Du och IF Start får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 9 998 SEK
Intjänat till alla föreningar : 65 713 871 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 599 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Zlatan Ibrahimovics nya tatueringar

  Antoine, Lida, Siatta, Rahma... Vi var många som reagerade på Zlatans nya tatueringar som visades upp under söndagens fotbollsmatch mot Caen. Bara någon minut in i matchen gjorde Zlatan mål och drog snabbt av sig tröjan varpå publiken möttes av en fullklottrad överkropp.
  Zlatan bestämde sig för att använda sitt kändisskap och sin förkärlek till tatueringar för något gott - att uppmärksamma hungersnöden i världen. De femtio namnen på kroppen utgjordes av temporära tatueringar, namn på riktiga personer i världen som svälter. Zlatan förklarar att han blir igenkänd och att folk ropar hans namn vart han än går. Att tatuera namnen på kroppen är ett sätt att uppmärksamma de 805 miljoner människor som svälter, och vars namn ingen kommer i håg. På presskonferensen efter matchen uttalade sig Zlatan enligt följande:

  "- I have supporters all over the world. From now on I want this support to go to the people who suffer from hunger, they are the real champions. So whenever you hear my name, you will think of their names."

  Kampanjen gör Zlatan tillsammans med the World Food Programme (WFP) i ett projekt som går under namnet "805 Million Names".
  Att ta av sig tröjan under pågående match kostade Zlatan en varning och följs nu av en avstängning i matchen mot Monaco. Detta är inget som verkar bekymra allas våran Zlatan, tvärtom.

  PSG:s tränare verkade dock inte lika road av Zlatans tatueringskupp, och vill inte se något liknande framöver. Zlatan går dock, som vanligt, sin egen väg och uttalar sig enligt Sportbladet på följande vis:

  - "Om det hjälpte organisationen skulle jag till och med ta ett rött kort bara för att hjälpa dem. Det finns större problem än mitt gula eller röda kort. Situationen var ovärderlig och allt var spontant. Jag ville bara nå ut till alla. Konsekvenserna kommer men jag är redo för alla konsekvenser. Jag är till och med redo att ta en stor bötessumma. Det spelar ingen roll. Det här är ovärderligt. För den här saken, hungern, är jag redo att göra allt."

  Tack Zlatan. Det finns bara en som är som du!

  Foto: Jean Catuffe via Getty Images


  • Fotboll
  • #Fotboll
  • #PSG
  • #World Food Programme
  • #WPF
  • #Zlatan
  • #Zlatan Ibrahimovic
  Har du frågor? Kontakta support