Du och Stig Arvidsson - Fanclub får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 1 462 SEK
Intjänat till alla föreningar : 75 986 169 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill handla genom Sponsorhuset!

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Stig Arvidsson - Fanclub

Föreningen är för tillfället inaktiverad hos Sponsorhuset.
Prova gärna vår Bonusstege eller hör av dig till oss

Sparad×
Sparad×
Sparad×
Sparad×

Bearbetar


Söker nu bland 630 butiker

Nyheter

26 juni 2022

Digitala Lagkassan och Sponsorhuset i nytt samarbete

Sponsorhuset och Digitala Lagkassan i samarbete för att hjälpa idrottslag till nya intäktskällor. Sveriges idrottslag och föreningar har ständigt behov av att samla in pengar och göra aktiviteter som stärker ekonomin så att de kan fortsätta idrotta och uppleva roliga stunder tillsammans. Sponsorhuset och Digitala Lagkassan ingår nu samarbete för att på ett enkelt, hållbart och säkert sätt kunna bidra till att flera föreningar och lag får hjälp att stärka sin ekonomi.

- Vi vill bidra till att Sveriges över 20 000 idrottsföreningar och deras aktiva på ett enkelt, hållbart och säkert sätt ska kunna nyttja nya intäktskällor som hjälper till att stärka deras ekonomi, säger Rikard Sjöholm, VD i Digitala Lagkassan.

Genom en integration av Sponsorhuset till Digitala Lagkassans digitala plattform och tjänst så kommer utbetalningen av kick-back automatiskt in på rätt lagkassa. Framöver så kommer Digitala Lagkassan addera flera fördelar genom vår tjänst, bl. a att lagen får möjlighet att omvandla medel på sin lagkassa till presentkort som kan utnyttjas vid de butiker och köpställen som är kopplade till Sponsorhuset och som dessutom ger ny kick-back tillbaka till laget.

– Sponsorhuset arbetar ständigt för att utveckla partnerskap och nya möjligheter som underlättar för Sveriges föreningar och lag. Samarbetet med Digitala Lagkassan blir en viktig del i arbetet med att optimera vår tjänst för alla föreningar och deras behov. Det känns väldigt bra att kunna erbjuda smidiga och säkra betalningar via en integration mot Digitala Lagkassan, säger Johanna Ahlm, försäljnings- och marknadschef Sponsorhuset.

- Att Sponsorhuset tillsammans med sina partnerföretag erbjuder generös kick-back till idrotten på produkter och tjänster som föräldrar och anhöriga handlar privat är helt fantastiskt. Tjänster som Sponsorhuset underlättar för idrottslagen att kunna bedriva sin verksamhet och göra roliga aktiviteter utan att det kostar för mycket för föräldrarna, fortsätter Rikard Sjöholm.


Digitala Lagkassan och Sponsorhuset i nytt samarbete

Dokument & Filer

Kontakt

Johanna Ahlm
Försäljnings- och marknadschef
Sponsorhuset

0730450183
johanna@sponsorhuset.se

Externa länkar

Digitala Lagkassan
https://www.digitalalagkassan.se

Har du frågor? Kontakta support