Du och Örnarna får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 1 588 SEK
Intjänat till alla föreningar : 62 718 018 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


    Anmäl ny förening

    Facebook

    Loggar in via Facebook
    Letar efter ditt konto


    Har du ett konto sen innan?

    Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

    Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


    Bearbetar


    Söker bland nu bland 594 butiker
    Tjäna pengar till föreningen

    Sponsorhuset har delat ut över 50 miljoner till våra anslutna lag och föreningar. Pengarna kommer från nätköp som föreningarnas medlemmar ändå skulle ha gjort. Vi välkomnar alla typer av föreningar, enskilda lag och skolklasser.

    Kom igång direkt genom att fylla i formuläret!

    Kom igång direkt

    Genom att fylla i detta formulär så skapar ni en sida till er förening och kan starta upp direkt! Ni kommer också få information med våra bästa tips på hur ni lyckas med Sponsorhuset.

    Om föreningen


    Grafisk profil

    Välj två färger som har anknytning till er förening. Du kan även skicka er logga till support@sponsorhuset.se så ser vi till att lägga upp den så fort vi kan på er sida.


    Kontaktuppgifter

    Tjäna pengar till föreningen med Sponsorhuset

    Så här funkar det

    • 1

      Över 600 butiker

      Sponsorhuset har gjort avtal med massor av kända nätbutiker som vi samlar på en egen sida som vi skapar åt föreningen. Varje butik ger tillbaka en del av köpet, oftast en procentsats, varje gång du handlar från butiken. Man ser tydligt vad varje butik ger för ersättning.

    • 2

      Handla som vanligt

      När du ska handla från en butik så går du först in på Sponsorhuset och klickar sedan vidare till butiken du ska handla från. Då kommer du till butikens vanliga sida där du handlar precis som vanligt. Det blir aldrig dyrare att handla från butiken även om du går via Sponsorhuset, så det kostar inget extra för den som handlar. Det gäller bara att alltid gå via Sponsorhuset när du ska handla.

    • 3

      Pengar till både föreningen och den som handlar

      När du slutfört ditt köp från butiken så får du ett mejl från Sponsorhuset som visar hur mycket pengar du har fått tillbaka för ditt köp. Pengarna som du får tillbaka delas alltid lika mellan föreningen och personen som handlar. Pengarna till föreningen betalas ut kvartalsvis till föreningens konto.

    • 4

      Pengar till dig

      Du kan välja att tjäna pengar till föreningen och dig själv samtidigt. i de fallet delar du och föreningen på gåvan. För dom som handlar mycket så kan man tjäna tusentals kronor. Detta gör att engagemanget ökar bland medlemmarna och fler köp genomförs. Så kom igång och tjäna pengar idag.

    Vi åkte på träningsläger utomlands!
    Sponsorhuset har varit ett enkelt och smidigt sätt att tjäna in pengar på, vi fick in 13 000 på mindre än två månader! Man får hjälp med snygga bilder och tips att posta på sociala medier. Det är lätt att få ett stort engagemang då återbäringen går åt både en själv och laget man stöttar. Se till att anslut er till Sponsorhuset.

    Emma, ansvarig i IFK Haninge Dam

    Fantastisk support!
    Hösten 2016 startade jag upp en sida för min sons fotbollslag och har varit admin för den sedan dess. Som admin kan man enkelt följa hur det går för oss. Vi har lyckats dra in runt 10000 kr om året, allt handlar ju om att många bidrar med småsummor när de handlar, gör undersökningar eller tippar på Svenska Spel Uppskattar verkligen Sponsorhusets support, de förslag och erbjudanden man får genom den personliga kontakten. Handla Smart-tillägget på datorn är riktigt smart och även Appen när man handlar från mobilen. Får man igång några andra lag i sin förening så lockar Sponsorhuset med Lagbonus vilket ju är förträffligt trevligt.

    Håkan Jonasson, ansvarig i Irsta IF Fotboll P06

    Vi vann VM!
    Att kunna handla i över 600 butiker och därefter få tillbaka pengar via Sponsorhuset var för oss ett uppskattat och välbehövligt tillskott inför vår fantastiska resa till Las Vegas för att tävla i VM i barbershop. Vi vann dessutom VM!

    Lottie Fredriksson, Världsmästarkören Malmö Limelight Chorus

    "Smidigt och enkelt"
    "Massor av bra erbjudanden samlade på ett ställe"
    "Lätt att hitta rätt förening! Nu tar jag alla julklappsköp via Sponsorhuset"
    "Gott att tjäna pengar på köp man redan har tänkt att göra"

    Antal medlemmar
    117 369 st

    Intjänade pengar
    62 538 018 kr

    Bild på Tobias Myhre

    Är du ute efter att tjäna pengar till föreningen så har du hittat rätt.

    "Vår vision på Sponsorhuset är att hjälpa föreningar, skolklasser, lag och välgörenhetsorganisationer att tjäna pengar till sin verksamhet på så enkelt och smidigt sätt som möjligt.

    Tiotusentals lag tjänar pengar till föreningen via Sponsorhuset. vilket har inneburit att vi fått in 62 538 018,20 kr till Svenskt föreningsliv.

    Stort tack för ert engagemang!"

    Tobias Myhre, föreningsansvarig och engagerad fotbollspappa

    Har du frågor? Kontakta support