Du och Kumla Brukshundklubb får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 1 355 SEK
Intjänat till alla föreningar : 67 452 225 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 632 butiker
  Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

  Tidigare inlägg

  Spela här och stöd din förening

  Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

  Kumla Brukshundklubb får 3% av spelat belopp.

  Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

  Direktlänkar till spel

   
  Oddset
   
  Lotto
   
  Matchen

  Om Tipshörnan

  Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

  Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

  I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

  Klassiska Maracanã bjuder på toppmöte!

  Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan så stödjer du Kumla Brukshundklubb. Lycka till!
  Den senaste VM-finalarenan Maracana bjuder under torsdagsnatten upp till ett stort brasilianskt möte. Riolaget Fluminense tar emot Porto Alegres stolthet Gremio i en match mellan två lag på den övre halvan.
   
  Rio de Janeiro har i årets Serie A fyra lag representerade. Av dessa spelar två lag, varav Fluminense är ett på Brasiliens mäktiga nationalarena Maracanã. Fluminense är också det Riolag som skördat störst framgångar de senaste åren och vunnit Serie A både 2010 och 2012. De två senaste säsongerna har dock fansen fått finna sig i två trettonde platser. Nu kräver fansen uppryckning!
   
  Poängmässigt har de rödgröna laget från Rio startat säsongen helt okej men spelmässigt finns det mycket övrigt att önska. I dagsläget läggs alldeles för mycket ansvar över till anfallsstjärnan Henrique Dourado. Den 27-årige Sao Paulo-sonen har förvisso startat Serie A på ett strålande sätt och leder skytteligan med sju mål. Ska Fluminense bli ett topplag krävs det dock att övriga spelare höjer sig ett snäpp.
   
  Under torsdagskvällen lokal tid väntar en mycket tuff hemmamatch när Gremio gästar. Porto Alegres stolthet som inte vunnit ligan sedan 1996 har startat serien strålande och ligger med i den absoluta toppen. Laget har haft lätt för just Fluminense och bara förlorat en av de åtta senaste matcherna på Maracanã. Lagen möttes så sent som för två veckor sedan i cupen och då vann Gremio med 5-1 över två möten och med 2-0 i Rio. (Gremio vinner, insatsen tillbaka vid oavgjort: 2,25*)

  Matcherna lagen emellan brukar inte bjuda på speciellt målrika historier. Av de tretton senaste mötena har enbart en match gått över två mål. (Under 2,5 mål: 1,82*)
   
  Det är alltså inga mål man ska förvänta sig om man stannar uppe för att bevittna denna härliga drabbning. En intensiv match med två spelande lag som kommer bjuda på ett snabbt och rappt passningsspel är dock så gott som en garanti. Slå på viaplay 02.00 natten till fredag för ett toppmöte från mäktiga Maracanã!
   
  Match: Fluminense - Gremio
  Tävling: Brasilianska Serie A
  Plats: Maracanã
  Tid: 02.00
  TV: Viaplay
  Odds: 1) 2,10 X) 3,25  2) 3,07*
  Över 2,5 mål: 1,86 Under 2,5 mål: 1,82*

  Spela på den brasilianska fotbollsmatchen: Svenska Spel 

  *Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Fluminense
  • #Maracanã
  Har du frågor? Kontakta support