Du och Hundar Utan Hem får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 81 590 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 109 427 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Hundar Utan Hem får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Ska Djurgårdens derbyspöke leva vidare?

Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan och 3% av spelat belopp går till Hundar Utan Hem.

Ska Djurgårdens derbyspöke leva vidare?
 
Vårsäsongen avslutas under söndagen med säsongens tredje Stockholmsderby. Djurgården förlorade, trots att de var favoriter, årets första mot AIK. Till detta derby går Blåränderna återigen som favoriter. Frågan är om de kan ta död på spöket och vinna ett derby för första gången sedan 2011?
 
Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel har blivit allt mer irriterad kring frågorna om lagets derbyspöke. Den karismatiske tränaren har gått ut och sagt att detta är något media bara målat upp och som absolut inte finns. Med tanke på att detta irriterat kraftigt och att hela Djurgården blir påminda om detta gång på gång råder det trots allt inget tvivel om att de uteblivna derbyvinsterna påverkar. Djurgården har inte vunnit ett derby sedan 2011 och hela föreningen suktar nu efter att bryta denna trend.
 
Sett till vårsäsongen ska alla möjligheter finnas för Djurgården att vinna denna kamp på Tele2 Arena. Järnkaminerna ligger inför omgången på en tredjeplats och har åtminstone spelmässigt något stort på gång. Hammarby har inte imponerat nämnvärt men varit extremt svårslagna och bara förlorat två matcher de elva första omgångarna. Med derbyspöket i åtanke och Bajens mängder av oavgjorda resultat är kryss ett troligt slutscenario. (Matchen slutar oavgjort: 3,40*)
 
Detta Stockholmsderby har generellt bjudit på öppna matcher med två offensivt balanserade lag. De fyra senaste mötena dessa rivaler emellan har slutat med fyra mål eller fler där det smällt från start. (Över 1,5 mål första halvlek: 2,72*)
 
Ska Djurgården äntligen ta död på derbyspöket eller kan Hammarby ta nionde segern på de senaste tio mötena i detta heta Stockholmsderby?
 
Match: Hammarby - Djurgården
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 15.00
TV: Cmore Sport
Över 2,5 mål: 1,86 Under 2,5 mål: 1,89*


*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Allsvenskan
  • Djurgården
  • Hammarby IF
    Har du frågor? Kontakta support