Du och Kattkommando Syd får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 263 178 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 109 427 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Kattkommando Syd får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Guldkandidater möts på Friends!

Passa på och stöd Kattkommando Syd när du skall tippa denna toppmatch i Allsvenskan. När du spelar hos Svenska Spel via Tipshörnan går det 3% av spelat belopp till Kattkommando Syd. Lycka till!


Guldkandidater möts på Friends!

 

Efter att Malmö förra veckan förlorat seriefinalen mot Norrköping misslyckades de himmelsblå med att behålla ett betryggande avstånd till övriga konkurrenter. Nu är det istället stenhårt i den Allsvenska tabelltoppen och nästa toppmöte väntar runt hörnet, bortamatchen mot AIK på Friends Arena.

 

Favorittippade Malmö gick ut stenhårt i den Allsvenska starten och många trodde serien var avgjord redan efter åtta omgångar. Efter en poäng mot Bajen och förlust nu senast hemma mot Norrköping har de himmelsblå tappat sitt försprång och den Allsvenska tabelltoppen är lika tight som vanligt. Under måndagen väntar tuffast möjliga uppgift för skåningarna när de gästar Solna och Friends Arena för bortamatch mot guldaspirerande AIK.

 

Trots enbart fyra AIK-mål de senaste fem matcherna har de gulsvarta tagit hela 13 poäng av 15 möjliga. Anledningen stavas en otroligt solid defensiv där Norlings mannar hållit nollan i fem raka matcher. Framåt har det dock inte varit någon propagandafotboll men generellt gör stockholmarna ett mål som tack vare seriens bästa defensiv ofta räcker till seger. I sex av de sju senaste har AIK gjort exakt ett mål framåt. (AIK att göra exakt ett mål: 2,52*)

 

Det går nästan att ta på hur viktig denna fighten är mellan dessa storklubbar. Vid AIK-vinst tar sig Solnaiterna upp en poäng efter Malmö med en match mindre spelad. Förra årets mästare och svensk fotbolls gigant de senaste säsongerna Malmö har haft ledningen sedan omgång tre och kommer göra allt i sin makt för att behålla sin plats i pole position. En förlust är ödesdiger för båda lagen medan ett oavgjort resultat inte skulle vara någon katastrof. Det finns därför risk för ganska avvaktande fotboll i slutskedet vid ett likaläge. (Oavgjort: 3,17*)

 

Ska favorittippade Malmö tappa sin Allsvenska ledning eller kan de himmelsblå vinna i en av årets tuffaste bortamatcher på Friends?

 

Match: AIK - Malmö FF

Tävling: Allsvenskan

Plats: Friends Arena

Tid: 19.00

TV: Cmore Sport

Odds: 1) 2.78  X) 3,17  2) 2,43*

Över 2,5 mål: 2,15 Under 2,5 mål: 1,67*


Spela på den svenska fotbollsmatchen: Svenska Spel     • #AIK
    • #Malmö FF
    Har du frågor? Kontakta support