Du och Kumla Brukshundklubb får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 1 355 SEK
Intjänat till alla föreningar : 67 452 055 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 632 butiker
  Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

  Tidigare inlägg

  Spela här och stöd din förening

  Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

  Kumla Brukshundklubb får 3% av spelat belopp.

  Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

  Direktlänkar till spel

   
  Oddset
   
  Lotto
   
  Matchen

  Om Tipshörnan

  Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

  Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

  I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

  Sverige ställs mot Lagerbäck

  Tippa matchen här och Kumla Brukshundklubb får 3% av spelat belopp. Tack för ditt stöd och lycka till!

  Nordiskt prestigemöte när Sverige ställs Lagerbäck
   
  Det blir en speciell match för Lars Lagerbäck när den nyblivna norske tränaren ställs mot sitt Sverige. Det är träningsmatch och tempot lär inte vara maximalt uppskruvat men det är alltid prestige på spel när Sverige ställs mot grannarna i väst. 
   
  Ingen svensk har väl kunnat missa Ola Toivonens magiska mål i den 93:e minuten på Friends som innebär att Sverige nu toppar sin VM-kvalgrupp före Frankrike. Nu är det dags för ett vänskapligt möte med ett frustrerat norskt landslag som inte får bitarna att falla på plats.
   
  Norge inledde sitt VM-kvalspelet svagt och tidigare Djurgårdstränaren Per-Mathias Högmo fick sparken efter fyra spelade matcher. Norska förbundet valde Islands demontränare och kvalspecialist Lars Lagerbäck som huvudtränare, men starten har inte varit den bästa med en poäng på två matcher. I senaste matchen mot Tjeckien såg iallafall Norge klart förbättrat ut och var närmast segern. Laget pressade ner Tjeckien i långa stunder men lyckades missa ett “två mot målvakt”-läge vid ställningen 1-1 och det står nu klart att Norge står utan chans att ta sig till VM. Hemma på Ullevål kommer det norska landslaget vara lite mer motiverat än det svenska och laget är i desperat behov av ett positivt resultat nu. (Norge vinner insatsen tillbaka vid oavgjort: 2,03*)
   
  Den förväntade matchbilden lär likna de flesta vänskapsmatcherna vi ser nuförtiden med lågt tempo och snällt närkampsspel. Sverige har skickat Olsen, Granqvist, Berg och Lustig på semester innan den här matchen och istället kallat in Rohdén, Hult och Armenteros. Matchen lär bli relativt sönderryckt av byten och det skulle inte förvåna om det blir ett målfattigt möte innan spelarna går på sommarsemester. (Under 2,5 mål: 1,67*)
   
  Ska Lars Lagerbäck slå sitt Sverige i denna vänskapliga match eller kommer ett upplyft svenskt landslag fortsätta vinna?
   
  Match: Norge - Sverige
  Tävling: Träningslandskamp
  Plats: Ullevål
  Tid: 19.45
  TV: TV4
  Odds: 1) 2,85 X) 3,10  2) 2,41*
  Över 2,5 mål: 2,15 Under 2,5 mål: 1,67*

  Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel ’

  *Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Norge
  • Sverige
  • #Landskamp
  Har du frågor? Kontakta support