Du och Kumla Brukshundklubb får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 1 739 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 082 656 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Kumla Brukshundklubb får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Avgörande läge i Stanley Cup-finalen!Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan och stöd samtidigt Kumla Brukshundklubb. Lycka till!!

Avgörande läge i Stanley Cup-finalen!

Svensklaget Nashville har hämtat in 0-2 i matcher till 2-2 efter två raka segrar hemma i Bridgestone Arena. Nu väntar en ruggigt viktig match 5 i Pennsylvania där Pittsburgh hoppas att hemmarink ska fälla avgörandet igen. 

Det har blivit idel hemmasegrar hittills i denna Stanley Cup-final och nu börjat det bränna till när vi når match 5. Svenskarna Järnkrok, Arvidsson och Forsberg har verkligen spelat avgörande roller för sitt Nashville hittills. I match fyra nätade alla tre i 4-1 vinsten. Innan det vann Predatorerna med 5-1 hemma och har inte bara hämtat in underläget utan också skapat momentum i matchserien. 

Även i de två inledande matcherna i Pittsburgh var Nashville bra med så frågan är om vi får se seriens första bortavinst här? Nashville har hittills vunnit den fysiska kampen, tacklat mest, och skjutit flest skott i nästan samtliga perioder. Penguins lyckades i de två första matcherna vinna genom sin snabbhet i omställningarna och ren råtalang i form av spelare som Crosby och Malkin i kombination med sämre målvaktsspel av Pekka Rinne i Nashvillemålet. Just nu känns det dock som det är Nashvilles bredd som imponerar mer än Penguins superstjärnor, och Rinne har i de två senaste matcherna hittat tillbaka till formtoppen. (Nashville vinner: 2,85*)

Rinne har helt klart varit slutspelets bästa målvakt och kan bli en avgörande faktor ikväll. För i Penguins är det mer tveksamt mellan stolparna för tillfället. Tränaren Mike Sullivan har inte bestämt sig för om Matt Murray får fortsatt förtroende och överväger att slänga in Marc Andre Fleury som burväktare. Oavsett om vi får se en revanschsugen Murray eller en tänd Fleury är känslan att mötet blir målfattigt med två skickliga målvakter på isen och matchens stora betydelse, där inget lag kommer vilja bjuda på misstag. (Under 4,5 mål: 2,17)

Vi har en otrolig intressant fight att se fram emot inatt. Vinnaren kommer skaffa sig ett guldkantat utgångsläge. 

Match: Pittsburgh - Nashville
Tävling: Final Stanley Cup Game 5
Plats: PPG Paints Arena
Tid: 02.00
TV: TV10 och Viasat Hockey
Odds: 1) 2,16 X) 3,65 2) 2,85*
Över 5,5 mål: 2,07 Under 5,5 mål: 1,62*

Spela på NHL-matchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Nashville
  • Pittsburgh
  • #NHL
  • #Stanley cup-final
Har du frågor? Kontakta support