger på kontring och satsar på sina fasta situationer. På fasta situationer har laget en av världens bästa fötter i Gylfi Sigurdsson. Defensivt har båda lagen imponerat så här långt i kvalet. Kroatien har bara släppt in ett enda mål och Islands defensiv utmärkte sig bland annat i somras med sitt uppoffrande spel. (Under 1,5 mål: 2,90*)
 
Ska den isländska elvan få ställa sig framför publiken på Laugardalsvöllur i Rejkjavik och göra vulkanen eller blir spelskickliga Kroatien för svåra?
 
Match: Island - Kroatien
Tävling: VM Kval
Plats: Laugardalsvöllur (Reykjavik)
Tid: 20.45
TV: Eurosport 1
Odds: 1) 3,80 X) 3,23 2) 1,94*
Över 2,5 mål: 2,21 Under 2,5 mål: 1,60*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Island
  • Kroatien
  • #VM kval
Har du frågor? Kontakta support