Du och Hammarby IF Ishockeyförening får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 48 877 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 131 004 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Hammarby IF Ishockeyförening får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Sveriges "lilla" chans...

Vi måste våga tro på det! Våra fans ger aldrig upp!

Spela här och stöd Hammarby IF Ishockeyförening. Lycka till!


Sverige sista chans!
 
Det insläppta kvitteringsmålet mot Polen i slutminuterna har kostat Sverige dyrt. En vinst mot Slovakien räcker inte för att ta sig vidare, såvida inte hemmanationen Polen kan ta poäng mot ett starkt England.
 
Det svenska U21-landslaget gjorde en stark första halvlek mot hemmanationen Polen när man vände tidigt underläge till ledning 2-1 i paus. Spelet lovade massvis med ett rappt anfallsspel med snabba kombinationer. I andra halvlek gick dock blågult ut och försökte bevaka ledningen och tappade därmed sitt fina spel. Detta straffade sig tillslut när Filip Dagerstål drog ner en hemmaspelare i straffområdet i matchens slutskede och polackerna kunde kvittera.
 
Det oavgjorda resultatet innebär att utgångsläget att ta sig vidare till semifinal är oerhört tufft. I och med att bara ettan lär ta sig vidare från grupp A räcker inte enbart en seger mot torsdagens motstånd Slovakien. Sverige behöver även ha hjälp av ett utslaget Polen som måste ta poäng av England. Blågult kan dock inte styra utgången i Kielcematchen och Håkan Ericson har varit tydlig med att allt fokus kommer ligga på matchen mot Slovakien.
 
Slovakien står på tre poäng och har exakt samma utgångsläge som Sverige inför matchen. Det lär därför bli två offensiva lag som ställs mot varandra som bara har seger i sikte. Ett tidigt mål lär ge en öppen och publikvänlig tillställning. (Över 2,5 mål: 1,77*)(Över 3,5 mål: 2,78*)
 
Sverige är det bättre laget av dessa två och har också presterat den bästa fotbollen av dessa länder genom turneringen. Slovakien var stundtals utspelat i 1-2 förlusten mot England medan blågult var det klart bättre laget i andra halvlek i mötet med samma motstånd. (Sverige vinner: 2,08*)
 
Även om det blir svårt för dessa lag att avancera i turneringen har vi troligen en fartfylld och intensiv match att se fram emot. Detta eftersom båda lagen måste alltså vinna för att ha en chans att ta sig till semifinal. Vilket lag skaffar sig chansen att bli gruppetta och sätter därmed sitt hopp till Polen?
 
Match: Slovakien U21 - Sverige U21
Tävling: U21-EM
Plats: Arena Lublin
Tid: 20:45
TV: Kanal 5 och Eurosport 2
Odds: 1) 3,10  X) 3,25  2) 2,08 *
Över 2,5 mål: 1,77 Under 2,5 mål: 1,96*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Slovakien
  • Sverige
  • #U21 EM
Har du frågor? Kontakta support