Du och IF Start får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 9 003 SEK
Intjänat till alla föreningar : 62 591 887 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 596 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Skottland - England

  Stöd IF Start och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan. Varför inte lägga en rad på Stryktispet och öka spänningen hela kvällen.

  Prestigemöte på Hampden Park 
   
  Skottland ligger fyra i grupp F efter halva VM-kvalet och skulle verkligen behöva en seger för att kunna utmana i toppen av gruppen. De har inte slagit England sen 1999 och har en tuff uppgift framför sig även den här gången.
   
  England leder gruppen i stor stil på 13 poäng och bakom jagar Slovakien, Slovenien och Skottland med 9, 8 respektive 7 poäng. Det ser ut som England kommer ta sig till sitt sjätte raka VM-slutspel och lagen bakom får göra upp om andraplatsen.
   
  Hemmalaget Skottland ser hemmamatchen mot Three lions som den största matchen de spelar under det här kvalet. Alla spelare vill bli hjälten som sänker storebror. Truppen består av spelare som hör hemma i bottenklubbarna av PL och i Championship. Deras främsta spelare är Robert Snodgrass (West Ham), Matt Ritchie (Newcastle) och Leigh Griffiths (Celtic). Tränaren Gordan Strachan är en otroligt noggrann tränare som varierar mellan en defensiv 4-4-2 eller 4-5-1 i lagets matcher. Senast förlorade laget med 3-0 mot England på Wembley efter att engelsmännen kontrollerat matchen fullständigt med ett effektivt kortpassningsspel. (England vinner: 1,65*)
   
  I den här matchen lär vi få se en hel del dueller. Det brukar smälla ordentligt i dessa brittiska möten. I senaste 3-0 matchen på Wembley var det få klara målchanser och matchen var i långa stunder en hård kamp på mitten. Skottland kommer fortsätta ligga på kontringar trots hemmaplan och vara bekväma med att England har bollen. England har under detta VM-kval hållit nollan i samtliga matcher och åker till Skottland med ett imponerande försvar. (Under 2,5 mål: 2,57*)
   
  Hampden Park i Glasgow kommer koka på lördag. Kommer skottarna bäras fram till en skrällseger eller blir England för svåra?
   
  Match: Skottland - England
  Tävling: VM Kval
  Plats: Hampden Park
  Tid: 18.00
  TV: Kanal 9
  Odds: 1) 5,25 X) 3,43 2) 1,65*
  Över 2,5 mål: 2,28 Under 2,5 mål: 1,57*

  Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

  *Oddsen är semifasta och kan ändras

  • England
  • Skottland
  • #VM kval
  Har du frågor? Kontakta support