Du och IF Start får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 9 143 SEK
Intjänat till alla föreningar : 62 956 028 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 598 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Dunderfinal i Champions League ikväll!

  Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan och IF Start får 3% av spelat belopp. Lycka till ikväll!


  Årets stora Europeiska höjdpunkt när det gäller klubblagsfotboll är här - Champions League-finalen. Turneringens två stora giganter denna säsong, Juventus och Real Madrid, drabbar samman i Cardiff ikväll. Det här vill ni inte missa! 


  Ikväll riktas Europas blickar mot Millenium Stadium i Cardiff där det vankas Champions League-final mellan Juventus och Real Madrid. De två lag som har imponerat allra mest i årets mästarturnering. 


  Juventus har steppat upp ytterligare ett snäpp denna säsong och knappt trampat ett steg fel i årets Champions League. Dessutom är Serie A-titeln och den italienska cupen redan i hamn så ”Den gamla damen” går för en fantastisk trippel ikväll. Framför allt är det defensiven som varit snudd på ogenomtränglig. Backlinjen bestående av Chiellini, Bonucci och Barzagli har varit fenomenal och den gamla muren Buffon har bara släppt in tre mål på tolv matcher i årets Champions League-matcher. Att nolla Barcelona över två matcher var en av alla imponerande uppvisningar, men nu ställs man mot tuffast möjliga motstånd i form av Real Madrid. 


  Real har även de säkrat ligatiteln och kan nu bli det första laget i historien att försvara en Champions League-titel. Här hittar vi världens bästa vänsterback i Marcelo och en formtoppad målmaskin i Ronaldo som gjort otroliga sju mål på sina senaste fyra CL-matcher. Portugisen ligger ett mål bakom ärkerivalen Messi i årets skytteliga och kommer göra allt för att komma i kapp den lilla argentinaren och hjälpa laget till den eftertraktade titeln. (Ronaldo gör mål: 2,40*) 


  Lagens inbördes möten visar att det historiskt varit jämt skägg mellan storklubbarna. På totalt 18 möten har lagen vunnit åtta gånger var och två matcher har slutat oavgjort. Juventus har dock en hel del revansch att utfodra, bland annat för finalförlusten mot Real i Champions 1998, men också för torsken mot Barcelona i finalen 2015. Det finns en hel del åldermän i Juventus (Buffon, Chiellini, Barzagli) som kanske har en av sina sista chanser att knipa den här åtråvärda titeln till sitt prisskåp. 


  Mycket talar för en väldigt jämn match där Real blir bollförande och Juventus står för en perfekt defensiv med farliga omställningar. Juventus släpper sällan in mer än ett mål per match och den rutinerade backlinjen lär knappast darra på manschetten här. Målsnålt är att vänta och det skulle inte förvåna om den här finalen går till förlängning. (Oavgjort: 3,13*)


  Kan Juventus ta sin tredje Champions League-titel och fullborda trippeln eller blir Real Madrid historiska genom att försvara sin trofé? Om du ska se en enda fotbollsmatch i år, se denna!


  Match: Juventus - Real Madrid

  Tävling: Final Champions League

  Plats: Millennium Stadium - Cardiff

  Tid: 20.45

  TV: TV3

  Odds: 1) 2,87 X) 3,13 2) 2,53*

  Över 2,5 mål: 2,22 Under 2,5 mål: 1,63*


  Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 


  *Oddsen är semifasta och kan ändras


  • Champion League
  • Juventus
  • Real Madrid
  • Svenska Spel
   Har du frågor? Kontakta support