Du och AIK Innebandy får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 11 435 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 118 557 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 630 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

AIK Innebandy får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Sverige - England i U21 EM

Får vi njuta av ännu ett guld? Drömmen lever!

Tippa Sverige-England i EM-premiär ikväll och stöd samtidigt AIK Innebandy.
Äntligen är det dags för underhållande U21 EM. Sveriges står som regerande mästare och nu är det dags att försvara det överraskande guldet från 2015. Men redan i första matchen blir det riktigt tufft motstånd i form av ett Premier League-betonat England. 

Sverige tog mycket oväntat guld i U21 EM 2015 och stod för en av svensk fotbolls största överraskningar i historien. Nu är det dags att försvara titeln. Men det får man göra med ett helt nytt lag. Endast två spelare finns kvar i truppen från det gamla mästarlaget, Simon Tibbling och Kristoffer Olsson. Dessa två herrar lär få ett stort ansvar under detta mästerskap. 

Det blir ingen mjukstart för Sveriges del i detta mästerskap. I premiären ställs blågult mot gruppens favoriter, England. Det här bli en väldigt viktig match för sluttabellen i gruppen där vinnaren och den bästa tvåan går vidare till semifinal. Inget av lagen lär därför vilja förlora denna match och sätta sig i en jobbig sits i vad som kan komma att vara en tidig gruppfinal. Defensiven lär prioriteras och de egna misstagen minimeras. Det skulle inte förvåna om det blir en pinne var ikväll. Ett resultat som båda lagen skulle kunna leva med inför fortsättningen. (Oavgjort: 3,18*)

England har en stark trupp och imponerade i kvalspelet där de vann sin grupp. Det finns en hel del Premier League-rutin i laget. Två spelare som bland annat varit ordinarie under hela säsongen är Southamptonspelarna James Ward-Prowse och Nathan Redmond. 

Senast England och Sverige möttes i U21-sammanhang var i EM 2015. Då åkte Sverige på turneringens enda förlust då Manchester Uniteds Jesse Lindard avgjorde med matchens enda mål i 85:e minuten. Målsnålt då och målsnålt är att vänta även nu med tanke på matchens dignitet och lagens styrkor. I kvalet imponerade också de unga lejonen bakåt med bara tre insläppta mål på åtta matcher. (Under 2,5 mål: 1,69*)

Vi har en ruggigt viktig match att se fram emot ikväll när U21 EM drar igång. Vid svensk förlust blir resan till slutspel väldigt tuff. Men vi hoppas givetvis på ännu en skräll från de unga svenska talangerna. 

Match: Sverige U21 - England U21
Tävling: U21-EM
Plats: Kolporter Arena (Kielce)
Tid: 18:00
TV: Kanal 5 och Eurosport 1
Odds: 1) 3,85 X) 3,18 2) 1,87*
Över 2,5 mål: 1,92 Under 2,5 mål: 1,69*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • England
  • Sverige
  • #U21 EM
Har du frågor? Kontakta support