Du och GAIS får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 194 728 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 054 108 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

GAIS får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Västkustderby

Kan den "tolfte" spelaren lyfta fram Änglarna till en seger?

Spela hos Svenska Spel via Tipshörnan och 3% av spelat belopp går till GAIS. Lycka till!

Viktig västkustmatch ikväll!
 
IFK Göteborg och Elfsborg ställs i en viktig sexpoängsmatch under söndagen på Gamla Ullevi. Båda lagen tog en seger senast och vill nu bygga momentum inför det stundande sommaruppehållet. Vilket lag vinner?
 
IFK Göteborg och Elfsborg tog båda storsegrar i måndags och kommer in till detta möte med en viktig seger i ryggen. Här handlar det om att bygga vidare på det man gjorde bra senast och minimera försvarsmisstagen som varit alldeles för många från båda lagen så här långt.
 
IFK Göteborg reste upp till Sundsvall och match mot Giffarna på Norrporten. Det är en match göteborgarna haft svårt i under de senaste åren men nu visade laget upp en fin effektivitet och kunde vinna komfortabelt med 4-0. Siffrorna var däremot i överkant och det var inte en så imponerande insats som siffrorna kanske antyder från änglarna. Tre viktiga poäng bärgades hur som helst och självförtroendet höjdes i truppen. Nu väntar motstånd lagets trivs mot. I de senaste tio matcherna mot Ellos har IFK vunnit vid sex tillfällen och aldrig förlorat (IFK vinner: 1,77*)
 
I Elfsborgslägret rapporteras det om att 21 av 22 spelare har samarbetssvårigheter med huvudtränaren Magnus Haglund. Klubbikonen Anders Svensson har kallats ned på träningarna den senaste veckan för att träna med laget och höra hur spelarna resonerar kring tränarfrågan. I veckan lyckades laget i alla fall ta en seger med 3-0 hemma mot J-Södra i en match som offensiva kreatören Issam Jebali dominerade. Att hålla nollan var efterlängtat för Boråsarna som släppt in näst flest mål i årets allsvenska. Laget snittar 1,8 mål insläppta per match så här långt och det skulle inte förvåna om de återigen var inblandade i en målrik historia med deras offensivt balanserade spel (Över 3,5 mål: 2,50*)
 
Det lär bli en riktigt sevärd match på söndag mellan två lag som behöver gå för segern. Kan IFK fortsätta trivas hemma mot Ellos eller kan Boråsarna skrälla?
 
Match: IFK Göteborg - IF Elfsborg
Tävling: Allsvenskan
Plats: Gamla Ullevi
Tid: 17.30
TV: Cmore Sport


*Oddsen är semifasta och kan ändras

    • #IFK Göteborg
    Har du frågor? Kontakta support