Du och GAIS får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 194 780 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 109 427 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

GAIS får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Tyskland - Danmark

Snart fullsatt? 

Tippa matchen här och stöd GAIS. Lycka till!

Fortsätter Tyskland att imponera?
 
Tyskland är turneringens favorit och inledde med att imponera i premiärmatchen mot Tjeckien. För danskarna gick det inte lika bra när laget föll med 2-0 utan att kunna hota Italien. Danmark behöver nu slå tyskarna om chansen till avancemang ska leva.
 
I Tysklands premiär såg laget lite nervösa ut första kvarten men sen började laget att få igång sitt spel och vann tillslut övertygande med 2-0. Tyskarna hade stort bollinnehav och deras centrala mittfältare Meyer, Arnold och Dahoud kombinerade vasst matchen igenom. De såg verkligen ut som en guldkandidat i turneringen och segersiffrorna hade kunnat vara betydligt större.

Danmark inledde med att förlora mot ett skickligt Italien. Det syntes tydligt att den danska truppen, med majoriteten inhemska spelare, saknade kvalité för att hota de skickliga italienarna. Efter att ha gått obesegrade genom kvalet var Danmark en stor besvikelse i slutspelsdebuten och deras fruktade kontringsspel lyste med sin frånvaro. (Tyskland -1: 2,41*)
 
Den förväntade matchbilden på onsdag lär bli ett Tyskland som håller i bollen och försöker att kombinera sig fram till chanser centralt i banan. Danmark kommer att ligga och hoppas på kontringar men hamnar laget i ett underläge lär de chansa rejält. Danmarks tränare Niels Frederiksen är medveten om att en seger är ett måste om laget ska ta sig till semifinal. Vid tysk ledning lär matchen kunna öppna upp sig ordentligt och att vi får se ett målkalas på Cracovia-stadion i Krakow skulle inte förvåna (Över 2,5 mål: 1,83*)

Det ska bli en härlig match grannländerna emellan. Ska Danmark kunna störa tyskarna eller blir Die Mannschaft för svåra?

Match: Tyskland U21 - Danmark U21 
Tävling: U21-EM
Plats: MKS Cracovia stadion (Krakow)
Tid: 20:45
TV: Eurosport 1
Odds: 1) 1,48 X) 3,75 2) 5,85*
Över 2,5 mål: 1,77 Under 2,5 mål: 1,83*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

  • Danmark
  • Tyskland
  • #U21 EM
Har du frågor? Kontakta support