Du och Hammarby IF Ishockeyförening får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 48 805 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 031 742 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

Hammarby IF Ishockeyförening får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

FA-cupfinal

Det blandas cuper i Europa med svensk fotboll på Stryktipset. FA-cupfinal och även Londonderby mellan Arsenal och ligavinnaren Chelsea. Även en del allsvenskt att syna. Dessutom en härlig Jackpot på hela 10 miljoner kronor att tippa för! Ta chansen och lägg en rad på Stryktipset och det går 3% av spelat belopp till Hammarby IF Ishockeyförening när du spelar via Tipshörnan.

En speciell FA-cupfinal väntar
 
Det är en helig match i engelsk fotboll. Världens äldsta turnering är äntligen framme i final. Nu ska Arsenal försöka rädda den här säsongen med en titel samtidigt som Contes krigsmaskin Chelsea är sugna på sin andra titel för säsongen.
 
Den här matchen skulle bli en folkfest. Det blir det inte längre. Efter det hemska terrordådet i Manchester ska denna match hedra offren och prins William är bland annat på plats för en kransceremoni. Lagen har också gemensamt bestämt att det inte blir någon segerparad runt Londons gator för det vinnande laget.
 
Men en hård fajt kan vi ändå räkna med. Wengers Arsenal missade Champions League med en poäng och supportrarna är besvikna över säsongen som gått. En FA-cuptitel kan verka som tröst för en svag säsong. Laget har den här säsongen hackat ordentligt och vore det inte för Alexis Sanchez briljans hade de hamnat längre ner i tabellen. Sanchez är dock tveksam till start på lördag och behöver genomgå tester innan det kan bekräftas om han startar eller inte. Saknar Arsenal honom här får de väldigt svårt att vinna matchen. (Chelsea vinner 1,72)
 
Tittar vi historiskt så har detta möte väldigt sällan slutat i några målrika matcher. Arsenal trivs som bollförande och Chelsea trivs i sitt låga försvar och matcherna öppnar därför  sällan upp sig. I de tio senaste matcherna har båda lagen gjort målvid endast ett tillfälle. (Båda lagen gör mål: Nej 1,95*)
 
Vi har en fin och speciell match att se fram emot på flera sätt under lördagen. Fotbollen sluter samman mot det onda och förhoppningsvis får vi en final på Wembley som vi sent kommer glömma.
 
Match: Arsenal - Chelsea
Tävling: FA-cup final
Plats: Wembley Stadium
Tid: 18.30
TV: TV3, Viasat Sport Premium


*Oddsen är semifasta och kan ändras


  • Arsenal
  • Chelsea
    Har du frågor? Kontakta support