Du och AIK Innebandy får pengar tillbaka på dina nätköp.
Intjänat till vår förening : 11 403 SEK
Intjänat till alla föreningar : 69 025 629 SEK

Logga in

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Logga in

För att få egna pengar tillbaka - Logga in nu

Om du väljer att gå vidare utan att logga in får föreningen sin del av pengarna ändå.

Kom ihåg migGlömt lösenord?

Besök butik utan att logga in

Kul att du vill besöka [storeName]

Men för att din förening ska kunna få pengar behöver du leta upp din förening.

Facebook

Loggar in via Facebook
Letar efter ditt konto


Har du ett konto sen innan?

Du har inte gjort något koppling mellan Facebook och Sponsorhuset tidigare, och vi har därmed svårt att på ett unikt sätt identifiera dig.

Fyll i dina inloggningsuppgifter till Sponsorhuset nedan så gör vi både koppplingen samt loggar in dig!


Bearbetar


Söker bland nu bland 633 butiker
Tipshörnan Förhandssnack och heta tips Spela här och din förening får 3% av spelat belopp.

Tidigare inlägg

Spela här och stöd din förening

Svenska Spel Sport & Casino AB är det största och mest välkända spelbolaget på den svenska marknaden.

AIK Innebandy får 3% av spelat belopp.

Det är endast personer som fyllt 18 år som får spela. Om du behöver stöd och hjälp i ditt spelande kan du vända dig till Stödlinjen, 020-81 91 00

Direktlänkar till spel

 
Oddset
 
Lotto
 
Matchen

Om Tipshörnan

Jag som ligger bakom bloggen heter Pierre Andersson och jobbar på Sponsorhuset. Bloggen driver jag med hjälp av skribenter från Svenska Spel. Vårt mål är att kunna ge er lite förhandssnack samt ett och annat hett tips.

Min största enskilda idrottsprestation var när jag spelade med IFK Göteborg som junior, men fick lämna truppen när dom värvade Håkan Mild. Håkan Mild blev ju proffs, och då borde jag väl också blivit det om han inte snodde min plats... Blev division 5 med blåbärsgäng istället...

I övrigt så håller jag på Sunderland och eftersom jag alltid spelar med hjärtat har jag ALDRIG varit i närheten av 13 rätt när Sunderland finns med på stryktipskupongen...

Speciell match för Pawel Cibicki

Tippa matchen här och stöd AIK Innebandy. Lycka till!
Speciell match för Pawel Cibicki 

 
Efter 0-0 mot England i premiären behöver Sverige nu en seger för att ha bra chans på förstaplatsen i gruppen. För polskfödde Pawel Cibicki väntar en laddad och speciell match på Arena Lublin 
 
Det var ett oavgjort resultat med mersmak för Sverige i premiären mot England. Linus Wahlqvist brände ett gyllene läge att avgöra matchen från straffpunkten med tio minuter kvar när hans Pirlo-liknande försök lästes av Englands målvakt Jordan Pickford.
 
England var klara favoriter inför matchen mot Sverige men det var svenskarna som dominerade sett över 90 minuter. England inledde starkt första kvarten men sen var det Sverige som ägde spelet hela vägen därifrån till slutsignal. Sverige kom runt bra via sin vänsterkant där Cibicki droppade ner och kombinerade fint med Fransson. Som helhet var det en väldigt imponerande premiär av våra svenskar. (Sverige vinner 2,38)
 
Nu väntar fullsatta läktare på Arena Lublin och svensk-polske Pawel Cibicki kan räkna med att bli utbuad. Han valde länge mellan det polska och svenska landslaget och prövade spel med båda innan valet tillslut föll på Sverige. Publikens kommande burop och den speciella matchen kommenterade Cibicki i Eurosports sändning med orden “Det bara sporrar mig”. Släkten är ofta värst och Cibicki som var pigg i premiären är ett hot polackerna måste se upp med. (Pawel Cibicki går mål: 3.05*)
 
En otroligt viktig match väntar de blågula ikväll om chansen till avancemang ska leva. Kan Sverige ta med sig sitt spel från premiären och slå hemmanationen Polen?
 
Match: Polen U21 - Sverige U21
Tävling: U21 EM
Plats: Arena Lublin
Tid: 20.45
TV: Kanal 5 och Eurosport 1
Odds: 1) 2,72 X) 3,10 2) 2,38*
Över 2,5 mål: 1,83 Under 2,5 mål: 1,77*

Spela på fotbollsmatchen: Svenska Spel 

*Oddsen är semifasta och kan ändras

  • u21 em
    Har du frågor? Kontakta support