Du och GAIS får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 194 712 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 026 196 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

GAIS får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Klassiska Maracanã bjuder på toppmöte!

Tippa matchen hos Svenska Spel via Tipshörnan så stödjer du GAIS. Lycka till!
Den senaste VM-finalarenan Maracana bjuder under torsdagsnatten upp till ett stort brasilianskt möte. Riolaget Fluminense tar emot Porto Alegres stolthet Gremio i en match mellan två lag på den övre halvan.
 
Rio de Janeiro har i årets Serie A fyra lag representerade. Av dessa spelar två lag, varav Fluminense är ett på Brasiliens mäktiga nationalarena Maracanã. Fluminense är också det Riolag som skördat störst framgångar de senaste åren och vunnit Serie A både 2010 och 2012. De två senaste säsongerna har dock fansen fått finna sig i två trettonde platser. Nu kräver fansen uppryckning!
 
Poängmässigt har de rödgröna laget från Rio startat säsongen helt okej men spelmässigt finns det mycket övrigt att önska. I dagsläget läggs alldeles för mycket ansvar över till anfallsstjärnan Henrique Dourado. Den 27-årige Sao Paulo-sonen har förvisso startat Serie A på ett strålande sätt och leder skytteligan med sju mål. Ska Fluminense bli ett topplag krävs det dock att övriga spelare höjer sig ett snäpp.
 
Under torsdagskvällen lokal tid väntar en mycket tuff hemmamatch när Gremio gästar. Porto Alegres stolthet som inte vunnit ligan sedan 1996 har startat serien strålande och ligger med i den absoluta toppen. Laget har haft lätt för just Fluminense och bara förlorat en av de åtta senaste matcherna på Maracanã. Lagen möttes så sent som för två veckor sedan i cupen och då vann Gremio med 5-1 över två möten och med 2-0 i Rio. (Gremio vinner, insatsen tillbaka vid oavgjort: 2,25*)

Matcherna lagen emellan brukar inte bjuda på speciellt målrika historier. Av de tretton senaste mötena har enbart en match gått över två mål. (Under 2,5 mål: 1,82*)
 
Det är alltså inga mål man ska förvänta sig om man stannar uppe för att bevittna denna härliga drabbning. En intensiv match med två spelande lag som kommer bjuda på ett snabbt och rappt passningsspel är dock så gott som en garanti. Slå på viaplay 02.00 natten till fredag för ett toppmöte från mäktiga Maracanã!
 
Match: Fluminense - Gremio
Tävling: Brasilianska Serie A
Plats: Maracanã
Tid: 02.00
TV: Viaplay
Odds: 1) 2,10 X) 3,25  2) 3,07*
Över 2,5 mål: 1,86 Under 2,5 mål: 1,82*

Spela på den brasilianska fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • Fluminense
  • #Maracanã
Har du frågor? Kontakta support