Du och Rystad BK får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 246 247 SEK
Intjänat till alla föreningar : 59 208 962 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 601 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Sverige - England i U21 EM

  Får vi njuta av ännu ett guld? Drömmen lever!

  Tippa Sverige-England i EM-premiär ikväll och stöd samtidigt Rystad BK.
  Äntligen är det dags för underhållande U21 EM. Sveriges står som regerande mästare och nu är det dags att försvara det överraskande guldet från 2015. Men redan i första matchen blir det riktigt tufft motstånd i form av ett Premier League-betonat England. 

  Sverige tog mycket oväntat guld i U21 EM 2015 och stod för en av svensk fotbolls största överraskningar i historien. Nu är det dags att försvara titeln. Men det får man göra med ett helt nytt lag. Endast två spelare finns kvar i truppen från det gamla mästarlaget, Simon Tibbling och Kristoffer Olsson. Dessa två herrar lär få ett stort ansvar under detta mästerskap. 

  Det blir ingen mjukstart för Sveriges del i detta mästerskap. I premiären ställs blågult mot gruppens favoriter, England. Det här bli en väldigt viktig match för sluttabellen i gruppen där vinnaren och den bästa tvåan går vidare till semifinal. Inget av lagen lär därför vilja förlora denna match och sätta sig i en jobbig sits i vad som kan komma att vara en tidig gruppfinal. Defensiven lär prioriteras och de egna misstagen minimeras. Det skulle inte förvåna om det blir en pinne var ikväll. Ett resultat som båda lagen skulle kunna leva med inför fortsättningen. (Oavgjort: 3,18*)

  England har en stark trupp och imponerade i kvalspelet där de vann sin grupp. Det finns en hel del Premier League-rutin i laget. Två spelare som bland annat varit ordinarie under hela säsongen är Southamptonspelarna James Ward-Prowse och Nathan Redmond. 

  Senast England och Sverige möttes i U21-sammanhang var i EM 2015. Då åkte Sverige på turneringens enda förlust då Manchester Uniteds Jesse Lindard avgjorde med matchens enda mål i 85:e minuten. Målsnålt då och målsnålt är att vänta även nu med tanke på matchens dignitet och lagens styrkor. I kvalet imponerade också de unga lejonen bakåt med bara tre insläppta mål på åtta matcher. (Under 2,5 mål: 1,69*)

  Vi har en ruggigt viktig match att se fram emot ikväll när U21 EM drar igång. Vid svensk förlust blir resan till slutspel väldigt tuff. Men vi hoppas givetvis på ännu en skräll från de unga svenska talangerna. 

  Match: Sverige U21 - England U21
  Tävling: U21-EM
  Plats: Kolporter Arena (Kielce)
  Tid: 18:00
  TV: Kanal 5 och Eurosport 1
  Odds: 1) 3,85 X) 3,18 2) 1,87*
  Över 2,5 mål: 1,92 Under 2,5 mål: 1,69*

  Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

  *Oddsen är semifasta och kan ändras

  • England
  • Sverige
  • #U21 EM
  Har du frågor? Kontakta support