Du och Hundar Utan Hem får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 81 320 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 027 734 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Hundar Utan Hem får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Skottland - England

Stöd Hundar Utan Hem och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan. Varför inte lägga en rad på Stryktispet och öka spänningen hela kvällen.

Prestigemöte på Hampden Park 
 
Skottland ligger fyra i grupp F efter halva VM-kvalet och skulle verkligen behöva en seger för att kunna utmana i toppen av gruppen. De har inte slagit England sen 1999 och har en tuff uppgift framför sig även den här gången.
 
England leder gruppen i stor stil på 13 poäng och bakom jagar Slovakien, Slovenien och Skottland med 9, 8 respektive 7 poäng. Det ser ut som England kommer ta sig till sitt sjätte raka VM-slutspel och lagen bakom får göra upp om andraplatsen.
 
Hemmalaget Skottland ser hemmamatchen mot Three lions som den största matchen de spelar under det här kvalet. Alla spelare vill bli hjälten som sänker storebror. Truppen består av spelare som hör hemma i bottenklubbarna av PL och i Championship. Deras främsta spelare är Robert Snodgrass (West Ham), Matt Ritchie (Newcastle) och Leigh Griffiths (Celtic). Tränaren Gordan Strachan är en otroligt noggrann tränare som varierar mellan en defensiv 4-4-2 eller 4-5-1 i lagets matcher. Senast förlorade laget med 3-0 mot England på Wembley efter att engelsmännen kontrollerat matchen fullständigt med ett effektivt kortpassningsspel. (England vinner: 1,65*)
 
I den här matchen lär vi få se en hel del dueller. Det brukar smälla ordentligt i dessa brittiska möten. I senaste 3-0 matchen på Wembley var det få klara målchanser och matchen var i långa stunder en hård kamp på mitten. Skottland kommer fortsätta ligga på kontringar trots hemmaplan och vara bekväma med att England har bollen. England har under detta VM-kval hållit nollan i samtliga matcher och åker till Skottland med ett imponerande försvar. (Under 2,5 mål: 2,57*)
 
Hampden Park i Glasgow kommer koka på lördag. Kommer skottarna bäras fram till en skrällseger eller blir England för svåra?
 
Match: Skottland - England
Tävling: VM Kval
Plats: Hampden Park
Tid: 18.00
TV: Kanal 9
Odds: 1) 5,25 X) 3,43 2) 1,65*
Över 2,5 mål: 2,28 Under 2,5 mål: 1,57*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • England
  • Skottland
  • #VM kval
Har du frågor? Kontakta support