Du och Hammarby IF Ishockeyförening får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 48 877 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 130 936 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Hammarby IF Ishockeyförening får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Kan Portugal revanschera sig?

Stöd Hammarby IF Ishockeyförening och tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan.

Det blev en snöplig finalförlust mot Sverige senast det begav sig. Nu är Portugal redo för revansch och går för guld i U21 EM. Premiärmotståndare svåra Serbien. 

Portugal var totalt sett det klart bästa laget i U21 EM 2015 med bland annat 5-0 mot Tyskland i semifinalen. Men fotbollen är ju inte alltid logisk och i slutändan blev det en tung finalförlust mot Sverige på straffar. Nu vill portugiserna ta betalt för gammal ost. 

Det portugisiska U21-landslaget har fortsatt imponera sedan EM 2015. Laget har gått obesegrade i 14 matcher och vann sin kvalgrupp i storartad still med resultatraden 8-2-0. Målskillnaden på 34-5 talar sitt tydliga språk. Portugals trupp har mycket kvalitet. Bland annat supertalangen Renato Sanchez, som redan hunnit med att ta ett EM-guld med seniorerna förra sommaren. Då, som 18-åringen, var han tongivande i guldlaget. Nu är det alltså U21 som gäller och här ska han dominera än mer med sin snabbhet och teknik. 

Det står dock inget dussinlag på motståndarsidan i premiäromgången för Portugal. Serbien spelade bland annat oavgjort mot Italien två gånger om i kvalspelet, slog nyligen Sverige med 2-0 och har bara en förlust på sina tio senaste matcher. I laget finns flera spelare som vann U-20 VM-guld 2015 så truppen har en hög kapacitet om de får bitarna på plats.

Portugal måste dock gå för vinst här då gruppen är svår, med Spanien som favoriter. Så med den klass portugiserna visat under en lång tid går de inte som favoriter. (Portugal vinner: 1,72*)

Den gamla landslagsbacken Rui Jorge har framförallt byggt ett Portugal som är solida bakåt. Förra EM släppte man bara in ett mål på fem matcher och i kvalspelet höll laget nollan i hela sju av tio fighter. Imponerande. Här får Serbien något att bita i om man ska spräcka nollan. (Serbien Under 0,5 mål: 2,41*)

Vi har en riktigt fin match att se fram emot i kvällens U21 EM med en rad klasspelare i startelvorna.   Frågan är om det här blir början på Portugals stora revansch eller om Serbien tar chansen och överraskar direkt? 

Match: Portugal U21 - Serbien U21
Tävling: U21 EM
Plats:  Stadion im. Zdzisława Krzyszkowiaka (Bydgoszcz)
Tid: 18:00
TV: Eurosport 2
Odds: 1) 1,72 X) 3,35  2) 4,35*
Över 2,5 mål: 1,83 Under 2,5 mål: 1,77*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

Stadion im. Zdzisława Krzyszkowiaka (Bydgoszcz)


      Har du frågor? Kontakta support