Du och Jönköping Curling Club får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 2 044 SEK
Intjänat till alla föreningar : 56 517 980 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook...


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 620 butiker

  Tjäna 10.000 kr till lagkassan...
  ...för 30 minuters jobb!​

  Paneljakten.se

  Vi på Sponsorhuset letar alltid efter enkla sätt för lag, föreningar och skolklasser att tjäna pengar. Nu har vi hittat det enklaste sättet ​någonsin! Genom en minimal insats kan ni tjäna ca 10.000 kr + ytterligare pengar i flera år framåt.


  Hur funkar det?

  Sponsorhuset har ett mångårigt samarbete med marknadsundersökningsföretaget Norstatpanel.

  Som medlem hos Norstatpanel får man frivilliga marknadsundersökningar skickade till sin mejl. Varje gång man svarar på en undersökning får laget pengar. I varje mejl står det tydligt hur lång undersökningen är och hur mycket ersättning laget får om man besvarar den.

   

  Så vad ska ni göra?

  Förslagsvis värvar varje spelare minst 5-10 personer som kan tänka sig att svara på undersökningar för att hjälpa laget. Man kan t ex värva sig själv, sina föräldrar, syskon, grannar osv. Alla som är minst 15 år får vara med. Spelaren anmäler den värvade personens mejladress via sin smartphone eller på datorn via www.paneljakten.se. En komplett värvning är värd 30 kr + pengar varje månad. Se informationen nedan!

  Varje person som vill värva behöver skapa ett konto på www.paneljakten.se. När man sedan värvar någon så loggar man in och fyller i den värvade personens mejladress och trycker på "skicka". Bäst är det om man gör detta på sin smartphone samtidigt som man står med personen, samtidigt som man räcker över ett informationsblad. Då tar det endast några sekunder innan personen får ett mejl där de skall bekräfta sitt medlemskap.

  Inne på www.paneljakten.se kan man se status på sina värvningar och även se hur det gått för de andra i laget.

  Hur lång tid har man på sig?

  Ni kan hålla på hur länge ni vill. Ofta finns månadstävlingar så det kan vara smart att värva så många som möjligt under samma månad.

  Läs mer

  Vad händer sedan?

  • Den värvade personen får inom några minuter ett mejl med en undersökning som handlar om personen​ själv.

   Anledningen till att den första undersökningen handlar om en själv är att Norstatpanel på sätt kan se till att skicka undersökningar till rätt personer, så att tex en person som bor i lägenhet inte får undersökningar om villor.

   Denna undersökning består av två delar. Den första delen är obligatorisk och tar 3 minuter och den andra delen är frivillig och tar ca 10 minuter.

   Läs mer

  • Den värvade personen får sedan​ frivilliga marknadsundersökningar ett par gånger per månad. Den första kommer redan dagen efter man blivit medlem. Så fort man svarat på sin första undersökning får laget 30 kr (+ ersättning för den aktuella undersökningen).​

   Undersökningarna skickas till ens mailadress och är alltid 100% frivilliga. Man blir aldrig uppringd och är alltid anonym.

   Läs mer

  • Varje framtida undersökning som besvaras kommer ge laget 5-40 kr. En person som besvarar en undersökning per månad är värd ca 60-120 kr/år. Detta innebär att laget kommer tjäna pengar på detta i många år framöver! Dessutom kommer personerna ni värvar få information om Sponsorhuset och förhoppningsvis kommer många att stödja ert lag när de handlar något på nätet.​

   Det är bra om man försöker värva personer som verkligen har ett intresse av att stödja just ert lag då det annars inte är så troligt att de kommer att lägga tid på att svara på framtida undersökningar. Men det är helt ok att värva även andra. För att fånga upp även dem som inte har ett intresse av ert lag så kommer alla få ett mejl från Sponsorhuset där man tillfrågas om man hellre vill stötta ett annat lag när man svarar på undersökningar. Om personen då byter lag kommer ni få engångsersättningen på 30 kr, men de undersökningar som besvaras i framtiden tillfaller det nya laget.

   Alla värvade personer kommer att få information om Sponsorhuset där vi hoppas att så många som möjligt kommer börja stödja laget när de handlar något på nätet. På Sponsorhuset finns över 650 nätbutiker som alla ger en kickback till laget när man handlar något ifrån dem (Tex CDON. Adlibris, Hotels.com och Svenska Spel)

   Pengarna man tjänar via Sponsorhuset delas 50/50 mellan en själv och laget man stödjer. För att man skall få sina egna 50% behöver man vara medlem på Sponsorhuset. Som medlem delar man även på pengarna man tjänar på besvarade Norstatpanel undersökningar. De pengar man tjänar själv kan man antingen ta ut på sitt konto eller skänka till laget.

   De pengar som laget tjänar via paneljakten.se och Sponsorhuset kommer in på lagets sponsorhuskonto. Dessa pengar betalas sen ut till ert angivna lagkonto i början av varje kvartal tillsammans med en utbetalningsspec. Den som är admin på Sponsorhuset har full inblick i alla framtida utbetalningar.

   Läs mer

  Räkneexempel:​

  20 spelare värvar 5 aktiva personer vardera som börjar svara på marknadsundersökningar = 100 st panelister.

  Snittpanelisten gör undersökningar värda 5 kr/mån för föreningen. Detta ger en summa på 60 kr/år.

  Engångsersättning 100 st x 40 kr 4 000 kr
  Framtida undersökningar 100 st x 60 kr 6 000 kr / år
  Beräknad summa första året 10 000 kr

  Vill ni köra igång eller veta mer?

  Anmäl ert intresse till er kontaktperson på Sponsorhuset eller på support@sponsorhuset.se.

  Vi behöver ditt namn och telefonnummer.

  Frågor och svar

  Hur lång tid har man på sig?

  Ni kan hålla på hur länge ni vill. Ofta finns månadstävlingar så det kan vara smart att värva så många som möjligt under samma månad.


  Hur går värvningen till?

  Man värvar en person genom att skicka in dennes mejladress på www.paneljakten.se. Det är bra om man informerar personen om detta och ber dem besvara de mejl som sen kommer från Norstatpanel. Det finns informationsmaterial på www.paneljakten.se som man kan dela ut.


  Kan den värvade personen byta lag som den stödjer?

  Det kan vara så att den värvade personens hjärta egentligen klappar för ett annat lag eller förening. En sådan person kommer förmodligen inte svara på fler undersökningar och kommer därför erbjudas att byta lag via ett mejl som kommer strax efter man blivit värvad. Väljer man att byta förening kommer fortfarande laget som värvade personen få sin engångsersättning på 40 kr men det nya laget kommer få pengar för framtida undersökningar.


  Vart sätts pengarna in?

  Pengarna laget tjänar sätts in på lagets konto på Sponsorhuset. Därifrån betalas de ut till ert angivna lagkonto var 3:e månad.


  Vem får vara medlem på Norstatpanel

  Alla som är minst 15 år får vara med. Man får ej vara medlem med flera olika mejladresser.


  Vad händer vid fusk?

  Det kan vara lockande att skapa flera konton på samma person eller anmäla okända och falska mejladresser. Detta kommer endast orsaka backfire och ställa till med problem för alla parter. Sponsorhuset äger rätt att behålla hela lagets ersättning om fusk uppenbaras.


  Vilken hjälp kommer de värvande ungdomarna få?

  Den som värvar behöver läsa igenom vad som gäller i vårt informationsblad.

  Lagledaren behöver printa ut det informationsblad som skall ges ut i samband med att man värvar någon.


  Vad innebär det att bli medlem hos Norstatpanel?

  Det innebär att man får frivilliga undersökningar ett par gånger per månad till sin mejl. Man blir aldrig uppringd utan alla undersökningar sker via mejl.

  Man kan avregistrera sig när som helst.


  Vad händer med den värvades mejladress?

  Mejladressen kommer endast användas för att Norstatpanel skall kunna skicka ut undersökningar. Man kommer även få information från Sponsorhuset.


  Vad är Sponsorhuset för något?

  Sponsorhuset hjälper idag över 8.000 föreningar att tjäna pengar på enkla sätt.

  På www.sponsorhuset.se finns över 500 nätbutiker som vill sponsra ditt lag om någon förälder/spelare/medlem handlar något ifrån dem. Då får laget en kickback på ca 2-10% av ordervärdet på köpet. Det enda man behöver göra är att gå till nätbutiken via www.sponsorhuset.se. Här hittar du butiker som tex CDON, Ellos, InkClub, Adlibris, Hotels.com och Svenska spel.


  Varför är det bra att vara medlem på Sponsorhuset.se?

  Är man medlem på Sponsorhuset så får både laget och en själv pengar när man handlar från någon butik kopplad till Sponsorhuset. Man delar 50/50 på pengarna man tjänar. Detta gäller även de Norstatpanel undersökningar som man besvarar.