Du och IF Start får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 9 998 SEK
Intjänat till alla föreningar : 65 713 833 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.


  Anmäl ny förening

  Facebook

  Loggar in via Facebook
  Letar efter ditt konto


  Har du ett konto sen innan?

  Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

  Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


  Bearbetar


  Söker bland nu bland 599 butiker
  Sponsorhusbloggen Fair play & Feel good

  Amputation hindrar inte cheerleader

  För några dagar sedan stod jag och suckade framför spegeln. Efter min tredje graviditet är jag långt ifrån redo för "Beach 2015" och det är lätt att hitta (ännu) en ursäkt att rota i skafferiet istället för att komma igång med träningen igen. Jag kommer på många ursäkter att tycka synd om mig själv. Barnen är magsjuka, det ösregnar ute... ja, ni fattar. Men så ser jag det här klippet.

  Patience Beard är cheerleader på University of Arkansas. Som liten förlorade hon sitt vänstra ben och hon minns inget annat än att ha haft en benprotes. Hennes positiva livssyn och inspirerande exempel har tagit henne långt och jag, och säkert många med mig, har mycket att lära av henne. Som Patience själv säger i klippet:
  - Om du lutar dig tillbaka och säger "jag kan inte", så kan du inte - oavsett om det gäller att stiga upp på morgonen och gå till skolan eller att gå.
  Någon proffsig cheerleader som Patience blir jag aldrig, varken med eller utan benprotes, däremot kan jag faktiskt snöra på mig gympaskorna och springa en runda i kväll. Jag kommer faktiskt inte på en enda ursäkt för att låta bli.

  • Cheerleading
  • #Patience Beard
  • #University of Arkansas
  Har du frågor? Kontakta support