Du och Hundar Utan Hem får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 81 320 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 025 498 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Hundar Utan Hem får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Tyskland-Mexico bjuder på målkalas?

Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan och stöd Hundar Utan Hem.
Två lag som gått obesegrade i turneringen hittills ska nu göra upp om en finalplats. Semifinal två i Confederations Cup avgörs ikväll mellan Tyskland och Mexico.

Två regerande mästare ställs mot varandra även i den andra semifinalen av för-VM. VM-guldmedaljörerna Tyskland kommer ikväll kriga mot Concacaf-mästarna Mexico om en finalplats. 

Den tyska, näspetande, tränaren Jogi Löw har valt att satsa på ett ungt landslag i denna turnering och lämnat äldre, givna, kort hemma. Han har helt enkelt valt att testa framtidens Tyskland i detta Confederations Cup. Resultatet? Vinster mot Kamerun och Australien och 1-1 mot Chile. Framåt finns det inte mycket att klaga på och den individuella kvalitén är stor. Laget är dock inte så samspelt som man är van vid att tyska landslag är och defensiven har varit ett orosmoment. Hittills har man inte lyckats hålla nollan i någon match i turneringen. 

Mexico inledde med att spela 2-2 mot EM-mästarna Portugal och har sedan följt upp med två vinster mot Nya Zeeland och Ryssland. Ett offensivt inriktad Mexico kommer definitivt ta sig till flertalet vassa målchanser i den här matchen. Laget har visat upp en härlig offensiv under hela turneringen och gjort två mål i varje match under gruppspelet. (Mexico gör minst 2 mål: 2,80*)

Även unga Tyskland har, som sagt, visat att offensiven är deras främsta styrka och producerade sju mål på tre matcher i gruppspelet. Die Mannschaft kan mönstra toppspelare som Timo Werner, Leon Goretzka och Julian Draxler där framme och det bådar för målchanser. Den här matchen är som upplagd för att bli riktigt publikvänlig med en hel del nätrassel. (Över 3,5 mål: 3,08)

Vi har en riktigt trevlig semifinal att ratta in på SVT2 ikväll! 

Match: Tyskland - Mexico 
Tävling: Confederations Cup
Plats: Fisht Olympic Stadium (Sochi)
Tid: 20:00
TV: SVT2
Odds: 1) 2,00 X) 3,47 2) 3,35 *
Över 2,5 mål: 1,81 Under 2,5 mål: 1,91 *

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

      Har du frågor? Kontakta support