Du och IF Start får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 9 998 SEK
Intjänat till alla föreningar : 65 713 833 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 599 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Tidernas roligaste pingismatch!

  Sponsorhusbloggens syfte är att lyfta fram och beskriva händelser inom idrotten som får er bloggläsare att må bra. Få saker är så roliga som när våra idrottsprofiler gör något oväntat, bjuder på sig själva och därmed underhåller sin publik.

  Min man är en före detta pingisspelare. För ett tag sedan visade han mig ett videoklipp på en pingismatch som gjorde mig glad resten av dagen. Klippet visar en match mellan den förre världsettan Jean-Michel Saive (Belgien) och Chuang Chih-Yuan (Taiwan). En bit in i matchen verkar spelarna bestämma sig för att bjuda på en show som numera är känd som "den roligaste pingismatchen någonsin". Till en början försöker de asiatiska domarna med allvarlig min att hålla ordning på spelare och regler, men till slut tvingas de att ge upp. Både publiken och kommentatorerna är i extas när bord flyttas, två bollar är i spel samtidigt och det fuskas hej vilt i märkliga duellsituationer.

  Efter ett gäng rafflande bollar står Chic-Yuan till slut som segrare i matchen. När ni tittar på klippet kommer ni, precis som vi, förmodligen att fundera på om detta är en riktig tävlingsmatch. Vi lyckades inte hittas svaret på det allvetande internet, men under minipingistävlingen "The Boss Cup" i Göteborg träffade min man Jörgen Persson (en av världens bästa pingisspelare genom tiderna). Jörgen berättade att han faktiskt var med i samma turnering som nyss nämnda spelare och bekräftade att det ni ser i klippet är en tävlingsmatch. Just den aktuella matchen saknade dock betydelse för resultatet i gruppspelet.

  Betydelse för resultatet eller inte, när spelarna bjuder på sig själva på det här sättet finns det väl ingen i hela världen som kan påstå att en pingismatch är tråkig!?

  Min man och Jörgen Persson under "The Boss Cup".


  • Bordtennis
  • #Chuang Chih-Yuan
  • #Jean-Michel Saive
  • #Jörgen Persson
  • #Publikunderhållning
  • #The Boss Cup
  Har du frågor? Kontakta support