Du och GAIS får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 194 780 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 108 525 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

GAIS får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Sänker Camara Jönsson GAIS ikväll?

Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan och GAIS får 3% av spelat belopp. Lycka till!

Sänker Camara Jönsson GAIS ikväll? 

Ett svajigt GAIS tar ikväll emot ett Trelleborg med toppkänning på Gamla Ullevi. Göteborgarna måste stoppa en skytteligaledare och samtidigt börja producera mål framåt. 

När Allsvenskan tar sommaruppehåll för U21 EM, så gnetar Superettan fortsatt på. Ikväll avslutas omgång 11 med att formsvaga GAIS ska försöka rycka upp sig mot ett Trelleborg som för första gången mot på många år kan börja hoppas mot en comeback i Allsvenskan. 

För tre omgångar sedan åkte GAIS på en riktig käftsmäll borta mot Varberg när laget förlorade med pinsamma 1-7. Sedan dess har det blivit vinst med 1-0 hemma mot Gefle och förlust 1-2 borta mot Degerfors. Det är helt klar att GAIS har problem i bortaspelet, men är mer solida på Gamla Ullevi. Där har man bara släppt in två mål på fyra matcher och spelat idel målsnåla tillställningar. Tre av fyra hemmamatcher har slutat under 1,5 mål för makrillarna i år. (Under 1,5 mål: 4,00*)

Det främsta problemet för GAIS är att de inte gör mål. De är faktiskt sämst i hela Superettan med blott åtta baljor på tio matcher. Senast mot Gefle kunde de till sist avgöra på en fast situation och det är väl där GAIS får sätta in lite extra kraft ikväll mot skåningarna. 

Även om det bara skiljer fyra poäng mellan lagen så känns Trelleborg som ett topplag, medan GAIS lär får kämpa på i det undre mittenskiktet i år. Hos de blåvita hittar vi ett riktigt hett anfallspar i den gamla MFF:aren Marcus Pode och seriens skytteligaledare Salif Camara Jönsson. 33-åringen snittar ett mål i snitt per match (10 mål hittills) och Allsvenska klubbar har börjat snegla åt hans håll. Med tanke på GAIS svaga offensiv så kan det räcka med ett mål i matchen från Camara Jönssons sida för att säkra tre poäng här. Det skulle verkligen vara välbehövligt för Trelleborg för att ta chansen att täppa till luckan upp till Dalkurd på tredjeplatsen, som leder till kval mot Allsvenskan. (Trelleborg vinst: 2,73*)

Kan GAIS snäppa upp sig eller kan ett Trelleborg med seriens farligaste anfallare koppla greppet på Gamla Ullevi ikväll? 

Match: GAIS - Trelleborg
Tävling: Superettan
Plats: Gamla Ullevi
Tid: 19.00
TV: TV4 Sport
Över 2,5 mål: 1,75 Under 2,5 mål: 1,98*

Spela på den svenska fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

      Har du frågor? Kontakta support