Du och GAIS får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 194 831 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 149 577 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

GAIS får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Sao Paulo-derby

Stöd GAIS och tippa matchen här.

Derby mellan de brasilianska giganterna

De två brasilianska storklubbarna Santos och Palmeiras drabbar samman i ett klassiskt Sao Paulo-derby i natt. “Classico da saudade”, Nostalgiderbyt, räknas som en av de hetaste matcherna i Brasilien under säsongen så räkna med stämning. 

Santos och Palmeiras var de två lag som hade flest titlar i Serie A genom historien. Men förra säsongen tog Palmeiras, till Santos stora förtret, sin nionde titel och gick om i marathontabellen. Santos, som tagit fram storstjärnor som Pelé och Neymar, vill nog inget hellre än att ta revansch i nattens derby och visa vilka som är det största laget i Sao Paolo. 

Bägge dessa storklubbar brukar hålla sig högt upp i tabellen, men i år har inget av lagen riktigt fått till det och ligger nu i mitten. Något som de inte är nöjda med. Så nattens match betyder mer än prestige, de tre poängen blir otroligt viktiga för att ha chans att haka på toppen. Trots att lagen kommer från samma stad så har hemmafördelen varit markant de senaste åren i dessa derbyn. Santos har till exempel fem raka segrar i Seria A mot Palmerias på sitt Vila Belmiro. (Santos vinner: 2,20*)

Bortaspelet har varit en ren katastrof för Palmerias så här långt med tre förluster på tre matcher och noll gjorda mål. Även om Santos, eller fiskarna som de kallas, inte presterat på topp hittills så har målvakten Vanderlei bara behövt släppa en boll bakom sig i nätmaskorna hittills. I Santos har ingen av deras tre inledande hemmamatcher sett fler än ett mål och publiken ska därför inte räkna med någon målfest nu heller (Under 1,5 mål: 3,12*).

För den fotbollsälskande nattmänniskan är det här nostalgiska derbyt en match som inte får missas. 

 Match: Santos - Palmeiras
Tävling: Brasilianska Serie A
Plats: Vila Belmiro
Tid: 02.45
TV: Viaplay
Odds: 1) 2,20 X) 3,10  2) 3,00*
Över 2,5 mål: 2,05 Under 2,5 mål: 1,67*

Spela på den brasilianska fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Palmeiras
  • Santos
  • #Sao Paulo-derby
Har du frågor? Kontakta support