Du och Hammarby IF Ishockeyförening får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 49 246 SEK
Intjänat till alla föreningar : 70 207 688 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


 

Vårt uppdrag

Att göra det enkelt och lönsamt för er att samla in pengar, så ni når framgång.

Vilka vi är

Sponsorhuset är ett väldigt omtyckt varumärke bland alla våra 9 000 föreningar och lag som vi idag samarbetar med. Vi har alltid strävat efter att vara det vänliga företaget, som genuint engagerar sig för att hjälpa våra föreningar!

Sponsorhuset förvärvades 2017 av Awardit. Sedan mars 2022 leder förra landslagsspelaren i handboll Johanna Ahlm Sponsorhuset där vi jobbar mot vår vision: Vi ska bli Sveriges viktigaste partner till Svenskt Föreningsliv

Vad vi gör

Sponsorhuset hjälper idag över 9000 svenska föreningar, lag och organisationer. Bland våra föreningar hittar du lag i Allsvenskan och SHL tillsammans med de allra minsta idrotterna i de lägsta divisionerna. Här finns även skolklasser, scoutföreningar och hjälporganisationer.

Förr såldes det kalendrar, bullar och lotter för att få in pengar till sin förening. Idag kan du använda nätet för att samla pengar din förening med köp du ändå tänkt att göra! Så välkommen till Sponsorhuset!

Partnerskap

Sponsorhuset har som ambition att göra det både enkelt och lönsamt för föreningar och skolklasser att samla in pengar. Vi är ”insamlingspartner” med 625 välkända nätbutiker som alla bidrar till föreningarnas och skolklassernas kassor.

Vi jobbar även kontinuerligt med landets föreningar för att genom långsiktiga partnerskap fylla på med pengar, så den kan vidareutveckla sin verksamhet.

Föreningspallen

Tillsammans med Smakis erbuder Sponsorhuset Sveriges föreningar och skolklasser möjligheten att sälja Föreningspallen. Föreningspallen är en modell utvecklad för att ge fantastiska 100 kronor i provision för varje såld box av Smakis Plus+ funktionsjuice.

Framöver kommer Sponsorhuset att erbjuda nya spännande Föreningspallar från Smakis för att hjälpa föreningar och skolklasser att sälja vidare till sina kunder och samla in ännu mer pengar.

 

 

Vilka är Smakis?

Kalasföretaget Säljprofilen AB är företaget som står bakom varumärket Smakis och tillsammans med Sponsorhuset står bakom Smakis Plus+. Tidigt jobbade de med varumärket KALAS som stod för Kvalitét – Alltid Lågris – Alltid Smakligt. Den andan sitter fortfarande djup rotad.

Det är ett litet företag med ett stort hjärta. De är starkt engagerade inte bara i sina produkter utan i världen runt dem. 2008 tog de kontakt med Friends för att fråga hur de kunde hjälpa till. Sedan 2014 är de samarbetspartner till Naturskyddsöföreningen.

Vi vet

Vi vet att det kan vara både stressigt och struligt att sälja kakor, kryddor, strumpor eller stearinljus, eller alla möjliga, och mindre möjliga varor, för att samla in pengar till föreningens nya bollar, eller den stundande klassresan.

Vi förstår

Livet är för värdefullt för att slösa bort det på kampanjer som inte håller måttet och levererar!

Vi kan

Sponsorhuset och Smakis har tagit fram Föreningspallen för att hjälpa föreningar och klasser att samla in mycket penger på ett smart sätt. Fokus ska ligga på det vi ska använda pengarna till - inte på att samla in pengarna.

Alla frågor och funderingar välkomnas


@ support@sponsorhuset.se
Tel: 031-363 63 42
Har du frågor? Kontakta support