Du och IF Start får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 9 998 SEK
Intjänat till alla föreningar : 65 713 760 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 599 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Futebol Aberto i IFK Tumba

  Visst är det roligt att hitta klipp på nätet att dela med er läsare, men ännu roligare är det förstås när ni själva mejlar in solskenshistorier från era föreningar runt om i Sverige. För ett tag fick jag en text skriven av Melissa Besara, huvudtränare för Futebol Aberto flickor i IFK Tumba. Så här skriver hon:
  "Laget började som ett lag med tjejer som var osäkra i sig själva och i fotbollen. Med tiden så har allt förändrats. Tjejer som inte pratat med varandra har nu blivit bästa vänner, fotbollen har inte bara blivit en extra grej efter skolan utan nu en rolig träning med vänner. Från träningar en gång i veckan till två (nu pushar dem mig till tre!). Nu har vi även börjat planera seriespel då tjejerna vill bli ett fullständigt lag med kläder att stolt bära upp och visa vilket lag som gäller. Vänskapen är nyckeln i allt, jag som tränare har själv blivit vän med alla tjejer.
  Vi har en grupp på kik då det är den app alla tjejer använder och i den gruppen pratar vi om allt mellan fotboll till att be om hjälp kring läxor eller vad som helst. Detta har förändrat tjejerna helt, alla är mycket gladare och skrattar mycket mer. Även om det är seriöst så har jag det så himla kul på träningarna. Som en av tjejerna sa: " Är så glad att laget skapades. Har längtat att börja spela i ett lag där jag trivs i och känner att resten av laget är mina vänner. Och älskar mitt lag och har världens bästa tränare."
  Ett stort tack till Melissa som delade med sig av denna historia. Det är spännande att se de fina upplevelser som följer av idrott. Jag är säker på att ni sitter inne på mängder av liknande solskenshistorier från era klubbar och föreningar. Mejla gärna och tipsa mig på annika.myhre@sponsorhuset.se så delar jag vidare här på bloggen. Tack!


  • Fotboll
  • #Futebol Aberto IFK Tumba
  • #Melissa Besara
  Har du frågor? Kontakta support