Du och Kumla Brukshundklubb får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 1 348 SEK
Intjänat till alla föreningar : 67 368 437 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 632 butiker
  Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

  Tidigare inlägg

  Spela här och stöd din förening

  Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

  Kumla Brukshundklubb får 3% av spelat belopp.

  Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

  Direktlänkar till spel

   
  Oddset
   
  Lotto
   
  Matchen

  Om Tipshörnan

  Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

  Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

  I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

  Spanien-Italien i semifinalrysare

  MKS Cracovia, stadium för matchen.

  Stöd Kumla Brukshundklubb och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan.

  Vi får en kamp mellan två stornationer i kvällens sena semifinal i U21 EM. Spanien går in som favoriter, men Italien är alltid Italien och svårslagna. Det här kan bli en riktig rysare!

  De två mest framgångsrika lagen i U21 EM:s historia gör upp om en finalplats ikväll. Spanien har imponerat storligen och kommer från tre raka segrar i gruppspelet. De har, på klassiskt spanskt vis, visat upp ett tekniskt passningssäkert spel med stort bollinnehav. Två spelare som stod ut i de två första matcherna är Madrid-spelarna Marco Asensio (Real), som delar turneringens skytteliga på tre mål, och Saul Niguez (Atletico). Båda vilades i den sista gruppspelsmatchen då Spanien redan vara klara för avancemang, så där har tränare Celedes en del sparkapital i vilade storstjärnor. (Spanien vinner: 1,62*) 

  Italien gick vidare till semifinal med ett nödrop. Efter den mycket oväntade 1-3 förlusten mot Tjeckien såg laget ut att åka ur EM, men en räddande hand från Danmark gjorde att det räckte med en uddamålsvinst mot Tyskland för att ta sig vidare. Italien lyckades göra 1-0 på ett försvarsmisstag av tyskarna. Ett resultat som stod sig då inget av lagen var så sugna på att offra något framåt då bägge gick vidare vid 1-0. Italien hade dock skruvat åt försvarsspelet igen och föll taktiskt tillbaka i sina positioner när det behövdes. Just försvaret, och stormålvakten Donnarumma,  kan bli nyckeln för att lyckas störa Spanien ikväll. Italienarna lär backa hem och satsa på omställningar. (Under 2,5 mål: 1,85)

  Vi kan se fram emot en riktigt spännande match ikväll när dessa två giganter kommer göra allt för att ta en åtråvärd finalplats! 

  Match: Spanien U21 - Italien U21
  Tävling: U-21 EM
  Plats: MKS Cracovia
  Tid: 21:00
  TV: Eurosport 1
  Odds: 1) 1,62  X) 3,70  2) 5,05 *
  Över 2,5 mål: 1,91 Under 2,5 mål: 1,85 *

  Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

  *Oddsen är semifasta och kan ändras

    Har du frågor? Kontakta support