Du och Kattkommando Syd får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 263 488 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 149 577 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Kattkommando Syd får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

IFK Norrköping tar emot AIK

Tippa matchen mellan IFK Norrköping och AIK hos Svenska Spel via Tipshörnan så går det 3% av spelat belopp till Kattkommando Syd. Lycka till!

Toppmöte i allsvenskan ikväll
 
Allsvenskans formstarkaste lag, IFK Norrköping, tar emot ett AIK, som snöpligt torskade hemma mot Malmö i måndags. Matchen är viktig för två lag som har toppambitioner den här säsongen.
 
IFK Norrköping inledde allsvenskan med att förlora två av sina tre första matcher. Men efter det har östgötarna faktiskt varit oslagbara. Sex segrar och två oavgjorda på de åtta senaste gör att Peking skuggar Malmö FF i den allsvenska tabellen. 

AIK kommer att ha en match mindre spelad på grund av den uppskjutna matchen mot IFK Göteborg, men man ligger mitt i getingboet av nio lag inom fyra poäng, bakom IFK Norrköping på andraplatsen i tabellen. Om AIK:s stora mål, SM-guld, ska bli verklighet så krävs det nästan en seger i kväll på Parken för att knappa in på toppen. Annars ser det ut som om både Malmö och Norrköping blir för svåra för Solnalaget. 

Gnaget har en tight defensiv, men har haft det desto tuffare framåt. Senast mot Malmö var det finländaren Eero Markkanen som var den stora målsumparen. Totalt har det bara blivit åtta mål på tio matcher för AIK, tredje sämst i ligan, och så klart alldeles för dåligt med ett lag med guldambitioner. Gnagets sex senaste matcher har innehållit ett mål eller färre. (Under 2,5 mål: 2,08*)

Norrköping är tvärtom målgladast i allsvenskan, efter Elfsborg, och har gjort två eller fler mål i sju av sina åtta senaste matcher. Förre AIK:aren Niclas Eliasson har slagit igenom rejält på sin ytterkant och legat bakom mycket framåt för Norrköping. Han leder nu den Allsvenska poängligan med 2 mål och 8 assist. En annan som tagit ett rejält steg framåt är Kalle Holmberg som de senaste matcherna varit i glödhet målform och gjort fyra baljor på sina fyra senaste matcher. 24-åringen har dessutom redan nu slagit målrekord över en säsong i allsvenskan, med sina sex mål. För sex år sen gjorde han dock 10 mål för ÖSK i Superettan. (Kalle Holmberg gör mål: 2,60*)

Det är en ruggigt viktig match som väntar för båda lagen i kvällen på Parken. AIK måste vinna för att inte drömmen om SM-guld ska bli för avlägsen och Norrköping behöver tre pinnar för hålla jämna steg med Malmö FF i toppen. Rejäl kamp utlovas! 
 
Match: IFK Norrköping - AIK
Tävling: Allsvenskan
Plats: Nya Parken
Tid: 19.00
TV: Cmore Sport


*Oddsen är semifasta och kan ändras


  • AIK
  • Allsvenskan
  • IFK Norrköping
  • Svenska Spel
    Har du frågor? Kontakta support