Du och Rystad BK får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 246 247 SEK
Intjänat till alla föreningar : 59 216 430 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 601 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Portugal-Chile i spännande semi ikväll!

  Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan och stöd Rystad BK. 
  Det är dags för den första semifinalen i Confederations Cup, eller mer känt som för-VM. Portugal och Chile har båda gått obesegrade i gruppspelet och nu finns chans till en hel del fotbollsgodis med spelare som Ronaldo och Sanchez på planen. 

  Det två mästare från sina respektive kontinenter som ställs mot varandra i kvällens semifinal. EM-vinnarna Portugal och Copa America-mästarna Chile har båda spelat fin och underhållande fotboll hittills. Vilket också varit vägvinnande. 

  Portugal återvänder till Kazan Arena där de inledde mästerskapet med att spela 2-2 mot Mexico. Efter den matchen har laget slagit både värdnationen Ryssland och Nya Zeeland övertygande. I den sista gruppspelsmatchen mot Nya Zeeland så valde tränare Fernando Santos att matcha det bästa laget. Spelare som Ronaldo, Bernardo Silva, Moutinho och Pepe fick ingen vila. Det fick till följd att mittbacksgeneralen Pepe fick sitt andra gula kort i turneringen och är avstängd ikväll. 

  Chile å sin sida höll på att åka på en riktig pump när de länge låg under mot Australien i den sista gruppspelsmatchen. Australien var dock tvungna att vinna med minst två mål för att ge Chile respass ut turneringen och när unga Martin Rodriguez kvitterade så kändes avancemanget klart. Matchen var annars riktigt ful där Australiens taktik var att spela väldigt fysiskt, på gränsen till fult, för att stoppa Chiles högintensiva attackfotboll. Med alla tjuvnyp och en dags kortare vila för Chilenare så kan det vara slitna kroppar som ställs ut på gräset i kväll. Frågan är om de orkar stå upp mot Portugal i 90 minuter? (Portugal vinner 2,31*)

  Den förväntade matchbilden bör bli ett Chile som dominerar bollinnehavet och ett Portugal som ställer om sylvasst. Det är en matchbild båda är vana och nöjda med. Tränare Santos kommer likt i EM prioritera defensiven och vi kan nog räkna med en målsnål matchinledning. (Exakt antal mål 1:a halvlek: 0 mål 2,45*)

  På transfermarknaden ryktas det ordentligt kring både Cristiano Ronaldo och Alexis Sanchez just nu. Vem av dessa har förmågan att behålla sitt fokus på planen och skjuta sitt land till final?

  Match: Portugal - Chile
  Tävling: Confederations Cup
  Plats: Kazan Arena
  Tid: 20:00
  TV: SVT2
  Odds: 1) 2,31 X) 3,15  2) 2,97 *
  Över 2,5 mål: 2,17 Under 2,5 mål: 1,62*

  Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

  *Oddsen är semifasta och kan ändras


    Har du frågor? Kontakta support