Du och Kumla Brukshundklubb får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 1 355 SEK
Intjänat till alla föreningar : 67 452 225 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 632 butiker
  Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

  Tidigare inlägg

  Spela här och stöd din förening

  Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

  Kumla Brukshundklubb får 3% av spelat belopp.

  Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

  Direktlänkar till spel

   
  Oddset
   
  Lotto
   
  Matchen

  Om Tipshörnan

  Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

  Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

  I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

  Seriefinal i Superettan!

  Tippa matchen här och stöd Kumla Brukshundklubb. Tack för ditt stöd och lycka till!

  Det vankas seriefinal i Superettan ikväll när Helsingborg tar emot pojkarna från Bromma på klassiska Olympia. Obesegrade HIF kommer möta sin tuffaste uppgift hittills denna säsong. 

  Nykomlingen BP har under tränare Olof Mellberg tagit Superettan med storm och leder serien med fem poäng ner till tvåan Helsingborg. HIF som degraderades förra säsongen är hittills obesegrade i serien, men har ändå inte imponerat helt. Nu krävs det poäng mot serieledarna för att hålla jagande Dalkurd bakom sig. 

  Redan i våras i Svenska Cupen kunde man ana att BP gick mot en bra säsong när de höll jämna steg med de Allsvenska lagen och även slog Helsingborg med hela 3-0 hemma på Grimsta. Laget innehåller en intressant offensiv med Viktor Gyökeres på topp och har lyckats med sitt karaktäristiska kortpassningsspel och tekniska fotboll byggt på en ung stomme. 

  HIF har, trots en nolla i förlustkolumnen, inte dominerat som man hade trott. De rödblå har kommit undan med blotta förskräckelsen i vissa matcher och inte kommit till särskilt många målchanser. På Olympia har det gott trögt på slutet. Visserligen blev det vinst mot Syrianska senast, men innan dess var man nära torsk mot Norrby och kryssen mot bottenlagen Frej och Gefle är inte bra nog. Här har BP god chans att rycka ytterligare i toppen. (BP vinner insatsen tillbaka vid oavgjort 1,87*)

  När det väntar naturgräs så kan det dock störa BP:s vassa passningsspel en del. Här lär det under långa perioder bli mycket kamp när viktiga poäng står på spel. (Under 2,5 mål: 1,89*)

  Kan BP sätta sig i ett rejält förarsäte efter kvällens seriefinal eller kan HIF äntligen komma upp i den standard de vill och knappa in på serieledarna? 

  Match: Helsingborg - Brommapojkarna
  Tävling: Superettan
  Plats: Olympia
  Tid: 19.00
  TV: TV4 Sport
  Odds: 1) 2,47 X) 3,32 2) 2,55*
  Över 2,5 mål: 1,83 Under 2,5 mål: 1,89*

  Spela på den svenska fotbollsmatchen: Svenska Spel

  • Brommapojkarna
  • Helsingborgs IF
  • #Superettan
  Har du frågor? Kontakta support