Du och Kattkommando Syd får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 263 178 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 109 218 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Kattkommando Syd får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Europatipset 1 maj

Tippa Europatipset här och Kattkommando Syd får 3% av spelat belopp. Lycka till!
Fokus på det lägre divisionerna i Europa. I England synas upplösningen i League One och League Two, i Sverige tittar vi till “bonnbollen” och i Italien jagar Perugia ett Serie A-kontrakt. Men vi börjar på Santiago Bernabéu och returen mellan Real Madrid och Bayern München i Champions League. Mot 13 rätt!

Spelstopp: 14.59
Tippa här >>>

1. Real Madrid - Bayern München 2
Marängerna har satt sig i ett utmärkt utgångsläge och den tredje raka Champions League-titeln känns inte långt borta. Men trots att Bayern saknade en hel drös av spelare i det första mötet och drabbades av skador på Boateng och Robben så var det ändå tyskarna som var det bättre laget, i alla fall sett till antalet målchanser. Rafinha var uppenbart den svaga länken i Bayern men inför returen får Jupp tillbaka David Alaba från skada på vänsterbackspositionen. Viktigt! Hemmalaget streckas lite för högt och känslan är att gästerna inte alls ska räknas bort här. Dessutom behöver inte spanjorerna nödvändigtvis gå för seger, krysset räcker för avancemang. X2 spelas i mindre system.

2. Halmstad - Falkenberg 2
Halländskt derby i Superettan! Halmstad som åkte ur Allsvenskan i fjol har inlett sejouren i Superettan svagt med en seger och två förluster. Positivare vindar blåser ett par mil norrut. Falkenberg har inlett strålande med full pott efter fyra matcher, detta trots att laget ställts mot ganska tufft motstånd. Med tanke på Falkenbergs otroligt fina inledning på säsongen ska de ses med fin chans att plocka tre nya poäng. Rimlig spik!

3. Norrby - Jönköping Södra 1
Norrby gör sitt andra raka år i Superettan. Laget undvek ett negativt kvalspel med nöd och näppe i fjol och det är där någonstans Norrby är tippade att hamna även den här säsongen. Men laget har inlett starkt med två segrar, en oavgjord och en förlust på de fyra inledande matcherna. Tyngre har det gått för Jönköping Södra som var en av förhandsfavoriterna inför säsongen. J-Södra står på noll poäng efter fyra matcher och efter den senaste förlusten hemma mot Öster fick Jörgen Wålemark sparken. Ettan känns som en smart utgång men gardera tidigt då J-Södra på pappret har mer kvalitet i sitt lag.

4. Karlskrona - Tvååker 1
Vi flyttas ett hack ner i seriesystemet. Karlskrona gästas av nykomlingen Tvååker i Division 1 södra. Hemmalaget har inlett bra och är obesegrade efter tre matcher med fem inspelade poäng. Holländaren Nassir El Aissati som senast kommer från spel i Mjällby har sett riktigt het ut inledningsvis och på pappret ska Karlskrona vara numret större än Tvååker. Gästerna har dock inlett säsongen ganska bra, men senast blev nykomlingen totalt överkörda av Mjällby. Lutar år hemmaseger. Etta!

5. Oddevold - Skövde 1
Uddevalla-gänget Oddevold har startat säsongen bra och ser betydligt bättre ut än i fjol. Bortsett från 1-1 mot Halmstad och 1-2 mot AIK i Svenska Cupen har laget tagit sju av nio möjliga poäng i ligaspelet. Starkt! Gästande Skövde har inte alls gett en lika förtroendeingivande inledning på säsongen. Det har blivit idel förluster mot Ängelholm, Mjällby och Lund med 1-8 målkollummnen. Ettan synas utan större fundering.

6. Bradford - Walsall 2
Vi lämnar den svenska bollen för en stund och byter fokus till England där Bradford gästas Walsall i League One. Sett till tabellen har hemmalaget gjort en klart bättre säsong, men i och med att Bradford ligger i ett ingenmansland i tabellen har laget inte mer än heder kvar att spela för. Gästerna tog i sin tur en livsviktig seger senast mot Northampton i kampen om förnyat kontrakt. Form och inte minst motivation talar för gästerna. Tvåa!

7. Doncaster - AFC Wimbledon X
Doncaster fick “bara” en poäng mot Oldham senast och det var lagets fjärde match utan seger. Med två matcher kvar att spela så finns det inte mer än ett fåtal mittenplaceringar att kriga om. Slut på bensin månne? Wimbledon visar bättre form och krigar för nytt kontrakt. Senast tog de en stark poäng borta mot Wigan! Allt som krävs för att säkra kontraktet är en poäng på de två återstående matcherna. Båda lagen borde vara nöjda med delad pott och eftersom krysset rensar ganska bra bland kupongerna är det ett givet utgångstecken!

8. Scunthorpe - Plymouth 1
Intressant sexpoängsmatch i kampen om en playoff-plats på Glanford Park i Scunthorpe. Hemmalaget placerar sig två poäng före gästerna med två återstående matcher i League One. Således måste gästerna gå för seger. Det är dock Scunthorpe som har den bättre formen med tre raka segrar och sex matcher utan förlust. Räkna med en öppen historia i och med att Plymouth måste gå för tre poäng. Bra läge att plita ner en gaffel (1,2)!

9. Chesterfield - Newport County X
I League Two gästas avsågade tabelljumbon Chesterfield av Newport County på Proact Stadium. Chesterfield är som sagt redan avsågade och kommer således att degraderas. Newport County ligger på den övre halvan men utom räckhåll för några playoff-platser. Med det sagt känns den här matchen ganska avslagen. Gästerna visar dock klart bättre form men eftersom tvåan streckas för högt så tas krysset ut först som rensar fint bland kupongerna.

10. Perugia - Salernitana 1
Vi förflyttar oss till stöveln för en stund där Perugia jagar en playoff-plats till det italienska finrummet. Perugia hackar för tillfället med två sämre prestationer i bagaget och måste nu studsa tillbaka. Hemma på Renato Curi är dock formen bra så visst bör man kunna studsa tillbaka här? Kul för våra svenska ögon är att Samuel Gustafson som senast kommer från spel i Torino visar bra form och är en nyckelspelare på mittfältet. Salernitana då? Svag form och egentligen ingenting att spela för. Etta!

11. Nora - Värmbol 2
Vi tar oss tillbaka till Sverige och tittar till Division 2 Södra Svealand. Nykomlingen Nora BK har inlett helt okej, inte minst med tanke på att laget haft en del skadeproblem. Tre poäng på de två inledande matcherna har det blivit. Värmbols FC har inlett ännu bättre och är obesegrade efter tre matcher. Känslan är att det här är ganska öppet och streckningen ser ut att ligga korrekt i skrivande stund. Därav känns en helgardering klokt!

12. Sylvia - Sleipner 1
Derby i Östergötland mellan två Norrköpings-klubbar. Sylvia råder som favoriter, trots att laget inte alls motsvarat förväntningarna inledningsvis. Offensivt har det sett väldigt bra ut men problemet har varit att laget läckt som ett såll bakåt. Tyngre har det dock gått för gästerna som står på noll poäng efter tre matcher - tre uddamålsförluster. Vänder man på det här? Magkänslan säger nej. Ettan streckas lågt och den spikar vi!

13. Karlstad - Stenungsund X
Vi rundar av med en match från Karlstad på Örsholmen IP. Karlstad har inlett svagt och är poänglösa efter tre omgångar. Laget kommer dock från en ganska bra spelmässig insats mot Gauthiod där man var nära att knipa poäng. Stenungsund har skrapat ihop sex poäng på de inledande tre matcherna, men man kommer från en svag insats mot Vänersborg där det blev förlust med 0-1. Ettan ser ut att streckas för högt så vi börjar med krysset, men ta med så många tecken ni har råd med.

Spiken utom fara!

Oddevold
Oddevold visade i Svenska Cupen mot både Halmstad och AIK att man är ett topplag för Division 2. Inledningen på ligaspelet har även varit förtroendeingivande. Skövde däremot är poänglösa och väldigt lite talar för att man ska bryta den trenden här.

Kupongens drag!

Walsall
Det är ingen tvekan om att Walsall är kupongens drag. Walsall spelar för sina liv i League One samtidigt som Bradford checkat ut. Motivation avgör detta.

Lilla systemet - 72 rader

1. R.Madrid - B.München X2
2. Halmstad - Falkenberg 2
3. Norrby - Jönköping 1
4. Karlskrona - Tvååker 1
5. Oddevold - Skövde 1
6. Bradford - Walsall X2
7. Doncaster - Wimbledon X
8. Scunthorpe - Plymouth 1
9. Chesterfield - Newport X2
10. Perugia - Salernitana 1
11. Nora - Värmbol 1X2
12. Sylvia - Sleipner 1
13. Karlstad - Stenungsund 1X2

Stora systemet - 648 rader

1. R.Madrid - B.München 1X2
2. Halmstad - Falkenberg 2
3. Norrby - Jönköping 1X2
4. Karlskrona - Tvååker 1
5. Oddevold - Skövde 1
6. Bradford - Walsall X2
7. Doncaster - Wimbledon X
8. Scunthorpe - Plymouth 12
9. Chesterfield - Newport X2
10. Perugia - Salernitana 1
11. Nora - Värmbol 1X2
12. Sylvia - Sleipner 1
13. Karlstad - Stenungsund 1X2


      Har du frågor? Kontakta support