Du och GAIS får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 194 827 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 125 261 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

GAIS får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Tidig seriefinal i grupp B

Kommer dessa länder få fira som vi gjorde senast!

Stöd GAIS och tippa matchen här. Lycka till!
Två av turneringens förhandsfavoriter drabbar samman i en tidig seriefinal i grupp B ikväll. Både Spanien och Portugal vann sina inledningsmatcher och vid vinst för något av lagen ikväll så är en semifinalplats i U21 EM nära. 

Grannländerna Spanien och Portugal imponerade båda i sina premiärmatcher i U21 EM. Portugal slog ett svårspelat Serbien med 2-0 och Spanien fullständigt körde över Makedonien med hela 5-0. Turneringens nya format, där bara gruppettan och den bästa tvåan i de tre grupperna går vidare till semifinal, gör att den här matchen betyder otroligt mycket för båda lagen. En vinst skulle i praktiken säkra en semifinal, men förlust innebär en oviss framtid där man tvingas lita på andra resultat. 

Spanien glider in till den här matchen som favoriter efter sin 5-0 vinst, med flera klassmål. De har dessutom en trupp med stor klass och många framtida storstjärnor. Den som verkligen visade framfötterna i Spanien var Real Madrid-spelaren Marco Asensio, som nyligen gjorde mål i Champions League-finalen. Nu stod han för ett hattrick mot Makedonien och visar på riktigt fin form. Tillsammans med lagkamrater som Saul Niguez, Deulofeu och Bellerin är det här ett lag som mycket väl kan gå hela vägen i detta EM. (Spanien vinner: 1,89*)

Portugals defensiva tränare Rui Jorge lär dock satsa på att göra det jobbigt för spanjorerna så länge det bara går. Under kvalet höll Portugal nollan vid sju av tio tillfällen så det kan ta lång tid innan Spanien bryter ner sina motståndare ikväll. (Under 2,5 mål: 1,76*)

Det står väldigt mycket på spel i den här matchen mellan två av turneringens toppnationer. Vilket lag ska vinna slaget om den iberiska halvön?

Match: Portugal U21 - Spanien U21
Tävling: U21-EM
Plats: Stadion GOSiR (Gdynia)
Tid: 20:45
TV: Eurosport 1
Odds: 1) 3,70  X) 3,22  2) 1,89*
Över 2,5 mål: 1,84 Under 2,5 mål: 1,76*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Portugal
  • Spanien
  • #U21 EM
Har du frågor? Kontakta support